penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 14/12 έως 20/12/2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
    Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, ...
 •  
 •  Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά,
  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας.
 • Κριός
 •  Ευκαιρίες σε διαδικαστικές υποθέσεις.
  Η εβδομάδα αυτή έχει αρκετή σταθερότητα για σένα και καλείσαι να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, καθώς από την ερχόμενη θα έχεις άλλες προτεραιότητες. Έτσι λοιπόν μέχρι τα μισά της εβδομάδας μπορείς με άνεση να προωθήσεις στόχους ενώ φίλοι είναι κοντά σου και στηρίζουν τις προσπάθειές σου.

  Αισθηματικά: Μολονότι ο Άρης απέναντί σου δείχνει πως οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή ξεκλέβεις χρόνο από τις υποχρεώσεις σου για να ξεκουραστείς, προτιμώντας να περιβάλλεσαι από ανθρώπους του πολύ στενού σου κύκλου.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καθημερινότητα στη δουλειά σου έχει πολλά να δώσει, παρά τις γκρίνιες με συναδέλφους που πιθανώς υπάρχουν, ενώ αυτή την περίοδο μπορείς να δεις το πορτοφόλι σου να ενισχύεται, είτε τακτοποιώντας οφειλές, είτε μέσα από ενέργειες άλλων
   


 • Ταύρος 
 • Τα αισθηματικά κινούνται, παρά το ασταθές κλίμα.
 • Παραμένεις ακόμη σε μια εβδομάδα που εξετάζεις πράγματα και καταστάσεις, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή δίνουν ώθηση στα σχέδια που έχεις καταστρώσει, θυμήσου όμως ότι οι συλλογικές προσπάθειες έχουν καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες. Σαν μέλος λοιπόν μιας ομάδας μπορείς να καταφέρεις περισσότερα.
 • Αισθηματικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου έχει πολλά να δώσει στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Μαΐου. Μέσα στο σαββατοκύριακο όμως μένεις μακριά από υποχρεώσεις και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε σένα και τις ανάγκες σου.
 • Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέχρι τα μισά της εβδομάδας ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα καριέρας και επικοινωνείς με σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο απέναντι στη δουλειά σου, ενώ στον τομέα των οικονομικών σου κάνεις βήματα για να περιορίσεις διαρροές λόγω οφειλών

 •  
 • Δίδυμοι
 •  Η καθημερινότητα έχει πολλά να σου δώσει.
  Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις των υποθέσεών σου, έχεις όμως κι εσύ σημαντικές ευκαιρίες για να δεις τα πράγματα να προχωρούν μέσα από τη βοήθεια που σου παρέχεται. Το σίγουρο είναι ότι είσαι σε τροχιά κίνησης, ακόμη κι αν χρειαστεί να «καθαρίσεις κάτω από το χαλί» που είχες συσσωρεύσει πολλά, λόγω καταστάσεων.

  Αισθηματικά:
  Η καθημερινότητα δίνει αφορμές για να βρεθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ μέχρι τα μισά της εβδομάδας έχεις περισσότερη αισιοδοξία. Επίσης, το σαββατοκύριακο σε βρίσκει ανάμεσα σε φίλους, να περνάς πιο ανέμελες στιγμές.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μην βιαστείς να κινηθείς πάνω σε ένα οικονομικό ζήτημα τη Δευτέρα, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα σου, αλλά και με την εικόνα που οι άλλοι εισπράττουν για σένα.
 •   


 • Καρκίνος
 •  Οι πρακτικές υποχρεώσεις δεν σταματούν, υπάρχουν όμως χαμόγελα στα προσωπικά.
  Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σου αρκετά ουδέτερη, με εξαίρεση ίσως κάποιες υποθέσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που «παιδεύουν» τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ γενικότερα πρέπει να περιοριστούν οι βιαστικές κινήσεις και οι παρορμητισμοί.

  Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν αυτή την εβδομάδα, ενώ οι Πέμπτη και Παρασκευή σε βρίσκουν με περισσότερους λόγους για να χαμογελάς. Επίσης, ένα ζήτημα που αφορά τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός, μπορεί να ευοδωθεί.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
  Το σαββατοκύριακο έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις, έχεις όμως και βοήθεια σε αυτό, ενώ μέχρι τα μισά της εβδομάδας λύνεις… εξισώσεις για να τακτοποιήσεις οφειλές ή επαφές με τράπεζες, εφορίες ή ασφάλειες. Βάζοντας όμως την καθημερινότητα σου σε τάξη, μπορείς να δεις τα οικονομικά σου να προχωρούν. • Λέων
 •  Χαμόγελα αλλά και εσωστρέφεια.
  Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για σένα, καθώς μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ενώ παρά την εσωστρέφεια που υπάρχει, ο λόγος σου απέναντι στους άλλους είναι πύρινος, γεγονός που όμως δημιουργεί και παρεξηγήσεις. Γενικότερα όμως, μη διστάσεις να ζητήσεις ενίσχυση όπου νιώθεις ότι είναι απαραίτητη.

  Αισθηματικά: Μέχρι τα μισά της εβδομάδας η Σελήνη παραμένει απέναντί σου και δίνει πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο όπου η συναισθηματική ασφάλεια και η σιγουριά είναι πρωταρχικής σημασίας για σένα.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εντείνεις τις προσπάθειές σου την Πέμπτη και την Παρασκευή πάνω σε οικονομικά ζητήματα, ενώ το σαββατοκύριακο έχει πολλούς ευνοϊκούς συντελεστές για να δεις τα εγχειρήματά σου να προχωρούν. Πρόσεξε όμως τις λεπτομέρειες στο κάθε τι.
 •  


 • Παρθένος
 •  Κάτι αλλάζει στο σπίτι ή την οικογένεια, τα προσωπικά όμως έχουν δυνατότητες.
  Η εβδομάδα αυτή σου δίνει αρκετές δυνατότητες, καθώς μέχρι τα μισά της εβδομάδας τακτοποιείς με άνεση τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο, που προτιμάς να σιγουρευτείς αρκετά πριν κάνεις το κάθε βήμα.

  Αισθηματικά: Η Αφροδίτη κι ο Ερμής από φιλικές θέσεις για σένα μαρτυρούν πως μπορείς να βγεις από το καβούκι σου στα προσωπικά, ενώ η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι πιο πολλά υποσχόμενες ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην ξεχνάς όμως και το μπερδεμένο κλίμα.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
  Σταδιακά καταφέρνεις να βάλεις ένα φρένο στα αρκετά έξοδα που σε έχουν ταλαιπωρήσει και υπάρχουν ευκαιρίες, το σαββατοκύριακο όμως προσπαθείς να βρεις λύσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα τρίτων που αφορούν κι εσένα έμμεσα.


 •  
 • Ζυγός
 •  Οι ευκαιρίες δεν λείπουν, ούτε και οι παρορμητισμοί.
  Μια σταθεροποιητική εβδομάδα με πολλές ευκαιρίες είναι αυτή εδώ, καθώς ακόμη και στα δύσκολα έχεις πρόσωπα στο κοντινό σου περιβάλλον που σε στηρίζουν, ενώ αν ανήκεις στους γεννημένους από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά, έχεις καποια απρόσμενα γεγονότα που σε προβληματίζουν αρχικά, τελικά όμως σε κινητοποιούν σε δράση.

  Αισθηματικά: Το σαββατοκύριακο έχεις περισσότερη ελευθερία για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα πρέπει όμως να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, περιορίζοντας τις εξάρσεις θυμού. Παράλληλα και το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει πολλούς λόγους για χαμόγελα.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις σημαντικές προσπάθειες στη δουλειά και τις Πέμπτη και Παρασκευή είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός, δοθέντος ότι τηρείς τα χρονοδιαγράμματα. Επίσης, στα θετικά νέα ανήκουν τα ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, στα οποία μπορείς να δεις βελτίωση.
 • .


 • Σκορπιός
 •  Σταθερότητα, γοητεία και παρασκήνιο.
  Το άγχος δεν λείπει κι αυτή την εβδομάδα, όμως σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχει σαφώς περισσότερη σταθερότητα. Άλλωστε, μέχρι τα μισά αυτής της εβδομάδας στρέφεσαι σε ασφαλείς επιλογές, ώστε να ελαχιστοποιήσεις το ενδεχόμενο ρίσκου. Παράλληλα, συνεχίζεις να κάνεις πολύ σημαντικές συζητήσεις κι επαφές που δίνουν ουσιαστικές πληροφορίες.

  Αισθηματικά: Οι Πέμπτη και Παρασκευή σε φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και δίνουν ώθηση στα ζητήματα καρδιάς, ενώ η γοητεία σου παραμένει αυξημένη αυτό το διάστημα, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάς πως αυτή η περίοδος έχει έντονο παρασκήνιο.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά κι αυτή την εβδομάδα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως παρά τις ευκαιρίες που έρχονται, καλείσαι να περιορίσεις και την τάση σου για περιττές αγορές. Το σαββατοκύριακο πάντως είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός.
 •  


 • Τοξότης
 •  Κινητικότητα στις υποθέσεις, εσωστρέφεια στα αισθηματικά.
  Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα των γενεθλίων σου, τα δικά σου θέλω όμως παραμένουν μια σημαντική προτεραιότητα και προσπαθείς μέσα από τις δικές σου προσπάθειες να βρεις διεξόδους και λύσεις σε όσα νιώθεις πως σε προβληματίζουν. Άλλωστε, παρότι έχεις σημαντική στήριξη, δυσκολεύεσαι να βρεις κοινό έδαφος με όλο σου το κοντινό περιβάλλον.

  Αισθηματικά: Μολονότι τα προσωπικά σου αυτό το διάστημα είναι κάπως μπερδεμένα, μέχρι τα μισά της εβδομάδας μπορείς να κάνεις βόλτες, συναντήσεις, επαφές και να στείλεις στην άλλη πλευρά τα μηνύματά σου, ενώ το σαββατοκύριακο δίνει ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος για να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείτε στιγμές διασκέδασης.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Ερμής παραμένοντας στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνει πληροφορίες στα θέματα που άπτονται του πορτοφολιού σου, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή ωφελείσαι περισσότερο αν στραφείς σε ασφαλείς και δοκιμασμένες συνταγές.


 •  
 • Αιγόκερως
 •  Παρά την κούραση με τις υποχρεώσεις, οι φίλοι βοηθούν τα προσωπικά σου!
  Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα μιας περιόδου που προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου, καθώς κλείνεις υποθέσεις που σε είχαν απασχολήσει, προκειμένου να περάσεις αργότερα σε ένα νέο κύκλο. Παράλληλα, συνεχίζεις τις επαφές και τις συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα, ενώ οι Πέμπτη και Παρασκευή σε βοηθούν να επικοινωνήσεις καλύτερα τα θέλω σου.

  Αισθηματικά:
  Μπορείς να εκφράσεις όσα ήθελες να πεις στο ταίρι σου, φρόντισε όμως να βάλεις νερό στο κρασί σου, αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιανουαρίου, καθώς παρασύρεσαι σε βιασύνες, ενώ το σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Τα αισθηματικά σου πάντως έχουν πολλές δυνατότητες.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Με τα οικονομικά σου ασχολείσαι περισσότερο μέχρι τα μισά της εβδομάδας, θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να ζυγίζεις την κάθε σου ενέργεια, ώστε να αποφύγεις διενέξεις με εργοδότες ή προϊστάμενους.
 • .  
 •  
 • Υδροχόος
 •  Τα σχέδιά σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.
  Η εβδομάδα αυτή συνεχίζει να κινείται σε βοηθητικό κλίμα για τις δικές σου επιδιώξεις, ενώ μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής μπορείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, καθώς πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Το κλειδί πάντως είναι να μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες επιλογές, αφού μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

  Αισθηματικά: Πράγματι, έχεις αφήσει τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω, μέσα από κοινωνικές επαφές όμως σου δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άλλωστε, το σαββατοκύριακο είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
  Πέμπτη και Παρασκευή είναι βοηθητικές ημέρες για να χειριστείς υποθέσεις που άπτονται άμεσα του πορτοφολιού σου, σε μια περίοδο όπου λόγω συνθηκών έχεις μειώσει τα έξοδα στο βαθμό που μπορείς. Υπάρχουν όμως στη δουλειά πρόσωπα που πιστεύουν σε σένα.
 •  


 • Ιχθύς
 •  Παρά τα πολλά ερωτηματικά, η αισιοδοξία δεν λείπει.
  Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής προετοιμάζεις τις κινήσεις που θα κάνεις το προσεχές διάστημα, προσπαθείς όμως από την πλευρά σου να βρεις χρόνο μέσα στην καθημερινότητα για να ξεκουραστείς, αφού η ενασχόληση με πολλές λεπτομέρειες νιώθεις να σε εξαντλεί. Ωστόσο, Πέμπτη και Παρασκευή η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, προλογίζοντας νέα ξεκινήματα.

  Αισθηματικά: Τα προσωπικά σου βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα, παράλληλα όμως δεν λείπουν συναισθήματα ζήλιας. Το σίγουρο είναι πως βρίσκεσαι σε μια σύνθετη περίοδο, όπου εξετάζεις κατά πόσο εσύ και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είστε σε ίδιο μήκος κύματος.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
  Το σαββατοκύριακο δίνει ευκαιρίες για να δεις καθαρά κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου, γενικότερα όμως δεν ξεμένεις τελείως, καθώς η τύχη μοιάζει να σε βοηθά! • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top