penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 9 έως 15 Νοεμβρίου 2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά,  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής τη...

 • Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, 
  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας 
 • Κριός
 • Νέες, σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά. 
  Μια ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα για τα προσωπικά σου, καθώς τη Δευτέρα η Αφροδίτη και την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Άρης, περνούν απέναντι σου στο ζώδιο του Ζυγού, προμηνύοντας έντονη κινητικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σε γενικές γραμμές όμως πρόκειται για μια πιο εσωστρεφή εβδομάδα, με εξαίρεση το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο. 

  Αισθηματικά:
   Προσπαθείς να αναγνωρίσεις καλύτερα τα θέλω σου και παράλληλα εξετάζεις αν έχετε τα ίδια θέλω με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα πρέπει όμως να περιορίσεις φαινόμενα κτητικότητας προς το ταίρι σου την Τρίτη και την Τετάρτη, η διαίσθησή σου όμως είναι αυξημένη. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
  Την Τετάρτη πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα χρήματα, αλλά και τις οφειλές σου, είναι πιθανό λοιπόν να βρεις κάποιες λύσεις σε υποθέσεις του πορτοφολιού σου που ήταν σε εκκρεμότητα. 

 • Ταύρος.
 •  Κούραση αλλά και ευκαιρίες μέσα στην καθημερινότητα. 
  Με αφετηρία αυτή την εβδομάδα ξεκινά μια περίοδος όπου η καθημερινότητά σου έχει πιο έντονους ρυθμούς, με πιο πολλές υποχρεώσεις, όμως εσύ μέσα από απλά και σταθερά βήματα προσπαθείς να δημιουργείς μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυτά άλλωστε δίνουν τα περάσματα της Αφροδίτης και του Άρη στο Ζυγό, τη Δευτέρα και την Παρασκευή αντίστοιχα. 

  Αισθηματικά:
   Η νέα θέση της Αφροδίτης, και δικού σου κυβερνήτη, μαρτυρά όπως και μια πιο ωφελιμιστική στάση στα προσωπικά σου, ενώ η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων δίνει νέα πνοή σε μια σχέση ή μια συνεργασία, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 10 Μαΐου. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Ο άσσος στο μανίκι σου αυτή την εβδομάδα είναι οι συνεργάτες, ειδικά Τρίτη και Τετάρτη, ενώ συζητάς για οικονομικές κινήσεις και υποχρεώσεις από το απόγευμα Πέμπτης και μετά.

 • Δίδυμοι
 • Οι μπαταρίες γεμίζουν ενέργεια, κι εσύ προωθείς δημιουργικά σχέδια. 
  Μπορεί να ασχολείσαι εντατικά με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, όμως από αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη τη Δευτέρα κι ο Άρης την Παρασκευή περνούν σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, φέρνοντας περισσότερη ώθηση για να τρέξεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ οι συνθήκες είναι πιο βοηθητικές σε σχέση με πριν. 

  Αισθηματικά: 
  Η πίεση που υπήρχε με τους οικείους σου, ή με θέματα σπιτιού και οικογένειας χαλαρώνει σταδιακά, κι εσύ μπορείς να μοιραστείς περισσότερες ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ το θερμόμετρο στα ερωτικά δείχνει να ανεβαίνει! 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
  Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη φέρνει νέα δεδομένα για τα επαγγελματικά σου, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, δεν αποκλείεται να δημιουργείται τώρα ένα πιο βοηθητικό πλαίσιο για σένα. Γενικότερα όμως, έχεις δυνατότητες, αλλά και υποχρεώσεις. 

 • Καρκίνος
 • Περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ οικογενειακά ή θέματα σπιτιού σε απασχολούν. 
  Η εβδομάδα αυτή, μολονότι ανήκει στις θετικές για σένα αφού σε προστατεύει από τα πιο πιεστικά, εγκαινιάζει μια περίοδο όπου εστιάζεις περισσότερο σε εκείνο που σου λείπει, γίνεσαι πιο εσωστρεφής, θα πρέπει όμως παράλληλα να περιορίσεις και τις παρορμητικές κινήσεις από μέρους σου, όπως δείχνει το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό την Παρασκευή, θέση κόντρα για το δικό σου ζώδιο. 

  Αισθηματικά:
   Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό τη Δευτέρα δείχνει πως εσύ αφήνεις τα αισθηματικά σου ένα βήμα πίσω, ωστόσο η Νέα Σελήνη της Τετάρτης φέρνει νέα ευχάριστα δεδομένα για τη σχέση σου με ένα αγαπημένο πρόσωπο, ενώ μπορείς να δεις μια σημαντική σου υπόθεση να προχωρά παρά τις δυσκολίες. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από το απόγευμα Πέμπτης ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, σε επίπεδο υποχρεώσεων ή επαγγελματικών υποθέσεων. Επίσης, η Κυριακή σε φέρνει πιο κοντά σε συνεργάτες σου. 

 • Λέων
 • Περισσότερη κινητικότητα στα προσωπικά. 
  Όλο αυτό το διάστημα πολλοί Λέοντες αισθάνονταν πως τα πράγματα ήταν κάπως στάσιμα, σε σχέση με εκείνο που θα ήθελαν, από αυτή την εβδομάδα όμως το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό. Έτσι λοιπόν, παρά την εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο, μπορείς να δεις σημαντικές ευκαιρίες να σου παρουσιάζονται, κυρίως μέσα από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. 

  Αισθηματικά: Τη Δευτέρα η Αφροδίτη και την Παρασκευή ο Άρης περνούν στο ζώδιο του Ζυγού που για σένα φέρνει περισσότερη κινητικότητα στα προσωπικά, με φλερτ και γνωριμίες για τους ελεύθερους, παρά την ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά. Επίσης, η Νέα Σελήνη της Τετάρτης φέρνει κάτι νέο για το σπίτι ή την οικογένειά σου. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
  Το σίγουρο είναι ότι η νέα θέση του Άρη δεν πιέζει πλέον τα οικονομικά σου, που έχουν περάσει από μεγάλες διακυμάνσεις, ενώ παράλληλα από το απόγευμα Πέμπτης μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα στη δουλειά σου. 

 • Παρθένος
 • Τα ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι γίνονται πιο σημαντικά. 
  Οι δυνατότητες είναι πολλές, παρά τη ρευστότητα αυτής της περιόδου, ενώ ακόμη και μπροστά σε τυχόν εμπόδια δεν σε εγκαταλείπει η τύχη. Άλλωστε η Νέα Σελήνη της Τετάρτης φέρνει κάτι νέο για σένα, μια ευκαιρία ή μια σημαντική διευκόλυνση, κυρίως μέσα από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. 

  Αισθηματικά: Τη Δευτέρα η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στο Ζυγό, μια θέση που ευνοεί περισσότερο όσους είναι ήδη σε σχέση, αφού προσφέρει σταθερότητα, ενώ γενικότερα εσύ απολαμβάνεις πιο εύκολα απλά και καθημερινά πράγματα. Επίσης μέχρι τα μισά της εβδομάδας, προσεγγίζεις καλύτερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μετά την Αφροδίτη, και ο Άρης εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα των οικονομικών σου την Παρασκευή, πράγμα που προμηνύει περισσότερα έξοδα, ακόμη κι αν δεν τα είχες υπολογίσει. Καλείσαι λοιπόν να κάνεις μια πιο φειδωλή διαχείριση. 
 •  
 • Ζυγός
 • Η γοητεία σου αυξάνεται, το παρασκήνιο αποκαλύπτεται κι εσύ αναλαμβάνεις δράση! 
  Μια ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα αυτή, καθώς ήδη από τη Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, αυξάνοντας κατακόρυφα τη γοητεία σου, ενώ κι ο Άρης την ακολουθεί την Παρασκευή, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο παρασκηνίου, αλλά και άγχους, ενώ σε γενικές γραμμές η εβδομάδα αυτή κινείται με θετικό πρόσημο για τα ζητήματα που σε απασχολούν. 

  Αισθηματικά: Μια γνωριμία ή μια σχέση που λόγω συνθηκών δεν είχε ευοδωθεί, μπορεί να προχωρήσει στο προσεχές διάστημα με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, όμως θα πρέπει να περιορίσεις από την πλευρά σου βιαστικές ή παρορμητικές αποφάσεις. Άλλωστε, από το απόγευμα Πέμπτης έρχεσαι πιο κοντά στους γύρω σου. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον τομέα των οικονομικών σου προλογίζει μια νέα εξέλιξη για το πορτοφόλι σου, σε θετικό πλαίσιο, ενώ γενικότερα μέχρι τη μέση της εβδομάδας δίνεις σημασία σε οικονομικά ζητήματα. 

 • Σκορπιός
 • Αφήνεις τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, καθώς πλέον θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. 
  Ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα αυτή, με το πιο σημαντικό γεγονός, τη Νέα Σελήνη της Τετάρτης στο δικό σου ζώδιο, που αγγίζει περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες και που προλογίζει ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο σε έναν τομέα της ζωής σου. Από την Παρασκευή όμως θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, καθώς πλέον το παρασκήνιο είναι έντονο. 

  Αισθηματικά: Η Αφροδίτη από τη Δευτέρα περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, πράγμα που μεταφράζεται σαν μεγαλύτερη εσωστρέφεια για τα προσωπικά σου, ενώ γενικότερα το κλίμα γίνεται πιο μπερδεμένο, καθώς κάτι εγκυμονείται στα αισθηματικά, ωστόσο ακόμη τα πράγματα δεν είναι έτοιμα. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέχρι τα μισά της εβδομάδας πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, ενώ από το απόγευμα Πέμπτης και μετά στρέφεσαι σε πιο σίγουρες επιλογές, ενώ ταυτόχρονα ασχολείσαι πιο εντατικά με οικονομικά ζητήματα. Προσοχή όμως στα.. μπλεξίματα! 
   

 • Τοξότης
 • Φίλοι είναι στο πλευρό σου κι έχεις ευκαιρίες να υλοποιήσεις στόχους. 
  Η εβδομάδα μοιάζει χωρισμένη στα δυο, αφού μέχρι το απόγευμα Πέμπτης προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου και αποφεύγεις την έντονη κούραση, ενώ από το απόγευμα Πέμπτης και μετά μπορείς να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί. Άλλωστε η Νέα Σελήνη της Τετάρτης δείχνει ότι ετοιμάζεται κάτι σημαντικό για σένα, ακόμη και σε μυστικό επίπεδο. 

  Αισθηματικά: Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού, μαρτυρώντας πως πλέον έχεις στο πλευρό σου τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σαν αρωγούς στις προσπάθειες που καταβάλλεις στα αισθηματικά. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Και ο Άρης από την Παρασκευή περνά σε νέα θέση, ευνοϊκότερη για σένα, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο που έφερε κούραση και διενέξεις στη δουλειά. Έτσι λοιπόν, έχεις περισσότερη ώθηση να κυνηγήσεις τους στόχους σου, μείνε όμως μακριά από υπερβολές. 
 •  
 • Αιγόκερως
 • Περισσότερες κοινωνικές επαφές, αλλά δεν λείπουν οι υποχρεώσεις και η κούραση. 
  Η εβδομάδα αυτή, μολονότι βοηθητική στο σύνολό της για σένα, εντούτοις εγκαινιάζει ένα διάστημα που κοπιάζεις περισσότερο για την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, καθώς τη Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες κοινωνικές επαφές. 

  Αισθηματικά: Η νέα αυτή θέση της Αφροδίτης φέρνει περισσότερα «πρέπει» στη συναισθηματική σου ζωή, ενώ λόγω συνθηκών γενικότερα μοιάζεις να αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω. Φίλοι όμως είναι κοντά σου, ειδικά μέχρι τα μισά της εβδομάδας. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από την Παρασκευή ο Άρης περνάει επίσης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, προλογίζοντας μια περίοδο με πίεση αλλά και περισσότερη κούραση στη δουλειά, είναι λοιπόν προτιμότερο να είσαι πιο συγκρατημένος, ειδικά στις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα, ενώ η Νέα Σελήνη της Τετάρτης είναι ευνοϊκή για σένα και φέρνει νέους στόχους στο δρόμο σου για να υλοποιήσεις. 
 •  
 • Υδροχόος
 • Διευρύνεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και έχεις περισσότερη ευελιξία. 
  Αυτή η εβδομάδα εγκαινιάζει μια περίοδο όπου είσαι πιο εξωστρεφής, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα που η Αφροδίτη περνά σε μια πιο θετική θέση για την ψυχολογία σου, δίνοντας ώθηση στις υποθέσεις σου, ενώ και ο Άρης περνά στο Ζυγό την Παρασκευή για να δώσει ενέργεια στις μπαταρίες σου, φρόντισε όμως να είσαι σε όλα νομότυπος. 

  Αισθηματικά:
   Μετά από μια εσωστρεφή περίοδο με πολλές εσωτερικές συγκρούσεις και εμμονές, βγαίνεις τώρα ανανεωμένος στην επιφάνεια της καθημερινότητας, φλερτάρεις, κάνεις νέες γνωριμίες, ενώ γενικότερα το γόητρό σου είναι πιο αυξημένο, παρά την αστάθεια της εποχής. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει νέα δεδομένα για την καριέρα σου και για την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ενώ πρόσωπα κύρους στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Άλλωστε, τα οικονομικά σου παίρνουν σημαντική ανάσα από αυτή την εβδομάδα και μετά. 

 • Ιχθύς
 • Κάποιες συναισθηματικές σου ανάγκες σε προβληματίζουν, όπως και κάποιες οφειλές. 
  Η εβδομάδα αυτή αποτελεί την αρχή μιας σύντομης περιόδου με περισσότερη εσωστρέφεια, σε συνδυασμό με ενδοσκόπηση, αφού έτσι κι αλλιώς είσαι σε ένα διάστημα που εξετάζεις τις επιλογές σου. Το σίγουρο είναι ότι απαλλάσσεσαι από τις πρακτικές δυσκολίες της καθημερινότητας που έφερναν γκρίνια και διενέξεις. 

  Αισθηματικά: Άρης και Αφροδίτη περνούν στο Ζυγό αυτή την εβδομάδα, Παρασκευή και Δευτέρα αντίστοιχα, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν μια περίοδο που έχεις ανάγκη από σιγουριά στα αισθηματικά, αλλά η κτητικότητά σου είναι πιο έντονη, όπου και εντονότερα γίνονται τα ερωτηματικά που πιθανόν έχεις. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στο φιλικό για το δικό σου ζώδιο του Σκορπιού φέρνει σημαντική εύνοια σε ένα νέο εγχείρημά σου, ειδικά αν σχετίζεται με πολλά άτομα, όμως η νέα θέση των Αφροδίτη και Άρη φέρνει έντονη κινητικότητα σε θέματα οφειλών, πρόσεξε λοιπόν απρόσμενα έξοδα • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top