penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 23/11 έως 29/11/2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά,  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής τη...

 • Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, 
  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας 
 • Κριός
 • Αντιμετωπίζεις πιο ώριμα νέα εγχειρήματα, παρά τις ανασφάλειες. 
  Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου ώθηση να κάνεις νέα ξεκινήματα, αλλά και σημαντικά εγχειρήματα. Ωστόσο, καλείσαι να κρατάς τις ισορροπίες και να μην πιέζεις καταστάσεις, αν δεν έχεις όλες τις μεταβλητές τις εξίσωσης, καθώς είσαι αρκετά παρορμητικός κι ενδεχομένως να βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. 

  Αισθηματικά:
   Μολονότι η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης είναι βοηθητική και σε καλεί να εκφραστείς, αν ανήκεις στους γεννημένους γύρω στις αρχές του Απρίλη, τότε θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση στις επιλογές σου. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Οι ευκαιρίες στα οικονομικά σου σχετίζονται με τρίτους, ενώ μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης έχεις σημαντικές δυνατότητες για το πορτοφόλι σου. Φρόντισε όμως να μη συγκρούεσαι με συνεργάτες ή πρόσωπα κύρους στη δουλειά. 


 • Ταύρος
 • Οφειλές σε οικονομικό επίπεδο που δεν έχουν τακτοποιηθεί, έρχονται πάλι στο προσκήνιο. 
  Από τη Δευτέρα που ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, για σένα ξεκινά ένα διάστημα περισσότερης εσωστρέφειας όπου κάνεις ενδοσκόπηση και προσπαθείς να δεις κατά πόσο μπορείς να εναρμονίσεις τις δικές σου ανάγκες, με εκείνες άλλων ανθρώπων. Παράλληλα, δεν αποκλείεται κάποια «απωθημένα» να βγουν στην επιφάνεια, γενικά όμως πρόκειται για μια ουδέτερη εβδομάδα, με κουραστικό πρόγραμμα. 

  Αισθηματικά: 
  Μέχρι το απόγευμα Τετάρτης κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, όμως περνάς σε μια περίοδο που θέλεις να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων και η γκρίνια δεν λείπει από τη συναισθηματική ατζέντα. Παράλληλα, προσπαθείς να βρεις συμβιβαστικές λύσεις μέσα στο σαββατοκύριακο. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Το βλέμμα σου πλέον είναι στραμμένο σε οικονομικές υποχρεώσεις, υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι, και θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο οι στόχοι σου είναι ρεαλιστικοί, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης που αγγίζει τον τομέα των οικονομικών σου. 
 •  
 •  
 • Δίδυμοι
 • Εξετάζεις τις επιλογές και τις κινήσεις σου ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 
  Από τη Δευτέρα ξεκινά ένα διάστημα που οι άλλοι διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο μέσα στην καθημερινότητα και στις υποθέσεις σου, καθώς ο Ήλιος περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ωστόσο, θα πρέπει να δεις καθαρά, βλέποντας τον εαυτό σου και τις καταστάσεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά. 

  Αισθηματικά: Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γίνεται προτεραιότητα, ωστόσο εξετάζεις τα λάθη, τις παραλείψεις, τις επιλογές και τις κινήσεις που έγιναν σε μια σχέση. Παράλληλα, η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο δικό σου ζώδιο φέρνει διλήμματα για τις σχέσεις σου, ενώ δρα και σαν μεγεθυντικός φακός για κάποιες καταστάσεις. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
  Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα στο τέλος της εβδομάδας και φρόντισε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που ενδεχομένως να υπάρχουν στον τομέα της καριέρας σου, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. 


 • Καρκίνος
 • Αρκετές υποχρεώσεις γεμίζουν το πρόγραμμά σου, σχεδόν ασφυκτικά. 
  Περνάς πλέον σε ένα διάστημα όπου οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, όπως μαρτυρά και το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη από τη Δευτέρα, προς το τέλος της εβδομάδας όμως είναι πολλά αυτά που έχεις να κάνεις και πρέπει να προσέξεις την υγεία και τις αντοχές σου. 

  Αισθηματικά: 
  Η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, φέρνει για σένα άγχος για υποθέσεις που δεν είναι απόλυτα δικές σου, ενώ έχεις πολύ τρέξιμο σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, γεγονός που φέρνει και διενέξεις με τους οικείους. Φρόντισε όμως να είσαι πιο διπλωμάτης μέσα στο σαββατοκύριακο. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Θα πρέπει να αποφύγεις οποιαδήποτε απερισκεψία που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί στο βαθμό που θα ήθελες. Στα μέσα της εβδομάδας όμως θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε σένα. 


 • Λέων
 • Περισσότερη εξωστρέφεια, οι δικοί σου όμως σε χρειάζονται. 
  Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια περίοδο όπου βγαίνεις από την εσωστρέφεια, καθώς ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για σένα, ωστόσο καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις πάνω σε δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις ή ως προς υποθέσεις που σχετίζονται με τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Γενικότερα άλλωστε, τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι πλέον προτεραιότητά σου. 

  Αισθηματικά: 
  Ακόμα κι αν υπάρχει η κούραση και κάποιες γκρίνιες στο κοντινό σου περιβάλλον λόγω υποχρεώσεων, εσύ έρχεσαι πιο κοντά σε όσους αγαπάς, ενώ η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης δείχνει πώς τα φλερτ δεν λείπουν, όπως δεν λείπουν και οι ευχάριστες στιγμές με φίλους. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά όσο προχωράμε προς το τέλος της εβδομάδας για μπερδεμένα καταστάσεις σε οικονομικά τρίτων που σχετίζονται όμως και με το δικό σου πορτοφόλι ή με δικές σου οφειλές, καθώς δεν αποκλείονται ακόμη και φαινόμενα εκμετάλλευσης. 


 • Παρθένος
 • Υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειας στο μικροσκόπιο. 
  Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, ξεκινά ένα πιο εσωστρεφής περίοδος, καθώς ο Ήλιος περνά σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, προς το τέλος της εβδομάδας όμως το κλίμα γίνεται πιο πιεστικό κι εσύ καλείσαι να βάλεις τα όριά σου. 

  Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη περισσότερο από τη σταθερότητα και τη σιγουριά, είσαι όμως σε μια μεταβατική φάση που αλλάζουν τα δεδομένα. Το σαββατοκύριακο όμως σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει κορύφωση στις προσπάθειες που καταβάλλεις στον τομέα της καριέρας, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν κάποιες προστριβές με προϊστάμενους ή με σημαντικά πρόσωπα. 

 •  
 • Ζυγός
 • Έρχονται χρήσιμες πληροφορίες, το πρόγραμμα στην καθημερινότητα είναι μπερδεμένο. 
  Περνάς σε ένα πιο βοηθητικό διάστημα από τη Δευτέρα όπου ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για σένα, καλείσαι όμως να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα, το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας μοιάζει αρκετά μπερδεμένο και αυτό σε εξαντλεί. Θα πρέπει όμως από μέρους σου να περιορίσεις τις βιαστικές και παρορμητικές ενέργειες. 

  Αισθηματικά: Η γοητεία σου είναι αυξημένη, ωστόσο έχεις συσσωρεύσει σε πολλά επίπεδα θυμό για κάποιες καταστάσεις όπου νιώθεις πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο. Από αυτή την εβδομάδα λοιπόν, έχεις πρόσωπα να σε στηρίζουν, αλλά και σημαντικές πληροφορίες. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Το σαββατοκύριακο προειδοποιεί για υπερβολές στον τομέα της καριέρας σου, αλλά και στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ενώ η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης σε συμβουλεύει να προσέξεις νομικά και διαδικαστικά ζητήματα. 


 • Σκορπιός
 • Καλείσαι να καταστρώσεις ένα ορθότερο πλάνο ως προς τα οικονομικά σου. 
  Από αυτή την εβδομάδα και μετά ξεκινά ένα διάστημα όπου έχεις περισσότερη ανάγκη για ασφαλή βήματα και πιο σταθερές επιλογές. Παράλληλα, η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης φέρνει κάποιες εμμονές σου στο προσκήνιο, ή κάποιες σκέψεις που ήταν μέσα σου σαν απωθημένα. 

  Αισθηματικά:
   Υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά οι δικές σου προτεραιότητες είναι άλλες και αφήνεις τα προσωπικά, που έτσι κι αλλιώς είναι μπερδεμένα, πολλές φορές όμως νιώθεις πως έχεις ανάγκη περισσότερη στήριξη. Ωστόσο οι πιο βοηθητικές μέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι η Δευτέρα και η Τρίτη. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
  Από τη Δευτέρα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα που σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά σου, μαρτυρώντας μια περίοδο όπου το πορτοφόλι σου και το περιεχόμενό του είναι πρωταρχικής σημασίας, είναι όμως προτιμότερο να είσαι φειδωλός με τα έξοδα, τώρα που τα πράγματα είναι πιο πιεσμένα. 


 • Τοξότης
 • Ξεκινούν τα γενέθλιά σου, μαζί με μια περίοδο σημαντικών αποφάσεων. 
  Η εβδομάδα είναι σημαντική για σένα καθώς από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου, βρίσκεσαι όμως σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι που καλείσαι να πάρεις αποφάσεις σε μια περίοδο όπου τα πράγματα σε πολλά επίπεδα δεν είναι ξεκάθαρα. 

  Αισθηματικά:
   Η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αγγίζει άμεσα τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και τα αισθηματικά σου, φέρνοντας κορύφωση σε κάποιες καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, που εδώ και καιρό είναι σε πιο «θολό τοπίο». 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
  Το σαββατοκύριακο προειδοποιεί για αρκετά έξοδα που ενδεχομένως να μην είχες υπολογίσει, ενώ δυσκολεύεσαι να είσαι απόλυτα συνεπής με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Στον τομέα των επαγγελματικών σου όμως θέτεις σαφή όρια.
 •  
 • Αιγόκερως

 • Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη ανασφάλειες και εκκρεμότητες, κλείνοντας κύκλους. 
  Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει ένα διάστημα περισσότερο εσωστρεφές, όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου, καθώς από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο από εσένα, ρίχνοντας «φως» σε καταστάσεις που μπορεί και να σε αγχώνουν, ενώ ζητήματα τρίτων γίνονται και δικές σου υποθέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως καλείσαι να βάλεις τελεία σε μπερδεμένες καταστάσεις που δεν προχωρούν. 

  Αισθηματικά: 
  Οι κοινωνικές σου επαφές συνεχίζουν να είναι έντονες, όμως το κλίμα στα προσωπικά σου μοιάζει κάπως.. πολεμικό, καθώς δεν λείπουν οι διενέξεις ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, το σαββατοκύριακο με σύμμαχο τη διπλωματία καταφέρνεις περισσότερα. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αγγίζει τον τομέα της δουλειάς σου, ενώ γενικότερα αυτή η περίοδος προοδευτικά είναι πιο κουραστική για σένα, όμως μέσα από τις πιέσεις εσύ δείχνεις τις ικανότητές σου, μολονότι η υγεία σου είναι εκείνη που πληρώνει τα σπασμένα! 

 •  
 • Υδροχόος
 • Αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά τους στόχους που θέτεις, τα οικονομικά όμως; 
  Από τη Δευτέρα κιόλας περνάς σε ένα πιο εξωστρεφές διάστημα, που είναι βοηθητικό για να δεις στόχους να υλοποιούνται, χρειάζεται όμως καλύτερη οργάνωση από μέρους σου σε επίπεδο πρακτικών ζητημάτων. Επίσης, δώσε περισσότερη σημασία στην αξία που δίνεις στο καθετί. 

  Αισθηματικά:
   Βλέπεις πιο καθαρά καταστάσεις που σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα, ενώ η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης δεν είναι δυσαρμονική για σένα, μαρτυρά όμως πως δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξή σου. Σε γενικές γραμμές όμως έχεις και θέληση και ενέργεια για να δεις τα προσωπικά σου να προχωρούν. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: 
  Τα οικονομικά μοιάζουν να είναι το μεγάλο αγκάθι αυτή την περίοδο για σένα, καθώς αποτελούν τροχοπέδη για τα σχέδια που έχεις κατά νου, όμως το σαββατοκύριακο σε βοηθά να βάλεις σε τάξη υποχρεώσεις στο πρόγραμμά σου, παρά την κούραση που ίσως αυτό συνεπάγεται. 


 • Ιχθύς
 • Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σου, έστω κι αν απαιτηθούν επιπλέον προσπάθειες. 
  Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το παρακάτω στην καριέρα σου, καθώς εγκυμονούνται σημαντικές εξελίξεις, παράλληλα όμως είναι μια στιγμή που καλείσαι να δείξεις τα ταλέντα σου προς τα έξω. 

  Αισθηματικά:
   Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τα προσωπικά, όμως αυτή την περίοδο έχεις άλλες σημαντικές προτεραιότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Παράλληλα, η πανσέληνος μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αγγίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας κάποια αναστάτωση ανάμεσα σε σένα και τους οικείους, ενώ και οι ανασφάλειες έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Το σαββατοκύριακο όμως σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου από τη Δευτέρα, φέρνοντας πρόσωπα κύρους στο δρόμο σου που σε στηρίζουν, στον τομέα των επαγγελματικών σου όμως χρειάζεται να επενδύσεις περισσότερο, ακόμη κι αν νιώθεις πως πρέπει κάτι να «θυσιάσεις» ή να αφήσεις πίσω. Επίσης, τα έξοδα συνεχίζονται.  • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top