• Breaking News

    Smoothie πεπόνι – ακτινίδιο




    Ένα πολύ καλοκαιρινό φρουτοποτό με πεπόνι και ακτινίδιο, ό,τι πρέπει για τα ζεστά πρωινά και απογεύματα.
    Υλικά

        1 μικρό πεπόνι (700γρ. περίπου)
        5 ακτινίδια
        1 φλιτζάνι παγωμένο νερό
        1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
        παγάκια και μερικά φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου για το σερβίρισμα

    Διαδικασία

    Καθαρίζετε το πεπόνι από φλούδες και κουκούτσια, το κόβετε σε κομμάτια και το ρίχνετε στο μπλέντερ.

    Ξεφλουδίζετε και τα ακτινίδια και τα κόβετε κι αυτά σε φετούλες. Κρατάτε μερικές φετούλες στην άκρη και ρίχνετε τις υπόλοιπες στο μπλέντερ.

    Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και το παγωμένο νερό και χτυπάτε να πολτοποιηθούν τα υλικά σας. Αν δεν είναι αρκετά ρευστός ο πολτός, προσθέτετε επιπλέον νεράκι μέχρι να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    Τοποθετείτε από 2 παγάκια σε κάθε ποτήρι και μοιράζετε το χυμό. Διακοσμείτε με κορφούλες από φυλλαράκια δυόσμου, στερεώνετε στα ποτήρια από μια φετούλα ακτινιδίου, βάζετε από ένα καλαμάκι και σερβίρετε αμέσως.

    olivemagazine.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728