penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 30/11έως 6/12 2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά,  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής τ...

 • Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, 
  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. 
 • Κριός
 • Σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά, παρά τις όποιες διενέξεις. 
  Η εβδομάδα αυτή κυλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, μολονότι ο Άρης σε δυσμενή θέση απέναντί σου ανεβάζει το θερμόμετρο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωθώντας σε σέ βιαστικές κινήσεις. Δευτέρα και Τρίτη όμως προωθείς δημιουργικά σχέδια.Άλλωστε παρά το ότι δυσκολεύεσαι αρκετά με πρακτικές λεπτομέρειες, μπορείς να δεις σημαντικά εγχειρήματα να προχωρούν. 

  Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά στο ξεκίνημα της εβδομάδας στα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, ενώ και το σαββατοκύριακο έχει σημαντικές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τετάρτη με Παρασκευή είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό την Παρασκευή προμηνύει μια περίοδο που το πορτοφόλι σου ενισχύεται μέσω τρίτων και τακτοποιείς ευκολότερα τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. 
   


 • Ταύρος
 • Τα ζητήματα καρδιάς παίρνουν ώθηση, τα οικονομικά όμως; 
  Πρόκειται για μια πιο εσωστρεφή εβδομάδα για σένα, κατά τη διάρκεια της οποίας βάζεις σε τάξη κάποιες υποχρεώσεις, νιώθεις όμως και την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος. Μην αμελήσεις όμως τη φροντίδα της υγείας σου και άφησε χρόνο στο πρόγραμμά σου για ξεκούραση! 

  Αισθηματικά: Από τα μέσα της εβδομάδας έχεις ευκαιρίες για να περάσεις ευχάριστες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο, το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αναζωπυρώνοντας μια σχέση που ήδη υπάρχει ή φέρνοντας νέα πρόσωπα στην καθημερινότητά σου. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το σαββατοκύριακο είναι πρόσφορο για να βάλεις σε τάξη υποθέσεις που εκκρεμούν, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως αν συναντάς δυσκολίες με τα οικονομικά, ίσως να πρέπει να δεις κατά πόσο οι στόχοι που έχεις θέσει είναι πραγματοποιήσιμοι. 
 •  
 •  
 • Δίδυμοι
 • Η καθημερινότητα γίνεται ευκολότερη, πρέπει όμως να δεις με ρεαλισμό τις επιλογές σου. 
  Σε μια αρκετά απαιτητική περίοδο που διανύεις, όπως αυτή, μια εβδομάδα που κινείται σε βοηθητικά επίπεδα για τις υποθέσεις σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, ενώ μπορείς πιο άνετα να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Βρίσκεσαι άλλωστε σε μια φάση που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ακόμη κι αν αυτό νιώθεις ότι περιορίζει την ελευθερία σου. 

  Αισθηματικά: Το ξεκίνημα, αλλά και το τέλος της εβδομάδας είναι βοηθητικό για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ με τον κυβερνήτη σου Ερμή, τον Ήλιο και τον Κρόνο στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, σημαίνει πως έχεις πολλά μέτωπα να διαχειριστείς και πρέπει να δεις τα λάθη που έκανες στο παρελθόν. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα επαγγελματικά σου στο εξής δείχνουν να ευνοούνται περισσότερο, με το πέρασμα της Αφροδίτης την Παρασκευή στον τομέα της δουλειάς, αλλά και της καθημερινότητας γενικότερα. Πρόσεξε όμως τις.. τρικλοποδιές από πρόσωπα κύρους. 
   


 • Καρκίνος
 • Παρά τις ανασφάλειες, υπάρχουν πολλές ευχάριστες στιγμές. 
  Μια εβδομάδα που σου δίνει το αίσθημα της σταθερότητας είναι αυτή εδώ, ωστόσο μην ξεχνάς πως ο Άρης σε θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο δείχνει κάποια αναστάτωση στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια γενικότερα, είναι λοιπόν σαφές ότι η διαλλακτικότητα και η ευελιξία είναι τα κλειδιά της επιτυχίας για σένα αυτές τις μέρες. 

  Αισθηματικά: 
  Από τα μέσα της εβδομάδας μπορείς πιο άνετα να επενδύσεις σε γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και το κοντινό σου περιβάλλον, ενώ την Παρασκευή το πέρασμα της Αφροδίτης στον τομέα των ερωτικών σου, υπόσχεται στο προσεχές διάστημα περισσότερο φλερτ, αλλά και στιγμές διασκέδασης! 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
  Πολλές υποχρεώσεις έχεις αναλάβει μέσα στην καθημερινότητα της δουλειάς σου και μολονότι καταβάλεις ουσιαστικές προσπάθειες, τα οικονομικά είναι ακόμη πιεσμένα, σταδιακά όμως η ισορροπία επανέρχεται. 


 • Λέων
 • Έρχεσαι πιο κοντά στους οικείους σου, έστω κι αν εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν. 
  Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω σου κι εσύ έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, όπου χρειάζεται. Παράλληλα, μέσα στο σαββατοκύριακο παίρνεις σημαντικές πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες αργότερα. 

  Αισθηματικά:
   Η κινητικότητα στα προσωπικά δεν λείπει, αλλά έχεις ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια, σε μια εποχή που συμβαίνουν πολλές αλλαγές. Από την Παρασκευή όμως η Αφροδίτη περνά στο Σκορπιό, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους, ενώ παράλληλα εγκαινιάζεται περισσότερη εσωστρέφεια στα αισθηματικά. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι διαρροές στα οικονομικά συνεχίζονται, ενώ το τοπίο είναι αρκετά θολό με χρήματα που σου οφείλονται ή που οφείλεις. Στα μέσα της εβδομάδας όμως έχεις πιο ξεκάθαρο πλάνο αλλά και ευκαιρίες για το πορτοφόλι σου. 
   


 • Παρθένος
 • Περισσότερα φλερτ και κοινωνικές επαφές, τα έξοδα όμως τρέχουν. 
  Σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο όπως αυτή, η εβδομάδα που διανύουμε σου δίνει περισσότερη ηρεμία, παρά το πολλά που έχεις να διαχειριστείς, σε επίπεδο εσωτερικών συγκρούσεων, αλλά και λόγω των αλλαγών που γίνονται στο κοντινό σου περιβάλλον. Καλείσαι όμως από τις συνθήκες να δείξεις περισσότερη ευελιξία. 

  Αισθηματικά: Η σιγουριά είναι ο μοχλός πίσω από τις κινήσεις που κάνεις στα προσωπικά σου, όμως από την Παρασκευή ξεκινάει ένα πιο βοηθητικό διάστημα για τα ερωτικά σου με το πέρασμα της Αφροδίτης στον φιλικό για σένα Σκορπιό, φέρνοντας νέες γνωριμίες και φλέρτ μέσα από τον περίγυρό σου. Αποδέξου προσκλήσεις! 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Το σαββατοκύριακο ενδεχομένως να πάρεις κατευθύνσεις για να βρεις λύσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, με σύμμαχο όμως το ρεαλισμό και την υπευθυνότητα –στοιχεία έτσι κι αλλιώς γνώριμα σε σένα- καταφέρνεις πολλά.

 •  
 • Ζυγός
 • Περιορίζοντας τις παρορμητικές κινήσεις, βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά. 
  Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις στόχους, αλλά και να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, εντούτοις η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, σε συνδυασμό με δυσμενείς σχηματισμούς που συμμετέχει, προειδοποιούν για βιαστικές αποφάσεις λόγω ανασφαλειών, που τελικά δεν ανταποκρίνονται στις δικές σου προσδοκίες. 

  Αισθηματικά: Στα μισά της εβδομάδας έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά ένα διάστημα μεγαλύτερης σταθερότητας, που όμως ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, παρά εκείνους που αναζητούν κάτι νέο. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Η Αφροδίτη περνώντας προς το τέλος της εβδομάδας στον τομέα των οικονομικών σου προμηνύει ένα διάστημα με περισσότερα έσοδα, ενώ ένα πιθανό σενάριο για πολλούς είναι γενικότερα η ενίσχυση των εισοδημάτων τους. Φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. 
   


 • Σκορπιός
 • Η γοητεία σου ανεβαίνει στα ύψη, μην αμελείς όμως υποχρεώσεις. 
  Κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες νιώθεις πως αποτελούν τροχοπέδη για τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικά πρόσωπα στο πλευρό σου, που σου δίνουν κατεύθυνση και ταυτόχρονα εσύ από την πλευρά σου συναντάς ανθρώπους κύρους για να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου. 

  Αισθηματικά: 
  Οι φίλοι είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας, το πιο χαρμόσυνο νέο είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο από το βράδυ Παρασκευής, που αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου, ενώ δίνει ώθηση σε φλερτ, γνωριμίες κι επαφές, ανεβάζοντας στα ύψη το ερωτικό θερμόμετρο! Τα πράγματα όμως παραμένουν μπερδεμένα στο παρασκήνιο. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε πιέζουν και από αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πιο φειδωλός στη διαχείριση που κάνεις, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου φέρνει και ροπή στις… σπατάλες! 


 • Τοξότης
 • Συνεχίζεις τις σημαντικές αποφάσεις, ενώ ξεκινά περίοδος εσωστρέφειας στα προσωπικά. 
  Είσαι σε μια περίοδο όπου πολλά προβλήματα που είχες «κρύψει κάτω από το χαλί» επανέρχονται μέσα στην καθημερινότητά σου και το πλαίσιο με τους οικείους, το σπίτι, ή την ακίνητη περιουσία, δεν λέει να ξεκαθαρίσει. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλές ανάσες ανακούφισης, αλλά και στιγμές αισιοδοξίας. Μην ξεχνάς άλλωστε πως το σαββατοκύριακο στηρίζεσαι σε φίλους. 

  Αισθηματικά: Από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στο Σκορπιό, κάτι που για σένα μεταφράζεται σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια στα αισθηματικά όπου πράγματα εγκυμονούνται μεν, χωρίς οι συνθήκες όμως να είναι ώριμες, ενώ πιθανό σενάριο για πολλούς Τοξότες είναι οι μυστικές επαφές. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στα μέσα της εβδομάδας θέλεις να δεις άτομα που είναι ανώτερα στην ιεραρχία, προκειμένου να κάνεις βήματα στον τομέα της καριέρας σου, ενώ συνεχίζεις να επαναπροσδιορίζεις τα όριά σου. 

 •  
 • Αιγόκερως
 • Φίλοι βοηθούν τα προσωπικά σου, παρά την κούραση με τις υποχρεώσεις. 
  Η εβδομάδα αυτή κινείται περισσότερο σε επίπεδο υποχρεώσεων, ενώ δείχνεις προς τα έξω ένα πιο εσωστρεφές προφίλ, καθώς έχεις πολλά κατά νου, ακόμη κι αν επιλέγεις να μην τα μοιράζεσαι. Φρόντισε όμως να μείνεις μακριά από παρορμητικές κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει σε βάθος, όπως μαρτυρά και η παρουσία του Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου. 

  Αισθηματικά: Έχεις να ρυθμίσεις αρκετά, όμως από τα μέσα της εβδομάδας η διάθεσή σου ανεβαίνει αρκετά και την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, προμηνύοντας ένα διάστημα όπου φίλοι δρουν επικουρικά στα αισθηματικά σου, ενώ πολλές φορές η διαχωριστικές γραμμές μεταξύ παρέας και αισθήματος θα είναι πιο.. δυσδιάκριτες! 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση της Αφροδίτης φέρνει και εύνοια στα οικονομικά, μολονότι έχεις πολλές απαιτήσεις προϊσταμένων να εκπληρώσεις. Εντούτοις, οι αντοχές σου μοιάζουν κάπως μειωμένες. 
   
 •  
 • Υδροχόος

 • Το θερμόμετρο στις κοινωνικές επαφές ανεβαίνει, ενώ δίνεις ώθηση στα θέλω σου. 
  Σε μια γενικότερη θεώρηση, αυτή την εβδομάδα αφήνεις για λίγο στην άκρη τις δικές σου υποθέσεις σου και ασχολείσαι με ζητήματα τρίτων, χωρίς όμως αυτό να είναι αρνητικό για σένα. Άφησε όμως στην άκρη τις απερίσκεπτες ενέργειες που θα μπορούσαν να σε βάλουν σε μπελάδες και δείξε περισσότερη επιμέλεια στις πρακτικές υποχρεώσεις σου. 

  Αισθηματικά: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείσαι πιο έντονα με τα ζητήματα καρδιάς, ενώ παράλληλα το σαββατοκύριακο σε βρίσκει με ανεβασμένη διάθεση, ωστόσο από την Παρασκευή, η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως πλέον σε ενδιαφέρει αρκετά να δείχνουν τα πράγματα καλά προς τα έξω. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση της Αφροδίτης όμως ευνοεί κυρίως την καριέρα και τα επαγγελματικά σου, φέρνοντας στο δρόμο σου σαν συμμάχους πρόσωπα κύρους. Τα οικονομικά όμως παραμένουν αρκετά μπερδεμένα. 


 • Ιχθύς
 • Περισσότερη αισιοδοξία, σε μια περίοδο που βρίσκεσαι σε σταυροδρόμι. 
  Η εβδομάδα αυτή δίνει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις μικροζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ οι καταστάσεις είναι τόσο ρευστές που τα πράγματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, εσύ όμως πολλές φορές έχεις κάποιες εμμονές στο πώς πρέπει να μπουν τα πράγματα σε σειρά. 

  Αισθηματικά: Από την Τετάρτη μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και το σαββατοκύριακο είναι ερωτικό αρκετά, με δόσεις… πάθους, γενικότερα όμως από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, αλλά και την ψυχολογία σου γενικότερα, καθώς θέλεις να ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Έχουν καθυστερήσει κάποιες υποχρεώσεις να τακτοποιηθούν, σε οικονομικό επίπεδο, ενώ τα έξοδα τρέχουν. Παράλληλα, προϊστάμενοι, εργοδότες ή άνθρωποι που έχουν λόγο στη δουλειά σου, έχουν απαιτήσεις από σένα. 


 • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top