penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 18/01/16 - 24/01/16
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
  Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρε...
 •  
  Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.
   
  Οι αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα, σχετικά με θέματα που αφορούν χρήματα, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.
 • Κριός
 • Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξεις αυτήν την εβδομάδα στον τομέα της εργασίας σου, αγαπητέ Κριέ, καθώς οποιοδήποτε λάθος, ακόμα και το πιο μικρό, μπορεί να σε οδηγήσει σε διάλυση κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας ή συμφωνίας, που καθόλου δεν το θέλεις. Πολλές θα είναι οι ενστάσεις και οι διαφωνίες με συνεργάτες και συναδέλφους και πρέπει να κάνεις σωστούς και μετρημένους χειρισμούς. Αρκετό άγχος σε περιμένει και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με διαπληκτισμούς και εντάσεις στη σχέση σου, ενώ ο σύντροφός σου δεν θα έχει την πρόθεση να σε καταλάβει, αλλά ούτε και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε μία περίοδο έντονης αναζήτησης, που μπορεί να σας οδηγήσει στα όρια της κατάθλιψης
 •  

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

 • Τα αισθηματικά σου είναι σε μια κρίσιμη περίοδο καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου με ωριμότητα και σεβασμό απέναντι στον σύντροφό σου και μην βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα, γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, εμπιστεύσου περισσότερο τα συναισθήματά σου και δεν θα χάσεις. Ο έρωτας τον τελευταίο καιρό σε φλερτάρει αδιάκοπα και δεν μπορεί… θα σε κατακτήσει!!!
 • Επαγγελματικές Προβλέψεις.

 • Στα επαγγελματικά σου θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ορθότητα για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής και να διώξεις κάθε ίχνος συναισθηματισμού, ώστε να δεις ποιο είναι το συμφέρον σου. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται με την δική σου σκληρή δουλειά και συνέπεια. Τα οικονομικά σου από την άλλη, έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι.

 •  

 • Ταύρος
 •  
  Επαγγελματική άνοδος σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται για τελευταίες μέρες στον Τοξότη και να σε ευνοεί, κάνοντας τα όνειρά σου πραγματικότητα. Τα πράγματα πλέον κυλούν όπως επιδίωκες και οι συμφωνίες που θα κλείσεις τώρα, θα σου αποφέρουν άμεσα σημαντικά κέρδη. Στα αισθηματικά σου, έρωτας, αγάπη και πάθος θα κυριαρχήσουν στη σχέση με τον σύντροφό σου και θα ανανεωθείς. Οι αδέσμευτοι πολύ πιθανό να κάνετε τώρα μία νέα γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε σοβαρή σχέση, ενώ οι παντρεμένοι θα περάσετε υπέροχες οικογενειακές στιγμές. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε όλους τους τομείς, γι’ αυτό δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. 

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση θα περάσεις μια όμορφη περίοδο και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα. Ένα από όλα αυτά θα σου ξυπνήσει και τον ερωτικό σου πόθο!

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου έρχονται αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.


 •  
 • Δίδυμοι
 •  
  Μην πάρεις οριστικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα σε κανέναν από τους τομείς που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Δίδυμε, γιατί το «σκληρό» πλανητικό σκηνικό θα κάνει άνω κάτω τη ζωή σου. Φρόντισε να είσαι διακριτικός και εχέμυθος και μην εμπιστεύεσαι άτομα, που έχεις αμφιβολίες για το χαρακτήρα τους. Είναι πιθανό το οριστικό τέλος μίας ερωτικής σχέσης ή μία επαγγελματικής συνεργασίας, γι’ αυτό άφησε λίγο το χρόνο να κυλήσει και κάνε υπομονή. Να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες συζητήσεις, γιατί αλλιώς μπορεί να στραφούν εναντίον σου άνθρωποι από την οικογένεια σου ή τον εργασιακό σου χώρο. Στα αισθηματικά σου, η σχέση με τον σύντροφό σου χρειάζεται δουλειά και εσύ δεν έχεις την πρόθεση ή τη διάθεση για να την φτιάξεις.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα, με την Αφροδίτη, για τελευταίες ημέρες στο ζώδιο του Τοξότη, μπορεί να είναι πολύ καλή, αν και εσύ από την πλευρά σου φερθείς με βάση το συναίσθημα, φίλε Δίδυμε. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και μπορείς να εκπλήξεις τον σύντροφό σου με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που θα σου χαλάσουν το κέφι. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην χάνεις την αισιοδοξία σου γιατί σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα, φίλε Δίδυμε και εσύ δεν θα ξέρεις από πώς να μαζέψεις τις υποχρεώσεις σου και ποια από όλες να καλύψεις πρώτη. Πρόσεξε σε συμφωνίες που θα σου προταθούν, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς καλύτερα, μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται, καθώς τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση.

 •   

 • Καρκίνος
 • Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και από την Πανσέληνο που θα λάβει χώρα την Κυριακή στον Λέοντα, αγαπητέ Καρκίνε. Αν έχεις κάνει τώρα μία νέα γνωριμία, μην βιαστείς να δώσεις τα πάντα πάνω στον ενθουσιασμό σου και αξιολόγησε καλύτερα τις κινήσεις και τα λόγια του συντρόφου σου, ώστε να προφυλάξεις καλύτερα τον εαυτό σου. Αφιέρωσε χρόνο στην υγεία σου και την εξωτερική σου εμφάνιση που έχεις παραμελήσει και μην διστάσεις να ξοδέψεις κάποια χρήματα για να βελτιωθείς σε αυτούς τους τομείς. Καλή τύχη θα έχεις και στα οικονομικά σου, ενώ στα επαγγελματικά σου ήρθε ο καιρός να διορθώσεις τα ατοπήματα και τις επιπολαιότητες του παρελθόντος, ώστε να στρώσεις το δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες.
 • Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον, φίλε Καρκίνε. Κοίταξε μπροστά και με την βοήθεια της Αφροδίτης, που μέχρι το Σάββατο θα κινείται στον Τοξότη, όλα θα πάνε καλά. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, αυτή η εβδομάδα είναι μία καλή περίοδος για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Έχεις κοντά σου άτομα που σου φτιάχνουν την διάθεση και η παρέα μαζί τους ανυψώνει το ηθικό σου και σου φτιάχνει την διάθεση.
 • Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και αν δεις τα πράγματα χωρίς άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Ακόμα και τα οικονομικά σου έχουν την δυνατότητα να βελτιωθούν και διάφορα προβλήματα που είχες, μπορούν να ξεπεραστούν αν είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις και στις οφειλές σου.


 • Λέων
 •  
  Αυτήν την εβδομάδα δώσε προσοχή σε νομικά ζητήματα που εκκρεμούν και μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, αγαπητέ Λέοντα. Στα οικονομικά σου μην σπαταλάς χρήματα εκεί που δεν είναι απαραίτητο και απόφυγε άσκοπες ενέργειες, που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από την Πανσέληνο στο ζώδιό σου την Κυριακή, δώσε παραπάνω προσοχή στην υγεία σου και φρόντισε τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει. Στα αισθηματικά κάποιες τεταμένες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα σου χαλάσουν τη διάθεση και θα χρειαστεί να επιδείξεις μεγάλη υπομονή για να το ξεπεράσεις.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Στα αισθηματικά σου, η θέση της Αφροδίτης μέχρι το Σάββατο στον Τοξότη σε κάνει λίγο παραπάνω γκρινιάρη από ό,τι συνήθως και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου, φίλε Λέοντα. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο και μην τον παιδεύεις με παιδιάστικα καμώματα, γιατί έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα. Αν πάλι έχεις ερωτικές μοναξιές, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο, που γνωρίζεις από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν, απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μη βάλεις καινούργιες, γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Ξεμπέρδευε πρώτα με αυτές που ήδη έχεις και μετά βλέπεις… Να θυμάσαι ότι η πρόοδος έρχεται με αργά και σταθερά βήματα και όχι μονομιάς. Στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου και βγεις εκτεθειμένος.
 •  
 •  
 • Παρθένος

 • Αγαπητέ Παρθένε, μην αφήνεις τους γύρω σου να σε καθοδηγήσουν σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη και την αισθηματική σου πορεία και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου, ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα που το πλανητικό σκηνικό θα σε μπερδέψει για τα καλά και θα σου δημιουργήσει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις. Σκέψου σοβαρά τις ενέργειές σου και φέρσου έντιμα και ξεκάθαρα, ώστε να έχεις και εσύ την ίδια αντιμετώπιση από τους άλλους. Οι υπόγειες διαδρομές και οι κρυφές ενέργειες θα σε οδηγήσουν μόνο σε επανειλημμένα λάθη, που δεν έχεις το περιθώριο να τα κάνεις. Στα επαγγελματικά σου, η κατάσταση θα είναι στάσιμη έως και αρνητική, λόγω του επιπόλαιων χειρισμών σου. Στα αισθηματικά σου να προσέχεις πολύ τι λες και τι κάνεις, γιατί οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές θα είναι πολλές.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Στα αισθηματικά σου μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας, αφού πρώτα λύσετε από κοινού τα προβλήματα σας με κατανόηση και εποικοδομητικό διάλογο. Ο Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία και οι επικοινωνίες σου γίνονται πιο δύσκολες από ό,τι συνήθως. Αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους την χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα… γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις!

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στα επαγγελματικά σου, ό,τι και να γίνει χρειάζεται να είσαι καταρχήν ψύχραιμος και μεθοδικός, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός που θα έρθεις αντιμέτωπος θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές οικονομίες.
 •  
 • Ζυγός
 •  
  Μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου απαιτεί αυτή η εβδομάδα από εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή και ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση. Στο σκηνικό της καθημερινότητάς σου μπορεί να πρωταγωνιστήσει και μία ακούσια αλλαγή εργασίας ή διάλυση συμφωνιών, που τόσον καιρό έχεις επιδιώξει. Στον αισθηματικό σου τομέα, αν δεν χειριστείς καλά την κατάσταση που επικρατεί, τότε είναι πιθανές έντονες κόντρες και διαμάχες, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε οριστική ρήξη με τον σύντροφό σου.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Τα αισθηματικά σου μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς ουσιαστικό λόγο, φίλε Ζυγέ. Πρόσεξε λοιπόν την συμπεριφορά σου και μην μεγεθύνεις αυτά που σας συμβαίνουν. Προτίμησε αντ’ αυτού να γεμίσεις τον χρόνο σου με ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα, χωρίς να αναλώνεσαι σε εφήμερες δυσκολίες και διαφωνίες. Όσοι είστε μόνοι, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε. Πολύ γρήγορα θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι συμφέρουσες για την μελλοντική σου εξέλιξη και πρέπει να τις αξιολογήσεις καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη εβδομάδα, αφού τα έξοδά σου θα αυξηθούν. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις για τίποτα και για κανέναν.

 • .
 • Σκορπιός
 • Διάστημα επιλογών θα είναι για εσένα αυτή η εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ. Άφησε τα πρέπει και τα «μη» και βάλε σε λειτουργία τα θέλω σου και τις ανάγκες σου, για να νιώσεις την ευτυχία που σου αξίζει. Θα δεχτείς αρκετές πιέσεις λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή και η ψυχολογική και σωματική σου κατάσταση, βρίσκεται ήδη στα άκρα. Πέταξε πίσω το παρελθόν και χάραξε νέες πορείες. Ο τροχός της τύχης γυρίζει με το μέρος σου για δικό σου όφελος από το Σάββατο και μετά με την νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Την Κυριακή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Λέοντα να περιμένεις σταθερότητα στα οικονομικά σου, που θα δώσει άλλον αέρα στις κινήσεις σου.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου, φίλε Σκορπιέ. Μην ξεσπάς στον σύντροφό σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου μαζί του και θα αποφύγεις τα άσχημα σενάρια. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια ερωτική γνωριμία το προσεχές Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό αυτές τις ημέρες μην καθίσεις λεπτό στο σπίτι.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε προσοχή σε επικείμενες συνεργασίες και μην προβείς σε αλλαγές και νέα δεδομένα, αν πρώτα δεν έχεις τακτοποιήσει όλες σου τις παρελθοντικές εκκρεμότητες.
   
 •  

 • Τοξότης

 • Αρκετή κούραση σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Τοξότη. Λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός, καθώς τα γεγονότα συχνά θα τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σου, οπότε θα τονίσουν έντονα την ανασφάλειά σου. Θα αισθανθείς πιεσμένος, τόσο λόγω της κατάστασης στα οικονομικά σου όσο και επειδή θα νιώσεις ακάλυπτος συναισθηματικά. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και προσπάθησε να κάνεις οικονομία δυνάμεων. Πρέπει να σκεφτείς πιο ώριμα και να πράξεις αναλόγως.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Στα αισθηματικά σου μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου, φίλε Τοξότη. Μίλησε με τον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί πάντα υπάρχει και διαφορετική οπτική στα πράγματα. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ερωτική σχέση.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Τα επαγγελματικά σου θα διανύσουν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν. Πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να μην δημιουργήσεις νέες.

 • Αιγόκερως
 • Η νευρικότητα και η δυσθυμία που θα σου προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα στραφούν ενάντια στα άτομα του στενού σου περιβάλλοντος (τα οποία πιθανώς να μην σου φταίνε σε τίποτα) και θα έρθεις σε ρήξη μαζί τους, γεγονός που θα μετανιώσεις πολύ γρήγορα, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη χειρότερα. Πρέπει λοιπόν να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου, αλλιώς θα συνειδητοποιήσεις με απότομο τρόπο ότι δεν έχεις πλέον την πολυτέλεια να ξεσπάς τα νεύρα σου χωρίς κανένα κόστος. Προσπάθησε να μπεις στη θέση τους και αναλογίσου τις δικές σου ευθύνες, προτού πράξεις το οτιδήποτε.
 • Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα και εσύ και αυτός. Από το Σάββατο και μετά, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου οργάνωσε μία βόλτα στα μαγαζιά και ρίξε το λίγο έξω με κάποιες αγορές, όσο βέβαια σε παίρνει οικονομικά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, δείξε την τρυφερότητά σου και η Πανσέληνος στον Λέοντα την Κυριακή θα φέρει κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.
 • Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις πιστά. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και για να τις προλάβεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.

 •   .  
 •  
 • Υδροχόος

 • Οι αντιφατικές καταστάσεις που θα προκαλέσουν αυτήν την εβδομάδα οι πλανήτες, θα σε μπερδέψουν για τα καλά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός, αγαπητέ Υδροχόε. Από τη μία απροσδόκητα γεγονότα θα δώσουν ευκαιρίες σε ορισμένους τομείς, από την άλλη θα χορέψεις υπό τη συνοδεία του… ταμπουρά δυσάρεστων εξελίξεων, από τις οποίες δε θα μπορέσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες αποστάσεις. Αν δεν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου, μην αναλάβεις επιπλέον ευθύνες στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο.

  Αισθηματικές Προβλέψεις.

  Τα αισθηματικά σου είναι σε καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου, φίλε Υδροχόε. Οι ημέρες είναι καλές για να επαναπροσδιορίσετε τους κοινούς σας στόχους και να βάλετε νέα πλάνα στην ζωή σας. Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δέσει συναισθηματικά. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου, μην αφήσεις τα βράδια σου να περνούν χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα… Και ο έρωτας, αν είναι να ’ρθει, θε να ’ρθεί!!!

  Επαγγελματικές Προβλέψεις.

  Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός στα λόγια σου αλλά και στις ενέργειες σου και να προσπαθήσεις να παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου. Απόφυγε τώρα τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις και ο καιρός δεν είναι ιδανικός για τέτοιες ενέργειες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση για να μην ξεφύγεις.
 •  
 •  
 • Ιχθύς
 • Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Εδώ και καιρό έχεις αφήσει τους άλλους να κάνουν κουμάντο στα επαγγελματικά σου και κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι. Βάλε τάξη και ανάλαβε τις ευθύνες σου, όσο κι αν αυτό σου είναι κουραστικό. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, γιατί πολύ γρήγορα δε θα μπορέσεις να μαζέψεις τα λάθη σου. Είναι απαραίτητο τώρα να απαλλαγείς από οποιεσδήποτε «εξαρτήσεις» και να προετοιμαστείς για καθοριστικής σημασίας αλλαγές, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Όσο πιο πρόθυμος είσαι να αποκοπείς από τα λάθη του παρελθόντος, τόσο πιο ανώδυνα θα περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος για εσένα. 
 • Αυτή την εβδομάδα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ. Οι ημέρες είναι καλές για συζητήσεις και εξομολογήσεις, που θα ελαφρύνουν το βεβαρημένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές με νέα πρόσωπα που θα μπουν τώρα στην ζωή σου ή ακόμη και με παλιούς, όχι όμως ξεχασμένους έρωτες.
 • Στη δουλειά σου μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Προσπάθησε να δεις και να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου πιο σφαιρικά και μην κολλάς σε καταστάσεις που το μόνο που κάνουν, είναι να συντηρούν παγιωμένες, αλλά ασύμφορες καταστάσεις. Ειδικά στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, για να μην χάσεις χρήματα.

 • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top