penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Μισείς τον άντρα σου; Πως θα τον αγαπήσεις ξανά;
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Αν μισείς τον άντρα σου και δεν τον αντέχεις άλλο, ίσως πρέπει να χωρίσεις. Ή μήπως όχι; Δες ποιοι λόγοι σε οδήγησαν να τον μισείς κα...


Αν μισείς τον άντρα σου και δεν τον αντέχεις άλλο, ίσως πρέπει να χωρίσεις. Ή μήπως όχι; Δες ποιοι λόγοι σε οδήγησαν να τον μισείς και πως να τους λύσεις!
Καλείς την κολλητή σου στο σπίτι. “Μισώ τον άντρα μου“, της λες και κλαίτε κι οι 2 αγκαλιασμένες. Μερικές φορές, οι σχέσεις φτάνουν σε σημείο, που να μην πηγαίνει άλλο. Καταλήγεις λοιπόν, να μισείς το σύζυγο και εκείνος εσένα. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Και κυρίως, τι θα κάνετε από εδώ και πέρα;
Πάντως όπως και να έχει, αν δε θέλεις πια τον άντρα σου, μην νιώθεις μόνη! Χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω νιώθουν σαν εσένα. Απλώς, προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις και μην πελαγώνεις.

Γιατί μισώ τον άντρα μου;


Γκρινιάζει διαρκώς

gkriniarhs-antras
Συνήθως, αυτά που σου λέει είναι: “Αγάπη μου πλήρωσες το λογαριασμό, έτσι; Γιατί θα έχουμε θέμα”, “ελπίζω να έχεις βγάλει ήδη τα σκουπίδια έξω”, “Γιατί δεν κούρεψες το γκαζόν ρε μωρό μου;”. Αυτή είναι η χειρότερη μορφή γκρίνιας κατά τη γνώμη μου, γιατί κρύβει και επικριτικότητα.
Σίγουρα, σου δίνει στα νεύρα. Είναι σαν ο σύζυγός σου να προσέχει μόνο ” τα λάθη” σου και να αγνοεί όλα τα καλά που κάνεις για εκείνον και την οικογένειά σας.

Σε μειώνει

Υπάρχουν πολλές μορφές αυτού του χαρακτηριστικού. Το να μένει απλά στα λόγια, είναι εκνευριστικό. Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι άντρες που σταδιακά γίνονται επιθετικοί και βίαιοι, πρώτα στα λόγια και μετά στις πράξεις. Αν έχεις κάποιο τέτοιο φαινόμενο στη σχέση σου, φύγε όσο είναι καιρός.

Δε σου δίνει σημασία

zeugari-dustuxismeno
“Γιατί με παντρεύτηκε”, αναρωτιέσαι. Είτε του λες, είτε δεν του λες κάτι, το ίδιο κάνει. Από το να πετάξει τα σκουπίδια, μέχρι σοβαρά προβλήματα της σχέσης σας, που θέλεις να συζητήσετε, εκείνος είναι στην κοσμάρα του. Και σίγουρα νομίζει, πως με το να αποφεύγει καταστάσεις, θα διορθωθούν τα προβλήματα. Ε όχι κύριε, δεν πάει έτσι!

Σε απάτησε

apathse-zeugari
Ας το παραδεχτούμε, αυτό πονάει περισσότερο από όλα! Ίσως από τα δυσκολότερα προβλήματα, που μπορεί να παρουσιαστούν σε ένα γάμο ή μια σχέση. Όχι μόνο καταπάτησε την εμπιστοσύνη σου, αλλά σου έδειξε καθαρά ότι ήθελε κάποια άλλη γυναίκα.

Φλερτάρει με άλλες μπροστά σου

Είναι πολλές οι φορές, που θέλεις να πετάξεις τη βέρα σου στο κεφάλι κάποιας άλλης γυναίκας; Ε τότε, έχεις πρόβλημα. Συχνά, οι άντρες προσπαθώντας να πάρουν την επιβεβαίωση, φλερτάρουν με άλλες γυναίκες. Φυσικά, δεν μπορούν να καταλάβουν, πόσο άσχημο είναι για εμάς.

Δε θέλει να το κάνετε

de-me-thelei
Αν αυτό συνδυάζεται και με το να μη θέλει να σου μιλήσει, έχετε σοβαρό πρόβλημα στο γάμο σας. Βέβαια, να είσαι λίγο προσεκτική με αυτό, γιατί μπορεί απλώς να πρόκειται για κάποιο πρόβλημα με το σώμα του ή κάποιο συναισθηματικό θέμα, που ντρέπεται να το συζητήσει μαζί σου.

Τι να κάνω για να μη μισώ το σύζυγο μου;

Αρχικά, μην κάνεις το λάθος και καταπιέσεις τα συναισθήματα σου, για να κρατήσεις ζωντανό το γάμο σου. Θα σου πω μερικές συμβουλές για το τι μπορείς να κάνεις, αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά!

Μίλησε του ήρεμα!

zeugari-milaei

Ναι ήρεμα. Οι άντρες, όταν μπαίνουν στο τρυπάκι του τσακωμού, σπάνια θα ακούσουν αυτά που έχεις να τους πεις. Φρόντισε για ένα τόσο σοβαρό θέμα να κλείσεις τον υπολογιστή, το κινητό σου και να μην είναι τα παιδιά στο σπίτι. Mίλα του ήρεμα, σταθερά και λογικά, θα σε ακούσει.
Πάντως το μυστικό, για να αποδώσει η συζήτηση είναι να προτείνεις λύσεις. Και φυσικά, να προτείνει κι εκείνος! Γενικά, μη δώσεις βαρύτητα απλά στα προβλήματα που έχετε, γιατί σίγουρα κι οι 2 τα γνωρίζετε καλά. Το ζήτημα είναι να βρεις άκρη με το πρόβλημα και όχι να γκρινιάξεις.

www.ediva.gr

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top