penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 7/12 έως 13/12/ 2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά,  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής τη...

 • Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, 
  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. 
 • Κριός
 •   Ευκαιρίες, παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. 
  Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής παραμένει πιο πιεστικό, με τον Άρη απέναντί σου να πιέζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, η νέα σελήνη όμως της Παρασκευής σε ευνοϊκή θέση για σένα, δίνει ώθηση σε ένα νέο σου εγχείρημα, ή σε βοηθά να τακτοποιήσεις νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. 

  Αισθηματικά: Είσαι σε μια περίοδο όπου προσπαθείς να αφουγκραστείς τις καταστάσεις γύρω από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι υπάρχει ένας έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Το σίγουρο παντως είναι ότι οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα κι αυτό φέρνει αρκετές διενέξεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλη. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Από την Πέμπτη ο Ερμής περνά στον τομέα της καριέρας σου, βοηθώντας σε στις επαφές σου με προϊστάμενους και εργοδότες, ενώ οι κοινωνικές σου επαφές βελτιώνονται, πρόσεξε όμως τις υπερβολές την Κυριακή. 


 • Ταύρος
 •  Επικοινωνείς πιο άνετα τα θέλω και τις ιδέες σου. 
  Στην αρχή της εβδομάδας το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου και αυτό ενδεχομένως να εξαντλεί τα αποθέματα ενέργειάς σου, οπότε μην αμελήσεις να φροντίσεις και την υγεία σου. Γενικότερα όμως από την Πέμπτη ο Ερμής περνά σε μια πιο θετική θέση για σένα, φέρνοντας σημαντικές πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες. 

  Αισθηματικά: Μέχρι τα μισά της εβδομάδας βρίσκεις πιο εύκολα αφορμές για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικότερα όμως είσαι σε μια βοηθητική περίοδο για τα προσωπικά, περισσότερο αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλη, που η Αφροδίτη φέρνει λόγους για να χαμογελάς στα αισθηματικά! 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα σελήνη της Παρασκευής αγγίζει έμμεσα τα οικονομικά σου, φέρνοντας νέα δεδομένα σε οφειλές, χρήματα που σου οφείλονταν, επαφές με εφορίες ή τράπεζες, μείνε όμως μακριά από σπατάλες. 
 •  
 • Δίδυμοι
 • Κάτι νέο σε σχέσεις και συεργασίες. 
  Τα εμπόδια που πιθανόν υπήρξαν σε δημιουργικά σου σχέδια, σταδιακά τακτοποιούνται, αφού με τη δική σου προσπάθεια τελικά βρίσκεις διεξόδους. Παράλληλα, μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής, ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα πρακτικής φύσεως, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο όπου οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο. 

  Αισθηματικά: 
  Την Παρασκευή πραγματοποιείται απέναντί σου νέα σελήνη, μαρτυρώντας πως στο επόμενο διάστημα υπάρχει κάτι νέο στα προσωπικά σου, είτε αναθερμαίνοντας μια σχέση, είτε φέρνοντας ένα καινούριο πρόσωπο. Πρόσεξε όμως τις επιλογές σου, καθώς ο Κρόνος… καραδοκεί! 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο κυβερνήτης σου Ερμής την Πέμπτη περνά στον Αιγόκερω, φέρνοντας σημαντικές ειδήσεις ή εξελίξεις σε οικονομικά τρίτων που σχετίζονται όμως και με το δικό σου πορτοφόλι, είτε σε επίπεδο οφειλών, είτε ως «κοινό ταμείο». Στα καλά νέα επίσης, συγκαταλέγεται και η εύνοια στα επαγγελματικά.  


 • Καρκίνος
 •  Η καθημερινότητα αλλάζει, υπάρχουν ευκαιρίες όμως στα προσωπικά. 
  Όσο προχωράμε προς το τέλος της εβδομάδας, αρχίζει και καταλαγιάζει το έντονο κλίμα που υπήρχε αυτές τις μέρες στο σπίτι, την οικογένεια, ή γενικότερα στο οικείο σου περιβάλλον. Θυμήσου όμως πως οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να αποδειχτούν επιζήμιες, και το σαββατοκύριακο είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους. 

  Αισθηματικά:
   Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής έχεις περισσότερες ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και ψυχαγωγία, ενώ ο Ερμής από την Πέμπτη περνά απέναντί σου, φέρνοντάς ειδήσεις μηνύματα, συναντήσεις και επαφές που δίνουν έντονη κινητικότητα στα προσωπικά σου. Συνυπολογίζοντας μάλιστα και την ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης, αυτή η περίοδος έχει πολλά να δώσει. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Την Παρασκευή πραγματοποιείται νέα σελήνη στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά, δείχνοντας πως ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά μέσα στην καθημερινότητά σου, καθώς γίνονται κάποιες εξελίξεις στο πρόγραμμα και τη ρουτίνα σου, το πλαίσιο όμως γενικότερα είναι θετικό


 • Λέων
 • Ένα νέο δημιουργικό σχέδιο στα σκαριά! 
  Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για σένα, με αποκορύφωμα τη νέα σελήνη της Παρασκευής που φέρνει ένα νέο δημιουργικό σχέδιο, μια σημαντική ευκαιρία ή μια ανάσα σε ένα ζήτημα που σε είχε ταλαιπωρήσει, μην ξεχνάς όμως να είσαι πιο συγκρατημένος στον τρόπο που επικοινωνείς τις σκέψεις στους γύρω σου. 

  Αισθηματικά: Μολονότι έχεις περάσει σε μια περίοδο όπου σε νοιάζει περισσότερο η ασφάλεια και η σιγουριά στο κομμάτι των προσωπικών, η προαναφερθείσα νέα σελήνη υπόσχεται μια νέα σπίθα μέσα στο προσεχές διάστημα, αρκεί κι εσύ να καταλάβεις από πού προέρχονται οι δικές σου ανασφάλειες. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Από την Πέμπτη ο Ερμής περνά στον τομέα των επαγγελματικών σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με σημαντικές λεπτομέρειες υποθέσεων κυρίως πρακτικής φύσης. Φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και στις μετακινήσεις σου. 


 • Παρθένος
 • .Κάτι αλλάζει στο σπίτι ή την οικογένεια, τα προσωπικά όμως έχουν δυνατότητες. 
  Παρά το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο, που προτιμάς να σιγουρευτείς αρκετά πριν κάνεις το κάθε βήμα, η εβδομάδα αυτή σου δίνει αρκετές δυνατότητες, καθώς μέχρι τα μισά της εβδομάδας προσεγγίζεις με άνεση τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. 

  Αισθηματικά: Η Αφροδίτη ήδη βρίσκεται σε μια φιλική θέση για σένα και σε συνδυασμό με το πέρασμα του Ερμή την Πέμπτη σε μια θέση που σε ευνοεί, είναι στοιχεία πως μπορείς να βγεις από το καβούκι σου στα προσωπικά. Επίσης, την Παρασκευή πραγματοποιείται νέα σελήνη στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντας κάτι καινούριο. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που έχουν περάσει από σαράντα κύματα, όμως σταδιακά καταφέρνεις να βάλεις ένα φρένο στα αρκετά έξοδα που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Άλλωστε υπάρχουν και ευκαιρίες ανάκαμψης! 

 •  
 • Ζυγός
 •  Χωρίς βιασύνη μπορείς να καταφέρεις περισσότερα. 
  Είναι γεγονός ότι αυτές τις ημέρες είχες αρκετά μέτωπα να διαχειριστείς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, όμως η εβδομάδα αυτή σταθεροποιεί περισσότερο τα πράγματα, ενώ η νέα σελήνη της Παρασκευής σε μια φιλική θέση για σένα φέρνει σημαντικές επαφές, ειδήσεις αλλά και συναντήσεις που πρόκειται να σου φανούν πολύ χρήσιμες, καλείσαι όμως κι εσύ από την πλευρά σου να δείξεις περισσότερη σύνεση στις υποθέσεις σου. 

  Αισθηματικά: 
  Τα πράγματα χαρακτηρίζονται από μια σταθερότητα, ωστόσο για πολλούς αυτό μπορεί να μεταφράζεται και ως στασιμότητα. Παράλληλα, ο Ερμής από την Πέμπτη περνά στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, μαρτυρώντας πως έρχεσαι πιο κοντά στους οικείους σου, αλλά δυσκολεύεσαι λιγάκι με τους υπόλοιπους! 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Στα θετικά νέα ανήκουν τα ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, στα οποία μπορείς να δεις βελτίωση, παρότι στη δουλειά δυσκολεύεσαι να τηρήσεις το πρόγραμμα. 


 • Σκορπιός
 • Μια ευκαιρία σε οικονομικά επίπεδο, ενώ τα αισθηματικά βρίσκονται σε τροχιά κίνησης. 
  Μια βοηθητική εβδομάδα, παρά το άγχος που πολλές φορές νιώθεις να σε καταβάλλει, είναι αυτή εδώ, αφού μέχρι τα μισά της εβδομάδας ασχολείσαι με τα δικά σου προσωπικά ζητήματα και το πέρασμα του Ερμή σε μια πιο βοηθητική θέση από την Πέμπτη σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. 

  Αισθηματικά:
   Η γοητεία σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτό το διάστημα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο, καθώς η Αφροδίτη από τις δικές σου ημερομηνίες δρα επικουρικά για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάς πως αυτή η περίοδος έχει έντονο παρασκήνιο. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον τομέα των οικονομικών σου προμηνύει εξελίξεις που ευνοούν το πορτοφόλι σου, θα πρέπει όμως κι εσύ από την πλευρά σου να κάνεις μια πιο φειδωλή διαχείριση, καθώς υπάρχει η τάση για σπατάλες! 


 • Τοξότης
 • Μια νέα σελίδα στη ζωή σου! 
  Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς με τη νέα σελήνη στο ζώδιό σου την Παρασκευή, ξεκινά ένας νέος κύκλος στη ζωής σου, ενώ αν μάλιστα έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, τότε οι αλλαγές αυτές θα έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια, ενδεχομένως και μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου. Πάντως, μέχρι τα μισά της εβδομάδας μένεις μακριά από κουραστικές υποχρεώσεις. 

  Αισθηματικά: Είναι γεγονός ότι τα προσωπικά σου αυτό το διάστημα είναι κάπως μπερδεμένα και πολλοί είναι οι Τοξότες που αυτό το διάστημα κάνουν μυστικές επαφές, το σίγουρο έιναι όμως ότι το έδαφος δεν είναι ακόμη έτοιμο, τουλάχιστον στο βαθμό που θα ήθελες εσύ. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Ο Ερμής από την Πέμπτη και μετά περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας συζητήσεις, επαφές και ειδήσεις στα θέματα που άπτονται του πορτοφολιού σου, αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για έσοδα, σε μια περίοδο που τα οικονομικά σε έχουν προβληματίσει.

 •  
 • Αιγόκερως
 • .
  Φίλοι βοηθούν τα προσωπικά σου, παρά την κούραση με τις υποχρεώσεις. 

  Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς από τη μια ο Ερμής την Πέμπτη περνά στο ζώδιό σου και από τη μια σου αποκαλύπτεται σταδιακά το παρασκήνιο που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο και τα σχόλια που γίνονταν, ενώ παράλληλα αυξάνονται κατακόρυφα οι επικοινωνιακές σου ικανότητες. Παράλληλα, την Παρασκευή ετοιμάζεις κάτι νέο, ακόμη κι αν δεν το κοινολογείς. 

  Αισθηματικά: Ήρθε η ώρα να εκφράσεις όσα ήθελες, όμως μην παρασυρθείς από βιασύνες ή παρορμητισμούς, καθώς θα πρέπει να είναι και η σωστή στιγμή για το άλλο πρόσωπο. Άλλωστε, οι φίλοι δρουν επικουρικά για τα προσωπικά σου και το σαββατοκύριακο κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου προχωρούν παρά τις όποιες δυσκολίες, ωστόσο ο τομέας της καριέρας είναι εκείνος που σε προβληματίζει, καθώς έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά και πίεση από τις απαιτήσεις που έχουν προϊστάμενοι από σένα.  
   
 •  
 • Υδροχόος
 •  Νέοι στόχοι και εύνοια στον τομέα της καριέρας. 
  Αυτή την εβδομάδα θέτεις νέους στόχους, κυρίως την Παρασκευή όπου θέτεις ένα νέο σχέδιο σε εφαρμογή, ενώ ακόμη κι αν υπάρξουν εμπόδια, υπάρχουν πρόσωπα που τελικά σε βοηθούν να ξεγλιστρίσεις. Από την Πέμπτη όμως ο Ερμής περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, μαρτυρώντας πως γίνονται πολλά σχόλια για σένα, φρόντισε λοιπόν να μην δίνεις λαβές. 

  Αισθηματικά: Είναι περισσότερο εβδομάδα υποχρεώσεων για σένα, κι εσύ έχεις αφήσει τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει φλερτ ή μια νέα γνωριμία σε χώρο κοινωνικών επαφών ή στη δουλειά. Γενικότερα όμως τα ζητήματα καρδιάς αυτές τις μέρες δεν είναι πρώτη προτεραιότητα. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
  Τα επαγγελματικά σου και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω έχουν βελτιωθεί σημαντικά, πράγμα το οποίο «χρησιμοποιείς» στις επαφές σου με πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή προϊστάμενους. Φρόντισε όμως να είσαι απόλυτα συνεπής σε όλες σου τις υποθέσεις. 


 • Ιχθύς
 • Αισιοδοξία μεν, αλλά; 
  Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής το κλίμα είναι θετικό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, ενώ από την Πέμπτη μπορείς να επικοινωνήσεις πιο εύκολα όσα ετοιμάζεις αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα φίλοι είναι κοντά σου και στηρίζουν τις προσπάθειές σου. 

  Αισθηματικά: Το σαββατοκύριακο θες να βρεθείς ανάμεσα σε παρέες, ενώ τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα, παρότι δεν λείπουν και οι απερισκεψίες από μέρους σου. Άλλωστε, υπάρχουν κάποια «αγκάθια» μέσα σου, ακόμη κι αν δεν τα μοιράζεσαι με την άλλη πλευρά, και παράλληλα δεν λείπουν συναισθήματα ζήλιας. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
  Την Παρασκευή πραγματοποιείται νέα σελήνη στον τομέα της καριέρας σου, πράγμα που μαρτυρά πως στο προσεχές διάστημα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο, καθώς το προηγούμενο μοιάζει να κλείνει, ενώ τα οικονομικά σου βήματα σε έχουν προβληματίσει.


 • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top