• Breaking News

  Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 16/05 έως 22/05/2016


  Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά,
  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας.
  Κριός

   Δίχως την επιπολαιότητα καταφέρνεις περισσότερα.
  Τη Δευτέρα ασχολείσαι με πιο πρακτικά θέματα κι υποχρεώσεις, ενώ γενικότερα μέχρι και την Παρασκευή τα πράγματα κινούνται σε γνώριμους ρυθμούς, από την Παρασκευή και μετά όμως ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευχάριστη θέση για σένα που σε ωθεί σε εξορμήσεις, επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, ωστόσο ακόμη δεν είσαι έτοιμος να ακούσεις την αντίθετη άποψη.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

  Τρίτη και Τετάρτη κάνεις βήματα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο που ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση. Καλείσαι κι εσύ από την πλευρά σου να δείξεις περισσότερη ευελιξία αλλά και κατανόηση.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η πανσέληνος που πραγματοποιείται μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε προειδοποιεί να είσαι απόλυτα νομότυπος σε όλες σου τις υποθέσεις και να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές, αν θέλεις να αποφύγεις μπελάδες. Άλλωστε τα οικονομικά προχωρούν.

  Ταύρος
   Με το βλέμμα στο πορτοφόλι.
  Η εβδομάδα αυτή ολοκληρώνει την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σου, κλείνοντας έναν κύκλο αναθεωρήσεων, ωστόσο την Κυριακή τα πράγματα μοιάζουν στάσιμα παρά τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μέχρι την Τετάρτη επιδιώκεις να τακτοποιήσεις τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
  Πέμπτη και Παρασκευή είναι εξαιρετικά θετικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, ηΑφροδίτη στις ημερομηνίες αυτές υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, παρά τα πισωγυρίσματα εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Από την Παρασκευή ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, δείχνοντας πως για το προσεχές διάστημα προτεραιότητά σου είναι η σταθερότητα, πρόσεξε όμως τις ανατροπές σε οφειλές που φέρνει η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
   
   Δίδυμοι

   Τα γενέθλιά σου ξεκινούν με τις σχέσεις στο κόκκινο.
  Μια σημαντική εβδομάδα για σένα καθώς την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου, ωστόσο η πανσέληνος που πραγματοποιείται απέναντί σου μετά τα μεσάνυχτα Σαββάτου δείχνει πως οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα και μπλέκεσαι σε καταστάσεις που πρωταγωνιστεί ο θυμός.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

  Τη Δευτέρα ασχολείσαι με υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, ενώ η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη Τρίτη και Τετάρτη. Εντούτοις, η προαναφερθείσα πανσέληνος σε αγγίζει άμεσα αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες και προειδοποιεί για ρήξεις σε σχέσεις σημαντικές για σένα, σε μια περίοδο που κάτι εγκυμονείται στα προσωπικά, αλλά οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Πέμπτη και Παρασκευή είναι εξαιρετικές ημέρες για να προωθήσεις τις κινήσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και να ωφεληθείς από την παραγωγικότητά σου.

   Καρκίνος
   Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα.
  Το κλίμα παραμένει θετικό κι αυτή την εβδομάδα μέχρι και την Παρασκευή κυρίως, καθώς από την Παρασκευή και μετά ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου ετοιμάζεις το επόμενο βήμα σου, είσαι πιο εσωστρεφής γενικότερα, ενώ είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσεις ενίσχυση στις προσπάθειές σου, αν νιώθεις πως οι δικές σου προσπάθειες δεν αρκούν.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Τρίτη και Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με το οικείο περιβάλλον και το σπίτι, ενώ οι Πέμπτη και Παρασκευή σε φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε μια περίοδο που τα αισθηματικά και η φιλία συμπορεύονται.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η πανσέληνος που πραγματοποιείται μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να αποφύγεις κάθε βιαστική κίνηση που δεν έχεις μελετήσει, ενώ κάποιες προστριβές στη δουλειά πιθανώς να υπάρξουν (ίσως και στην υγεία σου). Τα οικονομικά όμως έχουν δυνατότητες γενικά.


  Λέων
   Στόχοι προχωρούν.
  Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική καθώς από την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για τις υποθέσεις σου, σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, αλλά παράλληλα ενισχύει τις προσπάθειες σου να υλοποιήσεις στόχους ειδικά μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Ωστόσο, η πανσέληνος που πραγματοποιείται μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου δείχνει πως κάποια δημιουργικά σχέδια σε προβληματίζουν.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

  Αν είσαι γονιός θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις ανάγκες του παιδιού σου το σαββατοκύριακο, ενώ ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεια και τη στήριξή σου. Τρίτη και Τετάρτη βλέπεις φίλους, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Τη Δευτέρα προσπαθείς να κάνεις βήματα στα οικονομικά, αλλά οι προσπάθειές σου δεν αποδίδουν στο βαθμό που θα ήθελες, ωστόσο τα επαγγελματικά σου έχουν δυνατότητες, ακόμη κι αν όλη την εβδομάδα, με αποκορύφωμα την Κυριακή, έχει κάποιες καθυστερήσεις στην καριέρα.

  Παρθένος
  Προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια.
  Η εβδομάδα αυτήξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, να έχεις εστιάσει στις δικές σου ανάγκες, ενώ είναι προτιμότερο να κινηθείς μέχρι και την Παρασκευή για τις υποθέσεις σου που το κλίμα είναι πιο βοηθητικό. Επίσης, την Κυριακή μπορεί να αισθανθείς πως εγχειρήματα που έχεις στα σκαριά είναι στάσιμα λόγω των τωρινών συνθηκών.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

  Πέμπτη και Παρασκευή μπορείς να στηριχτείς στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε αγγίζει άμεσα αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο και φέρνει έντονη αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένεια, προτίμησε λοιπόν πιο χαμηλούς τόνους και μην αφήνεις ανασφάλειες να σε οδηγούν.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Ο Ήλιος περνά την Παρασκευή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που σχετίζεται άμεσα με την καριέρα σου, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που οι φιλοδοξίες σου γίνονται σημαντικές. Τέλος, τα οικονομικά συνεχίζουν να προχωρούν, ειδικά την Τρίτη.

   Ζυγός
   Με περισσότερη εξωστρέφεια.
  Η Δευτέρα σε βρίσκει πιο εσωστρεφή, ενώ Τρίτη και Τετάρτη η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει ευκαιρία να δείξεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, έστω κι αν είσαι κάπως κυκλοθυμικός. Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας όμως είναι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων την Παρασκευή που για σένα δείχνει περισσότερη εξωστρέφεια, κινητικότητα και ανάγκη για λίγη περιπέτεια μέσα στην καθημερινότητα.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
  Έχεις ανάγκη από σιγουριά στα προσωπικά, ωστόσο η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, παρότι σε φιλικά ζώδια, μαρτυρά πως κάποιο πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος θα σε προβληματίσει, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις σου.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Πέμπτη και Παρασκευή είναι εξαιρετικές ημέρες για να χειριστείς οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου, ωστόσο την Κυριακή ένα θέμα οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων μοιάζει να μην προχωρά.

   Σκορπιός
   Ενδοσκόπηση αλλά και έξοδα.
  Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας προσδιορίζεις καλύτερα τους στόχους σου και προετοιμάζεις τα βήματά σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επίσης, ο Ήλιος περνά την Παρασκευή στους Διδύμους, ωθώντας σε σε περισσότερη ενδοσκόπηση, καθώς περνάς από ενδελεχή έλεγχο καθετί που συμβαίνει και βλέπεις κατά πόσο πληρούνται οι ανάγκες σου.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

  Η Αφροδίτη στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλεις για τα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Νοεμβρίου. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου Πέμπτη και Παρασκευή σε φέρνει στο προσκήνιο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Ωστόσο,ο Ερμής είναι στάσιμος απέναντί σου την Κυριακή και δεν σε βοηθά να επικοινωνήσεις.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η νέα θέση του Ήλιου σχετίζεται άμεσα με τις οικονομικές σου οφειλές, θα πρέπει όμως να προσέχεις καθώς η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.

  Τοξότης
   Ο παρορμητισμός είναι επικίνδυνος.
  Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για σένα, αφού ο Ήλιος περνά απέναντί σου την Παρασκευή, θέτοντας τους άλλους πλέον ως προτεραιότητα, λόγω συνθηκών κι εσύ καλείσαι να ακολουθείς, πρόσεξε όμως γιατί στην πανσέληνοπου πραγματοποιείται μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο ζώδιό σου, συμμετέχει ο ανάδρομος Άρης και μαρτυρά πως παρασύρεσαι σε πολύ σημαντικά λάθη λόγω παρορμητισμού, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Νοέμβριο.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

  Πέμπτη και Παρασκευή προτίμησε να ξεκουραστείς και να αποφύγεις την πολυκοσμία, όσο το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, ενώ αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται αρκετά έντονο και δεν ωφελεί να ωθείς τα πράγματα στα άκρα, ειδικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι Τρίτη και Τετάρτη είναι πιο βοηθητικές για να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται, ενώ βγαίνεις περισσότερο κερδισμένος αν δράσεις σαν μέλος μιας ομάδας. Τα επαγγελματικά πάντως προχωρούν, παρά τις καθυστερήσεις.

  Αιγόκερως
  Καθημερινότητα και προσπάθειες να τα προλάβεις όλα.
  Μια παραγωγική εβδομάδα αυτή για σένα, παρότι θα υπάρξουν στιγμές που θα ήθελες να μπορείς να στηριχτείς περισσότερο σε κάποια πρόσωπα, ενώ είναι προτιμότερο να μην μπλεχτείς σε μπερδεμένες καταστάσεις. Επιπρόσθετα, κάποια δημιουργικά σχέδια την Κυριακή μοιάζουν στάσιμα, μπορείς όμως να οργανώσεις τη δράση σου.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
  Ανήκεις σε εκείνους που τα προσωπικά τους δείχνουν να προχωρούν παρά τις όποιες αντιξοότητες χάρηστην Αφροδίτη από τον Ταύρο, ενώ ο ανάδρομος Ερμήςσου δίνει δεύτερες ευκαιρίες με αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, Πέμπτη και Παρασκευή έρχεσαι πιο κοντά σε φίλους.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την εργασία, αλλά και με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας γενικότερα, δείχνοντας πως αυτή πλέον είναι η πρώτη σου σκέψη αυτή την περίοδο, πρόσεξε όμως το έντονο παρασκήνιο που φέρνει η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο προηγούμενο ζώδιο.

  Υδροχόος
  Δημιουργικότητα, αλλά μπερδεμένοι στόχοι.
  Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ένα θετικό έδαφος για τις επιδιώξεις σου, χωρίς έντονες δυσκολίες, ενώ το πιο σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Ήλιου την Παρασκευή στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, την έκφραση και την καλή διάθεση. Ωστόσο, θυμήσου πως μέχρι την Κυριακή το πλαίσιο παραμένει μπερδεμένο με πολλές υποθέσεις που αναβάλλονται.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

  Είσαι πιο αισιόδοξος μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, ενώ η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου φέρνει στο προσκήνιο μια φιλική σχέση που ενδεχομένως να σε προβληματίσει, ενώ μια συλλογική προσπάθεια απορροφά την ενέργειά σου, γενικότερα όμως ετοιμάζονται πολλά στα προσωπικά σου, ακόμη κι αν δεν κινείς εσύ τα νήματα.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Μη βιαστείς να κινηθείς για τα σχέδιά σου, οι καταστάσεις θα σου δείξουν, γενικότερα πάντως οι Πέμπτη και Παρασκευή είναι εξαιρετικές για την καριέρα σου ή για να προσεγγίσεις πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

  Ιχθύς
  Εσωστρέφεια, αλλά και βιασύνη.
  Η εβδομάδα αυτή κινείται σε βοηθητικά πλαίσια για τις επιδιώξεις σου, συνεχίζοντας να σου δίνονται δεύτερες ευκαιρίες για τις υποθέσεις σου, παρά τις καθυστερήσεις. Παράλληλα, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δείχνοντας πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί.

  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

  Μολονότι η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, ειδικά την Πέμπτη και την Παρασκευή, η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε πιέζει έντονα στις σχέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Φεβρουάριο.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα και τον τομέα της καριέρας, προτίμησε λοιπόν ένα πιο προσγειωμένο προφίλ που δεν θα σε παρασύρει σε επιλογές που εκθέτουν την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Τέλος, τα οικονομικά προχωρούν.
  astropedia.gr


  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728