penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 01/02/16 - 07/02/16
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
  Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επη...
 •  
  Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.
   
  Οι αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα, σχετικά με θέματα που αφορούν χρήματα, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.
   
 •  
 •  
 • Κριός

Θα σε απασχολήσουν πολλά πράγματα την εβδομάδα αυτή, που θα πρέπει να βάλεις σε τάξη, αγαπητέ Κριέ. Οργάνωσε με προσοχή τις κινήσεις σου για να μην γίνουν λάθη και προσπάθησε να τακτοποιήσεις ό,τι εκκρεμότητες είχες αφήσει από παλιά. Τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα να αποσυρθείς για λίγο και να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Τα συναισθήματά σου θα είναι μπερδεμένα, αλλά αν συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες απαντήσεις που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ. Ευχάριστες συζητήσεις για τα κοινά σας σχέδια θα σας φέρουν πιο κοντά και θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί, με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στον Σκορπιό θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο, έτσι ώστε να κάνετε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον εαυτό σου. Κινήσου συστηματικά και δούλεψε σκληρά, για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου καλά θα κάνεις να τα αντιμετωπίσεις υπεύθυνα και να φτιάξεις ένα πλάνο, που θα σε οδηγήσει στην εξισορρόπηση των εσόδων με τα έξοδά σου.
 •  

 • Ταύρος
 •  
  Μην πιεστείς για πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σου, αγαπητέ Ταύρε, και δώσε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το μέλλον σου. Το Σαββατοκύριακο, με τις δυσαρμονικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλανητικό σκηνικό, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον και χειρίσου με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές από τις αλλαγές που επιθυμούσες όλο το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό ρύθμισε τις δουλειές σου με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Οι δεσμευμένοι, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να λύσετε πολλά από τα ζητήματα, που στο παρελθόν σας πίεζαν. Μην χάσετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας. Εσείς που είστε μόνοι, θα μπορέσετε να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν προβλήματα του παρελθόντος και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις, για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις να ξεκινήσετε έναν νέο δεσμό.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Φρόντισε στη δουλειά σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Ορισμένες ευκαιρίες που είναι πιθανό να σου παρουσιαστούν, μην τις αφήσεις να χαθούν, αλλά κάνε τα πάντα για να τις αξιοποιήσεις. Ρύθμισε στα οικονομικά σου ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μην επηρεάζεσαι από μια καταναλωτική μανία που μπορεί να έχεις.
 •  
 •  
 • Δίδυμοι
 •  
  Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός, αγαπητέ Δίδυμε. Οι διάφορες υποχρεώσεις που θα έχεις, θα σου δημιουργήσουν έντονο προβληματισμό και άγχος. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και μην παρασύρεσαι από προσταγές τρίτων. Επίσης, να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, που θα χρειαστούν ιδιαίτερο χειρισμό για να καταφέρεις να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα σου. Σε αισθηματικό επίπεδο, η ατμόσφαιρα θα είναι βελτιωμένη και θα αυξήσει την αισιοδοξία σου

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Έντονα θα σε απασχολήσει η συμπεριφορά του συντρόφου σου την εβδομάδα αυτή, φίλε Δίδυμε. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και φρόντισε να είσαι υπομονετικός μαζί του. Όσον αφορά στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα που ο Άρης κινείται στον Σκορπιό οι κατακτήσεις που θα έχετε θα είναι πολλές και καινούργια πρόσωπα θα έρθουν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στα επαγγελματικά σου θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να προχωρήσουν υποθέσεις που εδώ και καιρό ήταν σε στασιμότητα, φίλε Δίδυμε. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να είσαι μετρημένος στα λόγια και στις κινήσεις σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μπλέξεις σε καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν.
 •  

 • Καρκίνος
 •  
  Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου θα είναι ιδιαίτερα τεταμένη κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αγαπητέ Καρκίνε. Απόφυγε να πάρεις πρωτοβουλίες και συγκράτησε τον εκνευρισμό σου. Απόφυγε επίσης να κοινοποιήσεις τα σχέδιά σου σε τρίτους. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, με τις δυσαρμονικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλανητικό σκηνικό, υπάρχει κίνδυνος να πέσεις θύμα εξαπάτησης από άτομα που εμπιστεύεσαι

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βάλεις πιο γερές βάσεις στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός στις υποσχέσεις που δίνεις, γιατί δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να τις τηρήσεις και στο τέλος ίσως να απογοητεύσεις τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου κυνηγήστε περισσότερο το ερωτικό σας μέλλον τώρα, που ο Άρης παραμένει στον Σκορπιό και έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε κάτι αξιόλογο στη ζωή σας.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα μπορέσεις να κάνεις τις αποδόσεις σου στην εργασία σου καλύτερες. Θα έχεις την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που σου χρειάζεται, για να ανταπεξέλθεις στο πιεστικό πρόγραμμα που θα σου επιβληθεί από τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου να περιορίσεις όσο περισσότερο μπορείς τα έξοδά σου. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες ή άλλα δάνεια θα σε απασχολήσουν πολύ. • Λέων
 •  
  Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να ρυθμίσεις με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις, αγαπητέ Λέοντα. Με τον δυναμισμό σου θα μπορέσεις να επιτύχεις πολλά πράγματα. Μερικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, καλά θα κάνεις να τις προσέξεις και να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιπόλαιες ενέργειες. Αν είσαι ελεύθερος, να περιμένεις μία έκπληξη στα ερωτικά σου, καθώς ένας έρωτας θα σε γοητεύσει και θα σε ταρακουνήσει. Να είσαι σε ετοιμότητα!

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Με τον ερωτισμό σου στα ύψη θα μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου, φίλε Λέοντα. Φρόντισε να σταθείς στο πλάι του αν αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αυτό το διάστημα, και να είσαι τρυφερός και συγκαταβατικός μαζί του περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, έχε τεντωμένες τις κεραίες σου, γιατί οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα σε αναδείξουν, αν είσαι Λέων. Μην διστάσεις να κάνεις πράγματα που θα σε ωφελήσουν, φοβούμενος τις αλλαγές. Στα οικονομικά λάβε τα μέτρα σου, τακτοποίησε παλιές οφειλές και μην ανοίγεις νέα μέτωπα, προτού ξεμπερδέψεις με προηγούμενα.

 •  
 • Παρθένος
 •  
  Οι εξελίξεις θα είναι πολλές μέσα στην εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε. Εξαιτίας της θέσης του κυβερνήτη σου στον Αιγόκερω, καλά θα κάνεις να αποφύγεις ενέργειες που μπορεί να σε πιέσουν μελλοντικά. Οι συζητήσεις που θα κάνεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σου δεν θα καταλήξουν σε σταθερά αποτελέσματα, γι’ αυτό μην βιαστείς να ενεργήσεις. Επαναπροσδιόρισε τα πράγματα και ολοκλήρωσε τα σχέδια που έχεις μισοτελειωμένα.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα και να κάνετε πράγματα που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Μην είστε απόμακροι, αλλά βρείτε τρόπους για να μονιάσετε. Όσο για τους αδέσμευτους, η εβδομάδα αυτή θα είναι σημαντική γιατί με τον Άρη να παραμένει στον Σκορπιό, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα έχεις πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος, φίλε Παρθένε. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα, αλλά κινήσου μεθοδευμένα. Τις οικονομικές υποθέσεις σου θα πρέπει να τις προσέξεις πολύ. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποια ζητήματα που δεν σε αφορούν, ώστε να μην εκτεθείς απέναντι στους ανωτέρους σου.

 • Ζυγός
 •  
  Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις γύρω από θέματα καριέρας, αγαπητέ Ζυγέ. Λόγω όμως της θέσης του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που σε επηρεάζει αρνητικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου με άτομα κύρους και πρόσεξε τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Ίσως μάλιστα νιώσεις ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά, παγιδευμένος ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένειά σου. Ζήτα τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και άκουσε και την δική τους γνώμη.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Οι δεσμευμένοι φροντίστε να ασχοληθείτε με υπευθυνότητα με τα ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας. Ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα με το ταίρι σας και μην αφήνετε να επικρατούν ανάμεσα σας ασάφειες. Όσον αφορά τους αδέσμευτους του ζωδίου, αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα αυτήν την περίοδο είναι η ανεμελιά και η διάθεσή σας για παιχνίδι και φλερτ, γεγονός που θα φέρει στα πόδια σας πολλούς υποψήφιους εραστές.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στα επαγγελματικά σου σε περιμένει μία σημαντική επιτυχία και μία ηθική ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα, φίλε Ζυγέ. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα οικονομικά σου τρίτοι. Συζητήσεις για νέα ανοίγματα θα σε κάνουν να αυξήσεις σταδιακά τα έσοδά σου.
 •  
 • .
 • Σκορπιός
 •  
  Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να ρυθμίσεις μερικά πράγματα με σοβαρότητα, αγαπητέ Σκορπιέ, γιατί υπάρχουν λεπτομέρειες που πιθανόν να σου διαφύγουν. Δείξε δυναμισμό και θα πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σου, θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οριστικά υποθέσεις της καριέρας σου που στο παρελθόν καθυστερούσαν ή αποτύγχαναν και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία. Η ένταση δεν θα λείψει, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστούν τώρα οι προσπάθειες σου και η φήμη σου να διαδοθεί!

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δώσεις περισσότερη σημασία στο ταίρι σου την εβδομάδα αυτή. Άκουσε τις ανάγκες του συντρόφου σου και μην εθελοτυφλείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία, η οποία θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στην εργασία σου θα χρειαστεί να ακολουθήσεις πιστά ένα πρόγραμμα, αλλά και να κοπιάσεις λίγο παραπάνω για να μπορέσεις να επιτύχεις, φίλε Σκορπιέ. Ορισμένες οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνεις να τις ρυθμίσεις με περισσότερη σοβαρότητα. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γεγονότα του παρελθόντος.
 •  
 •  
 • Τοξότης
 •  
  Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά πιεστική για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Κάποιες εντάσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου θα σε απασχολήσουν, αλλά ίσως δεν χρειάζεται να τους δώσεις μεγαλύτερη έκταση. Ο κυβερνήτης σου Δίας, που κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, σε καλεί να συζητήσεις και να επεξεργαστείς το ενδεχόμενο αλλαγών στις καθημερινές σου συνήθειες, αλλά και στη δουλειά σου

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Ζητήματα που αφορούν τη σχέση σου θα σε απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες, φίλε Τοξότη, αλλά αν μείνεις πιστός στα λόγια και στις υποσχέσεις σου τότε μπορείς να επαναφέρεις το καλό κλίμα στο σπίτι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες σχέσεις. Πάρτε το χρόνο σας μέχρι να βρεθεί κάτι καλό για εσάς και μην αναλώνεστε δεξιά και αριστερά!

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στην εργασία σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα και έφερναν εμπόδια στην πρόοδό σου. Στα οικονομικά σου καλύτερα να αποφύγεις δεσμεύσεις που θα σε πιέσουν. Μελέτησε τις επιλογές που έχεις και μην κάνεις επιπολαιότητες.


 • Αιγόκερως
 •  
  Η πίεση που θα νιώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι έντονη, αγαπητέ Αιγόκερε. Καλά θα κάνεις να μη καταπιαστείς με πολλά πράγματα μαζί, αλλά να κινηθείς με αργούς ρυθμούς, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος για τα βήματά σου. Συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα θα σε χαροποιήσουν. Το Σαββατοκύριακο, με τις δυσμενείς όψεις που θα πραγματοποιηθούν η κρίση σου μπορεί να είναι θολή, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου. Πρόσεξε λοιπόν για να μην δημιουργήσεις προβλήματα από το πουθενά!

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο δύσκολη, φίλε Αιγόκερε. Θα πρέπει να είσαι υπομονετικός με το σύντροφό σου και να δείξεις κατανόηση απέναντί του. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στην εργασία σου καλό θα ήταν να εξετάσεις με προσοχή κάποιες αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις. Σκέψου καλά προτάσεις που πιθανόν να σου γίνουν και μην αποφασίσεις, αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οικονομικά ζητήματα θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις με προσοχή. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ανοίγματα.

 •   .  
 •  
 • Υδροχόος
 •  
  Με σύμμαχο την καλή σου διάθεση, αλλά και με τον δυναμισμό σου, θα μπορέσεις να κάνεις πολλά πράγματα που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν, αγαπητέ Υδροχόε. Καινούργια ξεκινήματα θα σε βοηθήσουν να δεις πολλά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί αργές, αλλά ριζικές αλλαγές στα οικονομικά σου και στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Το Σαββατοκύριακο, με τις δυσμενείς όψεις που θα πραγματοποιηθούν στον έναστρο ουρανό, ίσως υπάρξουν επιπλοκές από εσφαλμένες επιλογές σου ή από την τάση σου να παρασύρεσαι από εύκολες υποσχέσεις. Πρόσεχε τώρα, για να έχεις στο μέλλον!

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Στα αισθηματικά σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, φίλε Υδροχόε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την παραμονή του Άρη τον Σκορπιό. Εσύ που είσαι μόνος σου κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, γιατί έχεις όλες τις προοπτικές να ξεκινήσεις τώρα μία νέα, πολλά υποσχόμενη, ερωτική ζωή!

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στην εργασία σου θα μπορέσεις την εβδομάδα αυτή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Οργάνωσε τις κινήσεις σου για να μην έχεις σοβαρά προβλήματα αργότερα, αλλά και για να προλάβεις τις εξελίξεις προτού σε προλάβουν αυτές. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι συνετός. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που είναι πιθανό να σε ζημιώσουν.
 •  
 •  
 • Ιχθύς
 •  
  Σε κάποια πράγματα θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αγαπητέ Ιχθύ, γιατί είναι πολύ πιθανόν κάποιες υποθέσεις σου να μην πάνε ακριβώς όπως τις υπολόγιζες. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις καταστάσεις που σε περιόριζαν και ρίσκαρε να κάνεις αλλαγές, που θα σε ωφελήσουν. Η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό ισχυροποιεί το πάθος και τη διάθεσή σου για επιτυχία και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Οι δεσμευμένοι Ιχθείς, αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνετε να βάλετε μια τάξη σε πράγματα που αφορούν τη σχέση σας. Μην κάνετε πράγματα που θα σας απομακρύνουν από το ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους, η τύχη είναι με το μέρος σας! Μία γνωριμία σε κάποια βραδινή έξοδό σας, θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητά σας και θα σας δώσει την προοπτική της νέας σχέσης.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσεις να βρεις λύσεις στα θέματα που σε κρατούσαν σε στασιμότητα στη δουλειά, φίλε Ιχθύ. Να ξέρεις ότι διανύεις μία ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο και μπορείς να ξεκινήσεις νέα φιλόδοξα σχέδια, με πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Γραφειοκρατικές υποθέσεις θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα!

 • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top