penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από από 2 έως 8 Νοεμβρίου 2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά,  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής τη...

 • Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, 
  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας
 •  
 • Κριός
 • Στρέφεσαι ακόμη περισσότερο στην ενδοσκόπηση για να βρεις απαντήσεις, ενώ συζητάς για οφειλές. 
  Από το ξεκίνημα της εβδομάδας αρχίζεις να δίνεις περισσότερη βαρύτητα στις συζητήσεις που κάνεις, προσπαθείς να δεις τα κρυφά νοήματα πίσω από όσα λέγονται, ενώ γενικότερα περνάς σε ένα διάστημα όπου τα οικονομικά, κυρίως εκείνα που σχετίζονται έμμεσα με το πορτοφόλι σου –δάνεια, ασφάλειες, εφορίες, οφειλές- σε απασχολούν περισσότερο. 

  Αισθηματικά: Τα προσωπικά δεν φεύγουν από την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα, παρότι η καθημερινότητα σε τρέχει με τις υποχρεώσεις της. Μέχρι την Τετάρτη μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίζεις αγαπημένα πρόσωπα, πρόσεξε όμως την Κυριακή για εντάσεις. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σου συνεχίζονται, έστω κι αν η υγεία σου έχει καταπονηθεί. Η Παρασκευή όμως έχει τις περισσότερες δυνατότητες, ενώ την Πέμπτη πρόσεξε την ασυνεννοησία που φέρνει μπελάδες. Τέλος, μην ξεχνάς πως όλη την εβδομάδα μπορείς να προωθήσεις τις κινήσεις σου στη δουλειά έχοντας σημαντική βοήθεια.

 • Ταύρος. 
 • Έχεις περισσότερες ευκαιρίες να γεφυρώσεις τις αποστάσεις ανάμεσα σε σένα και τους άλλους. 
  Σε μια γενικότερη θεώρηση, είσαι σε μια περίοδο που έχει σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις προσωπικά ζητήματα, αλλά και δημιουργικά σχέδια, με την εβδομάδα αυτή να φέρνει την εύνοια της τύχης, αλλά και σημαντικούς υποστηρικτές στο δρόμο σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάιο. Προσπάθησε όμως να μην αφήνεις εκκρεμότητες. 

  Αισθηματικά: Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνάει στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, μαρτυρώντας πως μπορείς πλέον πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να στείλεις μηνύματα, να κανονίσεις εξόδους, ενώ οι πιο βοηθητικές μέρες για τα ζητήματα καρδιάς είναι η Πέμπτη και κυρίως η Παρασκευή.

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Έχεις γεμάτες τις μπαταρίες σου για δράση, το σαββατοκύριακο όμως μαρτυρά πως προσπαθείς να βάλεις σε τάξη κάποιες εκκρεμότητες στο πρόγραμμα της καθημερινότητας. Μην παρασυρθείς όμως από ανασφάλειές σου μέχρι την Τετάρτη. 

 • Δίδυμοι
 • Η καθημερινότητα και τα πρακτικά της ζητήματα τακτοποιούνται ευκολότερα. 
  Αρχής γενομένης από το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής, έχεις αποφασίσει να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, ειδικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με έγγραφα, χαρτιά και συμφωνίες, όπως μαρτυρά και το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στο Σκορπιό. Υπάρχουν άλλωστε δυνατότητες στην επικοινωνία. 

  Αισθηματικά: Λόγω συνθηκών έχεις αφήσει τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα, ενώ αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικές για να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου ή στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, κυρίως την Παρασκευή. Η Πέμπτη όμως μοιάζει να σε πιέζει αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Περισσότερο παρά ποτέ, έχεις ανάγκη από σταθερά και ασφαλή βήματα, ενώ η νέα θέση του κυβερνήτη σου σε βοηθά σημαντικά πλέον για να κινητοποιηθείς στον τομέα της δουλειάς. Πρόσεξε όμως λανθασμένες κινήσεις τη Δευτέρα στα οικονομικά, ένας τομέας που σε έχει προβληματίσει αρκετά. 

 • Καρκίνος
 • Με αφετηρία αυτή την εβδομάδα, μπορείς να δείξεις προς τα έξω τα ταλέντα σου. 
  Η εβδομάδα αυτή στο μεγαλύτερο μέρος της μοιάζει να κινείται σε γνώριμα πλαίσια, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά για τις επόμενες κινήσεις σου, ενώ κάθε φορά που θα χρειάζεσαι ενίσχυση, μπορείς να στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον, πρόσεχε όμως στις μετακινήσεις σου. 

  Αισθηματικά: Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνάει σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, ενώ μειώνεις τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από αγαπημένα πρόσωπα. Άλλωστε, την Παρασκευή εμφανίζεται στο δρόμο σου μια σημαντική ευκαιρία που μπορείς να αδράξεις, το σαββατοκύριακο όμως σε βρίσκει πιο εσωστρεφή. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέχρι την Τετάρτη θες να κάνεις κάποιες κινήσεις σε οικονομικό επίπεδο, όμως οι συνθήκες δεν είναι πάντοτε ρόδινες. Ωστόσο, αν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα που θα έχει διάρκεια, καλύτερα να προτιμήσεις το δεύτερο μισό της εβδομάδας αυτής. 

 • Λέων
 • Κάνεις περισσότερες συζητήσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. 
  Θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί και να προβείς σε νέα ξεκινήματα, θυμήσου όμως πως θα πρέπει να έχεις κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες πριν αναλάβεις δράση. Επίσης, από το ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχουν κάποια κενά στη συνεννόηση με τους άλλους, φρόντισε λοιπόν να είσαι σαφής. Άλλωστε, ακόμη και στα δύσκολα σταθεροποιείς καταστάσεις. 

  Αισθηματικά: Τρίτη και Τετάρτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, ενώ ειδικότερα την Τετάρτη μπορείς να «ξεγλιστρήσεις» χωρίς συνέπειες από μια κατάσταση που σε είχε πιέσει, γενικότερα όμως την εβδομάδα αυτή δεν είναι τα προσωπικά σου ζητήματα η πιο σημαντική σου προτεραιότητα. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα έσοδα και τα έξοδα πορεύονται χέρι-χέρι αυτό το διάστημα και καταλήγεις να δίνεις όσα χρήματα έρχονται στα χέρια σου, η Παρασκευή όμως είναι ιδιαίτερα βοηθητική για το πορτοφόλι, σε αντίθεση με την Πέμπτη που μπορεί να υπάρξουν και φαινόμενα εκμετάλλευσης. 

 • Παρθένος
 • Με περισσότερη άνεση και μέσα από συζητήσεις και συμφωνίες φτάνεις στο ζητούμενο. 
  Είναι πολλές οι πληροφορίες και οι καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστείς αυτό το διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις πως πελαγώνεις. Γενικότερα όμως μέχρι την Τετάρτη είσαι πιο αγχώδης, ακόμη και χωρίς λόγο, οπότε είναι προτιμότερο να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου και να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς. 

  Αισθηματικά: Ένα φιλικό πρόσωπο σου μεταφέρει σημαντικά νέα, ενώ από τη Δευτέρα περνάς σε μια φάση όπου είσαι πιο εξωστρεφής και προσελκύεις νέα άτομα στην καθημερινότητά σου. Άλλωστε, η Παρασκευή σου φέρνει μια σημαντική ευκαιρία, πρόσεξε όμως αυταπάτες που τρέφεις την Πέμπτη πάνω στα αισθηματικά σου. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το σαββατοκύριακο ασχολείσαι πιο έντονα με τα ζητήματα που άπτονται άμεσα του πορτοφολιού σου, γενικότερα όμως προσπάθησε να περιορίσει τάσεις σπατάλης από μέρους σου, ακόμη κι αν πρόκειται για έξοδα… καλοπέρασης! 
   
 •  
 • Ζυγός
 • Φρόντισε να είσαι ευέλικτος, καθώς το παρασκήνιο συνεχίζεται. 
  Δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις έντονα πως δεν έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι, ειδικά από κάποια πρόσωπα στα οποία είχες βασιστεί και τα υπολόγιζες, αξίζει να θυμάσαι όμως ότι βρίσκεις ανθρώπους που είναι αρωγοί στις προσπάθειές σου. Πάρε λοιπόν μια βαθιά ανάσα την Πέμπτη και ξεκουράσου, ενώ την Παρασκευή μπορείς να επωφεληθείς από κινήσεις άλλων. 

  Αισθηματικά: Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εσωστρέφειας στα προσωπικά, όπου εδώ και πολύ καιρό εγκυμονείται κάτι νέο, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ακόμη ευνοϊκές για να οριστικοποιηθεί προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση. Μέχρι την Τετάρτη όμως στηρίζεσαι σε φίλους, ενώ την Κυριακή καλείσαι να περιορίσεις εγωιστικές τάσεις. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από τη Δευτέρα ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας έτσι περισσότερη «βοήθεια» σε οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις, ενώ ενισχύει και τις προσπάθειές σου αν ασχολείσαι με το εμπόριο. 
   
 • Σκορπιός
 •  
 • Η διεισδυτική σου ματιά και τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα οξύνονται! 
 • Τα γενέθλιά σου συνεχίζονται κι αυτή την εβδομάδα, όπου στο ξεκίνημά της, ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας τα σχόλια –θετικά ή αρνητικά- και το παρασκήνιο που γίνονταν για σένα από τα τέλη Αυγούστου, ενώ παράλληλα αυξάνει κατακόρυφα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Μπορείς λοιπόν πιο εύκολα να κλείσεις συμφωνίες και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. 
 •   
  Αισθηματικά: Φίλοι και προσωπικά συμπορεύονται αυτή την εβδομάδα, ενώ αν είσαι μόνος/μόνη μέσα από παρέες παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες, ιδίως Πέμπτη και Παρασκευή. Αντίθετα, το σαββατοκύριακο έχεις ανάγκη να περιβάλλεσαι μόνο από λίγους και καλούς. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να δεις στόχους να υλοποιούνται, ωστόσο μέχρι την Τετάρτη δεν ευνοούνται όσο θα ήθελες τα θέματα καριέρας, ενώ ειδικά την Τρίτη δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές με πρόσωπα κύρους ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. 

 • Τοξότης
 • Η κούραση με τις υποχρεώσεις συνεχίζεται, όμως μην δίνεις λαβές για σχόλια. 
  Όταν οι άλλοι σε παρατηρούν αυτές τις ημέρες μοιάζεις λίγο απόμακρος, η αλήθεια είναι όμως πως έχεις κάνει ένα βήμα πίσω γιατί προετοιμάζεις πολλά και σημαντικά βήματα για το προσεχές διάστημα. Άλλωστε έχεις πολλά να διαχειριστείς και έχει ξεκινήσει για σένα περίοδος συνειδητοποίησης, πρόσεξε όμως να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου από τη Δευτέρα και να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια. 

  Αισθηματικά: Μολονότι η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη, η εβδομάδα αυτή μαρτυρά πως έχεις άλλες προτεραιότητες, καθώς προσπαθείς να βάλεις οριστικά σε τάξη καταστάσεις που δεν προχωρούν, μέχρι την Τετάρτη όμως η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και το σαββατοκύριακο βλέπεις φίλους. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Πέμπτη είναι η μέρα που σε καλεί να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που προσεγγίζεις θέματα καριέρας τα οποία είναι πιεστικά, καθώς έχεις την τάση να αποφεύγεις τις σκληρές αλήθειες, σε αντίθεση με την Παρασκευή που φέρνει μια σημαντική ευκαιρία στη δουλειά. 
 •  
 • Αιγόκερως
 • Πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος δίνουν λύσεις. 
  Η προσοχή σου επικεντρώνεται ακόμη περισσότερο στους στόχους και στα σχέδια που έχεις στα σκαριά, καθώς από τη Δευτέρα ο Ερμής περνά σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει τις απαραίτητες ευκαιρίες για συμφωνίες, συμβόλαια και συζητήσεις. Άλλωστε είσαι σε περίοδο που ακόνη και στα δύσκολα, η τύχη σου χαμογελά. 

  Αισθηματικά: Μέχρι την Τετάρτη είσαι πιο εσωστρεφής και το αίσθημα της κτητικότητας πάνω στα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι ιδιαίτερα έντονο, γενικότερα όμως μέσα από ουσιαστικές σχέσεις μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αλλά και να συγχωρήσεις λάθη άλλων και δικά σου. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι υπολογισμοί για το πορτοφόλι μοιάζουν να μην βγαίνουν, τουλάχιστον μέχρι το πρώτο μισό της εβδομάδας, ενώ το σαββατοκύριακο υπάρχουν κάποιες πιέσεις στον τομέα της καριέρας. Την Παρασκευή όμως ένα εγχείρημά σου μπορεί να ευοδωθεί. 
 •  
 • Υδροχόος
 • Πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου έχουν κάτι σημαντικό να σου πουν. 
  Έχεις δώσει περισσότερη σημασία στην εικόνα που οι άλλοι εισπράττουν για σένα αυτό το διάστημα και με το πέρασμα του Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου από τη Δευτέρα κάνεις συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα και πολλές κοινωνικές επαφές προκειμένου να δώσεις ώθηση σε δικά σου ζητήματα. 

  Αισθηματικά: Μολονότι τα προσωπικά σου ζητήματα αυτή την περίοδο δεν είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, μέχρι την Τετάρτη προσπαθείς να κάνεις κινήσεις για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο πριν κάνεις κινήσεις θα πρέπει να σκεφτείς αν έχεις κλείσει οριστικά κάποιους κύκλους. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να τακτοποιήσεις οφειλές ή για να δεις το πορτοφόλι σου να ενισχύεται σου παρουσιάζεται την Παρασκευή, η Πέμπτη όμως προειδοποιεί για λάθος χειρισμούς. Γενικότερα όμως έχεις δυνατότητες στα οικονομικά. 

 • Ιχθύς
 • Διευρύνεις την οπτική σου γωνία και αυτό λειτουργεί υπέρ σου. 
  Πολλές φορές το τελευταίο διάστημα βλέπεις κάποιες δικές σου παραλείψεις να έρχονται ξανά στο προσκήνιο, έχεις όμως πολλές δεύτερες ευκαιρίες να φτιάξεις τα κακώς κείμενα, αν αντιμετωπίσεις με περισσότερη υπευθυνότητα τις υποθέσεις σου και μοιραστείς το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί για καταστάσεις που δεν προχωρούν. 

  Αισθηματικά: Άρης και Αφροδίτη συμπορεύονται αυτή την εβδομάδα στον τομέα των αισθηματικών σου, δίνοντας σε πολλούς την ευκαιρία να δουν το ερωτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει, ενώ ειδικότερα την Παρασκευή, μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει, πρόσεξε όμως αυταπάτες την Πέμπτη. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέχρι την Τετάρτη μοιάζεις να έχεις πέσει με τα μούτρα στις υποχρεώσεις, όμως το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί απόλυτα κι αυτό δοκιμάζει την υπομονή σου. Πρόσεξε όμως την Κυριακή κάποια λάθη σε επίπεδο οικονομικών υποχρεώσεων. Επιπλέον, περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εύνοια σε συμφωνίες και επαφές.


 • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top