• Breaking News

  Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 14 έως 20 Σεπτεμβρίου 2015  Εβδομαδιαίες προβλέψεις 
  Θα μείνετε στα σίγουρα η θα τολμήσετε την αλλαγή; Αυτή η εβδομάδα θα οδηγήσει πολλούς μπροστά από μια πού σημαντική απόφαση. 

  • Κριός
  • Εποχή σταθεροποίησης σχεδίων, αλλά και αναθεωρήσεων στις σχέσεις. 
   Μια ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα για σένα αυτή εδώ, με πολλές ευκαιρίες για να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται, έστω κι αν κουράζεσαι με τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα θέλεις να προσεγγίσεις τους άλλους, αλλά πολλές φορές συναντάς εμπόδια, ενώ την Τρίτη είσαι αντιδραστικός απέναντι στα θέλω των άλλων. Από την Τετάρτη είσαι πιο καχύποπτος, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντί σου, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα αναθεωρήσεις για τις σχέσεις, τις συνεργασίες σου, αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν σου στο παρόν. Την Παρασκευή ο Κρόνος περνά οριστικά σε μια ιδιαίτερα φιλική θέση, βοηθώντας σε να υλοποιήσεις στόχους, αλλά και να βγεις κερδισμένος σε νομικά, διαδικαστικά θέματα, επαφές με εξωτερικό ή θέματα σπουδών. Το Σάββατο είσαι πιο επιρρεπής σε επιπόλαιους χειρισμούς, ενώ η Κυριακή σε βοηθά να βγεις από την μονοτονία, με φρέσκιες ιδέες.

  • Ταύρος.
  •  Αναβολές στην καθημερινότητα, εξορθολογισμός στις οφειλές. 
   Η εβδομάδα αυτή για σένα συνεχίζει να σε κουράζει σε κάποια σημεία, λόγω του τρεξίματος με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια, ενώ οι στόχοι σου είναι πολλές φορές ουτοπικοί. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα μπορείς να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, παρά την κούραση, ενώ την Τρίτη νιώθεις πως εξαντλείται η ενέργειά σου μέσα στην καθημερινότητα. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Ζυγό, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σου, αλλά και αναθεωρήσεις σε επαγγελματικά. Την Παρασκευή ο Κρόνος περνά οριστικά σε ένα πιο εσωτερικό σημείο του ωροσκοπίου σου, προμηνύοντας μια περίοδο όπου βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που κρύβεις μέσα σου, αλλά και περισσότερη λογική μπροστά σε οικονομικές υποχρεώσεις. Το Σάββατο είσαι πιο αποστασιοποιημένος από τους άλλους, ενώ η Κυριακή σε βοηθά να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

  • Δίδυμοι
  • Ξεκινούν τα οριστικά ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, μπορείς όμως να διορθώσεις λάθη. 
   Έχεις περάσει πια σε ένα διάστημα όπου είτε προετοιμάζονται πολύ σημαντικές αλλαγές, είτε συμβαίνουν ήδη σε κάποιο τομέα της ζωής σου, έτσι λοιπόν κι αυτή εδώ η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Εξετάζοντας τις ημέρες βλέπουμε ότι, τη Δευτέρα καταφέρνεις να βρεις διεξόδους στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ την Τρίτη δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δείξεις περισσότερη ευελιξία στις υποθέσεις σου, τα πράγματα όμως είναι θετικά. Από την Τετάρτη ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή στο Ζυγό, προμηνύοντας ένα διάστημα όπου αναθεωρείς πολλές από τις ενέργειές σου, αλλά μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα και διορθωτικές κινήσεις, κυρίως στα προσωπικά σου, σε ζητήματα που αφορούν παιδιά ή σε δημιουργικά σχέδια, όμως οι συνθήκες δεν ευνοούν νέα ξεκινήματα. Την Παρασκευή ο Κρόνος περνά οριστικά απέναντί σου, εξετάζοντας για τα επόμενα δυο χρόνια τα πεπραγμένα σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το Σάββατο τρέφεις αυταπάτες για τα αισθηματικά σου, ενώ η Κυριακή είναι πιο βοηθητική για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

  • Καρκίνος
  • Περισσότερες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου, εν μέσω καθυστερήσεων. 
   Αισθάνεσαι πολλές φορές αυτό το διάστημα ότι τα πράγματα είναι κάπως στάσιμα, ωστόσο υπάρχουν φορές που αυτό μεταφράζεται και σε μεγαλύτερη σταθερότητα, την οποία και έχεις ανάγκη. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια, προσπαθώντας να βρεις γέφυρες επικοινωνίας, ενώ την Τρίτη νιώθεις οι οικείοι σου δημιουργούν περισσότερα πιεστικά ζητήματα από όσα έχεις τις αντοχές να ασχοληθείς. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, αλλά και τα προσωπικά σου, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Ζυγό, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν δυσκολία στην επικοινωνία σου, αλλά και αναθεωρήσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένειά σου και το σπίτι σου. Την Παρασκευή ο Κρόνος περνά οριστικά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, φέρνοντας ευκαιρίες για υλοποίηση, αλλά και πολλές υποχρεώσεις, ανάλογα με τα βήματά σου ως τώρα. Το Σάββατο δυσκολεύεσαι να χειριστείς πρακτικές υποθέσεις, ενώ η Κυριακή σε βοηθά να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητές σου. 

  • Λέων
  • Περνάς σε μια περίοδο που υλοποιείς σημαντικά σχέδια, ενώ επανεξετάζεις πληροφορίες. 
   Η γοητεία σου παραμένει αυξημένη κι αυτή την εβδομάδα, ενώ η διπλωματικότητα και η διαλλακτικότητα είναι τα κλειδιά για να βγεις από οτιδήποτε σε προβληματίζει, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις αλλά και τις εξάρσεις θυμού. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα θέλεις να επικοινωνήσεις με τους άλλους, αλλά πολλές φορές συναντάς στεγανά στη σκέψη των άλλων, ενώ την Τρίτη μπορείς πιο άνετα να βρεις κοινό κώδικα ανάμεσα σε σένα και τον περίγυρό σου. Από την Τετάρτη είσαι πιο σπιτόγατος, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, κάτι που σε βοηθά να συνεχίσεις πράγματα που έμειναν στη μέση, θα πρέπει να προσέχεις όμως στις μεταφορές και τα μέσα επικοινωνίας σου (συσκευές, κινητά, κλπ). Την Παρασκευή ο Κρόνος περνά οριστικά σε μια ιδιαίτερα θετική θέση, βοηθώντας σε να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις βήματα και μέσα στην επόμενη διετία, να προχωρήσεις τη ζωή σου παρακάτω. Το Σάββατο είσαι πιο ερωτικός, παρά το ότι δεν λείπουν και οι αυταπάτες, ενώ η Κυριακή σε βοηθά να δεις αγαπημένα πρόσωπα. 

  • Παρθένος
  •  Το σπίτι και η οικογένεια φέρνουν υποχρεώσεις, ενώ εξετάζονται οι κινήσεις σου. 
   Η περίοδος των γενεθλίων σου σταδιακά ολοκληρώνεται, ενώ προετοιμάζονται πολύ σημαντικά βήματα από μέρους σου, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που δεν βλέπεις αντικειμενικά την πραγματικότητα, ειδικά σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εξετάζοντας τις ημέρες βλέπουμε ότι, τη Δευτέρα καταφέρνεις να βρεις λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις, ενώ την Τρίτη αγχώνεσαι έντονα για θέματα που αφορούν το πορτοφόλι σου. Από την Τετάρτη είσαι πιο επικοινωνιακός, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, και δικού σου κυβερνήτη, προμηνύοντας ένα διάστημα όπου αναθεωρείς πολλές από τις αποφάσεις σου, αλλά μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα και διορθωτικές κινήσεις στα οικονομικά σου, ενδέχεται να έχεις και επιστροφές χρημάτων που σου οφείλονταν, απόφυγε όμως νέα ξεκινήματα. Την Παρασκευή ο Κρόνος περνά οριστικά σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, μιλώντας για μια διετία με ξεκαθαρίσματα, ωριμότητα, αποφάσεις πάνω σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, ίσως και με τις ανασφάλειές σου. Τέλος, το σαββατοκύριακο προτιμάς τις σίγουρες επιλογές. 

  • Ζυγός
  • Περνάς σε ένα διάστημα υλοποιήσεων με ευκαιρίες, για την ώρα όμως έχεις δεύτερες σκέψεις. 
   Μολονότι δυσκολεύεσαι ακόμη με το πρόγραμμα της καθημερινότητας, αυτή εδώ η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, αλλά πολλές φορές συναντάς σκοπέλους, ενώ την Τρίτη είσαι αποφασισμένος για τις κινήσεις σου, παρά την αντίσταση που συναντάς. Από την Τετάρτη έχεις ανάγκη περισσότερη σταθερότητα στις κινήσεις σου, ενώ από την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο, κάτι που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πολλές διορθωτικές κινήσεις σε παραλείψεις ή λάθη που έγιναν παλιά, πρόσεξε όμως να μην κάνεις νέα ξεκινήματα όσο διαρκεί η αναδρομή του, καθώς ότι νέο ξεκινήσει κάτω από την επιρροή του δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Την Παρασκευή ο Κρόνος περνά οριστικά σε μια πιο βοηθητική θέση, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για υλοποίηση, ενώ ο τομέας των οικονομικών παίρνει σημαντική ανάσα. Το Σάββατο είσαι εξωστρεφής, ακόμη κι αν δεν είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις σου, ενώ η Κυριακή σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. 

  • Σκορπιός
  • Οι συνθήκες σε καλούν να δείξεις σύνεση στα οικονομικά, πρόσεχε όμως το παρασκήνιο. 
   Το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις στον τομέα της καριέρας καλά κρατούν, ταυτόχρονα όμως έχεις και περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα με τα αιτήματά σου, προσοχή όμως στις βιαστικές κινήσεις. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα μπορείς να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, παρά την κούραση, ενώ την Τρίτη νιώθεις πως έχεις ανάγκη από χώρο και χρόνο για σένα, μακριά από την πολυκοσμία. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τα δικά σου προσωπικά θέλω, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Ζυγό, οπότε θα πρέπει να προσέχεις να μην κοινολογείς τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να προετοιμαστείς για αναβολές και καθυστερήσεις. Την Παρασκευή ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα που σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά σου, φέρνοντας την ανάγκη για περισσότερη συνέπεια και προγραμματισμό, όπως οι συνθήκες απαιτούν. Το Σάββατο κυλά σε γνώριμα πλαίσια, ενώ η Κυριακή σου δίνει έδαφος για να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση. 

  • Τοξότης
  • Αναθεωρείς στόχους, ενώ υποδέχεσαι οριστικά τον Κρόνο στο ζώδιό σου! 
   Εν μέσω πολύ σημαντικών αλλαγών, αυτή η εβδομάδα έρχεται να σηματοδοτήσει για σένα το πέρασμα σε μια νέα εποχή, με ευκαιρίες, αλλά και επιτακτικότερη την ανάγκη για περισσότερη ωριμότητα από μέρους σου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα συναντάς κάποιες δυσκολίες στην υλοποίηση των στόχων σου, ενώ την Τρίτη μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και διπλωματία. Από την Τετάρτη προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Ζυγό, προμηνύοντας για σένα ένα βοηθητικό διάστημα όπου ανοίγεις ξανά το συρτάρι με τις καλές ιδέες, πρόσεχε όμως γιατί δεν ευοδώνονται νέα εγχειρήματα. Την Παρασκευή ο Κρόνος περνά οριστικά στο δικό σου ζώδιο, μιλώντας για μια διετία ωριμότητας, με περισσότερες υποχρεώσεις, ενώ ανάλογα με τα πεπραγμένα σου ως τώρα, δικαιώνεσαι ή αντίθετα, «πληρώνεις το λογαριασμό» αν δεν ήσουν εντάξει. Το Σάββατο τρέφεις αυταπάτες για την πραγματικότητα που βρίσκεσαι, ενώ η Κυριακή είναι πιο βοηθητική για να δεις τα προσωπικά σου ζητήματα να προχωρούν. 

  • Αιγόκερως
  • Ήρθε η ώρα να βάλεις σε τάξη τα «μέσα» σου, ακόμη κι αν υπάρχουν καθυστερήσεις στη δουλειά. 
  • Βιώνεις μια περίοδο με πολλές εσωτερικές συγκρούσεις, ενώ πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου πιέζονται από πράγματα που είχαν μέσα τους και τώρα έρχονται στο προσκήνιο, υπάρχουν όμως και πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα ενδεχομένως να θέτεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, καθώς υιοθετείς απόλυτες συμπεριφορές, ενώ την Τρίτη νιώθεις πως σημαντικά πρόσωπα έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, κυρίως στο χώρο της δουλειάς. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τους στόχους που έχεις θέσει, αλλά και με τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Ζυγό, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν καθυστερήσεις κι ασυνεννοησία στην καριέρα σου, ενώ οι αναβολές και οι παρανοήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Κρόνος περνά οριστικά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα απωθημένα, τις φοβίες, τις ενοχές αλλά και τις παρασκηνιακές υποθέσεις, ώστε να βάλει μια τάξη και να σε αποδεσμεύσει από όσα σε κρατούν πίσω. Το Σάββατο δυσκολεύεσαι να χειριστείς κουραστικά ζητήματα, ενώ η Κυριακή σε βοηθά να χαλαρώσεις και να βρεις χρόνο για σένα. 

  • Υδροχόος
  • Αποφασίζεις να κάνεις πράξη πολλά, ενώ απαγκιστρώνεσαι από στεγανά στον τρόπο που σκέφτεσαι. 
   Ακόμη κι αν έχεις πολλά που πρέπει να τακτοποιήσεις, το μυαλό και η σκέψη σου γενικότερα δεν φεύγουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε γιατί υπάρχει κινητικότητα, είτε γιατί έχεις κάποια ερωτηματικά με τη συμπεριφορά της άλλης πλευράς. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα είναι προτιμότερο να έχεις ρεαλιστικούς στόχους στα οικονομικά, ενώ την Τρίτη μπορείς πιο άνετα να βρεις λύσεις σε διαδικαστικές υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Από την Τετάρτη έχεις περισσότερες υποχρεώσεις και κοινωνικές επαφές, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε βοηθητική θέση, κάτι που σε βοηθά να ολοκληρώσεις κινήσεις και βήματα που έμειναν μισά παλαιότερα, πρόσεξε όμως να μην κάνεις νέα εγχειρήματα κάτω από την επιρροή του, γιατί δεν θα είναι βιώσιμα. Την Παρασκευή ο Κρόνος περνά οριστικά σε μια πιο φιλική θέση, βοηθώντας σε να σταθεροποιήσεις τους στόχους σου, να κάνεις βήματα υλοποίησης και μέσα στην επόμενη διετία, να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σου. Το Σάββατο είσαι πιο συγκαταβατικός με τους άλλους, παρά το ότι δεν λείπει και το μπερδεμένο πλαίσιο στα οικονομικά, ενώ η Κυριακή σε βοηθά να δεις φιλικά πρόσωπα. 

  • Ιχθύς
  • Μπερδεμένο πλαίσιο στα οικονομικά, ενώ έρχεται περίοδος που εξετάζονται τα πεπραγμένα σου στη δουλειά. 
   Οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητα είναι πολλές, όμως εσένα στο επίκεντρο της προσοχής σου είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, παρά τις ουτοπικές επιλογές που κάνεις. Εξετάζοντας τις ημέρες βλέπουμε ότι, τη Δευτέρα επιδιώκεις να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο σε ό,τι κι αν γίνεται, ενώ την Τρίτη αγχώνεσαι έντονα για οικονομικές υποχρεώσεις ή οικονομικά τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι. Από την Τετάρτη είσαι πιο εξωστρεφής, ενώ την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, προμηνύοντας ένα διάστημα όπου αναθεωρείς πολλές από τις κινήσεις σου, επανεξετάζοντας τις βαθύτερές σου ανάγκες, απόφυγε όμως νέα ξεκινήματα, να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα. Δεν αποκλείεται όμως να έχεις έσοδα από χρήματα που σου οφείλονταν. Την Παρασκευή ο Κρόνος περνά οριστικά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μιλώντας για μια διετία με περισσότερες ευθύνες, ενώ παράλληλα μπορείς να δεις την καριέρα σου να παίρνει οριστική μορφή, πάντοτε σε αναλογία με το πόσο συνεπής ή όχι ήσουν. Τέλος, το σαββατοκύριακο έχεις πολλές κοινωνικές επαφές. 

  • via

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728