• Breaking News

    Δεν είναι ρομαντικός; 5 ιδιαίτερα δώρα για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου που θα εκτιμήσει



    Φέρε στο νου σου την Dita Von Teese. Αισθησιακά ∈εσώρουχα, σ∈ξι μαλλιά και make up. Βάλε απαλή μουσική και απoπλάνησέ τον με τη γυναικεία γοητεία της δεκαετία του ’50. Το να σε δει με διάφανα, δαντελένια εσώρουχα μετά από δεκάδες βράδια που εμφανίζεσαι με πιτζάμες με αρκουδάκια είναι σίγουρο θα εκτοξεύσει το πάθος του για σένα.
    Πικ νικ στο σπίτι
    Ξεχάστε τα εστιατόρια το βράδυ των ερωτευμένων. Γιατί να πληρώσετε ακριβά και να στριμωχτείτε σε ένα καλό εστιατόριο όταν μπορείτε να είστε μόνο οι δυο σας με το αγαπημένο σας μενού. Στρώστε μια κουβέρτα στο σαλόνι, φτιάξε τα αγαπημένα του finger food, βάλε κρασί στα ποτήρια σας και απολαύστε τη θαλπωρή της φωλίτσας σας.

    Πάμε Bowling
    Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο ακριβώς, αλλά το bowling είναι διασκεδαστικό και ιδανικό για ζευγάρια! Φορέστε ένα ωραίο τζιν που θα αναδεικνύει τα προσόντα της όταν θα κάνετε τα strike σας και περάστε όμορφα οι δυο σας χωρίς πολλά έξοδα. Πριν ξεκινήσετε να ρίχνετε τις κορόνες βρείτε το δώρο που θα κάνει ο χαμένος στον νικητή του παιχνιδιού (για να μην ξεχνιόμαστε κάτι πικάντικο για όταν φτάσετε σπίτι).

    Stand Up Comedy
    Το γέλιο είναι αφροδισιακό και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Κλείστε εισιτήρια σε κάποιο club με stand up comedy ή ακόμα και στην θεατρική παράσταση που ήθελε να δει και ποτέ δεν έβρισκε χρόνο. Η καλή διάθεση μετά το show σίγουρα θα τον φέρει στο κλίμα.

    Is it Hot (Yoga) here;
    H νέα τάση που έγινε μανία η hot yoga είναι καλή για το σώμα μας. Ναι, αυτό το εμπεδώσαμε! Παράλληλα, όμως, μπορεί να σας φέρει κοντά με τον σύντροφό σας. Μία συνεδρία μαζί του, που θα τον φέρει σε επαφή με το σώμα του, τη στιγμή που η θερμοκρασία θα τον κάνει να ιδρώνει και σε συνδυασμό με το ότι θα σε χαζεύει να τεντώνεσαι με το κολάν σου, θα έχει σίγουρα αποτελέσματα για το πόσο ενεργητικός θα είναι μετά στο σπίτι!

    olagiatingunaika.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728