penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 16/11 έως 22/11/2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά,  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής τη...

 • Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, 
  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας 
 • Κριός
 • Εξελίξεις στα οικονομικά, οι ισορροπίες στις σχέσεις όμως είναι λεπτές. 
  Ακόμη μια εβδομάδα που προσπαθείς να δεις τις πραγματικές σου βαθύτερες ανάγκες –και μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις απαντήσεις- ωστόσο, το μεγάλο στοίχημα της εβδομάδας είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες, ειδικά την Κυριακή, όπου όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου. Θυμήσου λοιπόν πως δεν είναι η ώρα τώρα για βιαστικές κινήσεις που μπορεί τελικά να σε εκθέσουν προς τα έξω. 

  Αισθηματικά: Το κλίμα στις σχέσεις σου μοιάζει πιο έντονο κι εσύ ασχολείσαι έντονα με το τι «πρέπει» και τι «οφείλεις» να κάνεις σε κάθε περίπτωση. Είναι όμως προτιμότερο να αφήσεις αυτή την εβδομάδα να κυλήσει, καθώς η επόμενη είναι πιο ελπιδοφόρα για τα προσωπικά. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχε ανοιχτές τις κεραίες σου για ευκαιρίες πάνω σε οφειλές σου, ενώ από το βράδυ της Παρασκευής ο Ερμής περνά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, γεγονός που σε βοηθά να ανοιχτείς σε νέα εγχειρήματα. 


 • Ταύρος
 • .Μια σημαντική πληροφορία στα αισθηματικά, πρόσεξε όμως την καθημερινότητα. 
  Η καθημερινότητα αυτής της εβδομάδας μοιάζει να σε κουράζει αρκετά κι εσύ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία στον τρόπο που αντιδράς απέναντι στο κάθετι, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η δική σου κοσμοθεωρία βάζει κάποια εμπόδια στο δρόμο σου, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα υπήρχαν. Από τα μισά της εβδομάδας όμως και μετά, μπορείς πιο άνετα να πετύχεις στόχους. 

  Αισθηματικά: 
  Μια σημαντική εξέλιξη υπάρχει στα προσωπικά σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Μαΐου, ενώ γενικότερα είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από την γκρίνια και την επικριτικότητα! 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από το βράδυ της Παρασκευής ο Ερμής περνά σε μια θέση που σε βοηθά να ασχοληθείς περισσότερο με οφειλές, κάρτες, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές κλπ. Το κλίμα όμως στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι λίγο πιο έντονο. 
 •  

 • Δίδυμοι
 • Αγαπημένα πρόσωπα σε χρειάζονται, ενώ συζητάς με πρόσωπα κύρους. 
  Άλλη μια εβδομάδα όπου η καθημερινότητα σε απασχολεί πιο έντονα, με τα ζητήματα που σχετίζονται μαζί της και που βρίσκονται σε εκκρεμότητα να υπερτερούν των άλλων ως προς το χρόνο που τους αφιερώνεις. Γενικότερα όμως μέχρι τα μισά της εβδομάδας έχεις αρκετή ώθηση για να τρέξεις τα σχέδιά σου. 

  Αισθηματικά: Μολονότι υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αυτή η εβδομάδα είναι βοηθητική για τα αισθηματικά σου, ωστόσο είναι πιθανό να ακούσεις παράπονα από αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα όμως, από το βράδυ της Παρασκευής ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά απέναντί σου φέρνοντας περισσότερη επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Η νέα θέση του Ερμή όμως φέρνει και εύνοια στις συνεργασίες σου, ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάνεις μια σημαντική συμφωνία σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε όμως τις σπατάλες αν το πορτοφόλι σου δεν έχει σταθεροποιηθεί. 


 • Καρκίνος
 • Έντονες ανασφάλειες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. 
  Την εβδομάδα αυτή θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με κάποιες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως ακόμη κι αν υπάρχει έντονη πίεση, το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, ώστε να δεις το παιχνίδι να γυρίζει υπέρ σου, σημαντικά άτομα να σε στηρίζουν και οι απαντήσεις που παίρνεις να είναι θετικές. Άλλωστε τρέχεις ακόμη με ευκολία τα δημιουργικά σου θέματα. 

  Αισθηματικά:
   Είναι γεγονός ότι αυτές οι μέρες έχουν περισσότερη εσωστρέφεια στα προσωπικά για σένα, ενώ πολλοί Καρκίνοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν λογικές «άσπρο-μαύρο» στα αισθηματικά, ενδεχομένως κι από το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από το βράδυ της Παρασκευής ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητα της εργασίας σου, φέρνοντας έτσι περισσότερη εύνοια στο κομμάτι που σχετίζεται με πελάτες, υφιστάμενους, προμηθευτές κλπ. 


 • Λέων
 • Δείξε περισσότερη ευελιξία και διαλλακτικότητα. 
  Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής παίρνεις μια πολύ σημαντική πληροφορία από ένα πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντος ή πάνω σε μια κατάσταση που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι γεγονός όμως πως οι υποχρεώσεις σε εξαντλούν και γίνονται αφορμή για γκρίνιες και προστριβές με τον περίγυρό σου, θυμήσου όμως ότι είσαι αρκετά επικεντρωμένος στη δική σου οπτική γωνία. 

  Αισθηματικά:
   Από την Τρίτη το έδαφος είναι πιο πρόσφορο για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα από το βράδυ της Παρασκευής ο Ερμής περνά σε μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου άτομα. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον είναι έντονο καθώς έχεις πολλές απαιτήσεις στις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς, ενώ αυτό δημιουργεί και παρεξηγήσεις. Προτίμησε όμως τη διπλωματία και όχι τα τελεσίγραφα, όπου βλέπεις ότι η φωνή σου δεν εισακούγεται με την πρώτη. 


 • Παρθένος
 • Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις στα οικονομικά. 
 • Ακόμη και αν συναντήσεις κάποιες δυσκολίες, το κοντινό σου περιβάλλον σε στηρίζει έμπρακτα αυτή την εβδομάδα, ενώ παίρνεις και πολύ σημαντικές πληροφορίες στο ξεκίνημά της. Γενικότερα όμως, μέχρι τα μισά της εβδομάδας τακτοποιείς υποχρεώσεις

 • Αισθηματικά: Παρά το γεγονός ότι νιώθεις να κουράζεσαι με τη στασιμότητα, από το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως από το βράδυ της Παρασκευής ο Ερμής περνά σε θέση κόντρα για το δικό σου ζώδιο, βάζοντας την ανασφάλεια στην επικοινωνιακή σου ατζέντα. 

 • Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η εβδομάδα αυτή δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητική για ρίσκα στα οικονομικά, ειδικά αν δεν τα έχεις μελετήσεις σε βάθος, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν αργότερα έξοδα που δεν είχες εξ αρχής υπολογίσει. Μπορείς ωστόσο να κάνεις πολύ ουσιαστικά βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. 

 •  
 • Ζυγός
 • Άσε αυτές τις μέρες να κυλήσουν, χωρίς να παρασύρεσαι σε υπερβολές. 
  Έχεις πολλά να διαχειριστείς αυτή την εβδομάδα, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς έχεις πολλές δικές σου ανασφάλειες που λειτουργούν σαν εμπόδια, ενώ κάποιες υποθέσεις στο σπίτι σε πιέζουν έντονα και αυτό οδηγεί σε σπασμωδικές αντιδράσεις. 

  Αισθηματικά: Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σε μια δυσμενή σχέση με τον Πλούτωνα δείχνει και κάποιες ρήξεις στο περιβάλλον σου, ειδικά αν υπάρχουν τα τελευταία χρόνια κάποιες υποθέσεις που δεν προχωρούν άλλο. Γενικότερα όμως είναι περίοδος που καλείσαι να χρησιμοποιήσεις την περιβόητη… διπλωματία σου! Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης όμως προσεγγίζεις καλύτερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει ώθηση στα οικονομικά σου, ενώ από το βράδυ της Παρασκευής ο Ερμής περνά σε μια φιλικότερη θέση για σένα, που φέρνει ευκαιρίες επικοινωνίας με σημαντικά πρόσωπα στο δρόμο σου. 


 • Σκορπιός
 • Υποθέσεις άλλων επηρεάζουν το πρόγραμμά σου κι αυτό σε αγχώνει. 
  Διανύοντας την τελευταία εβδομάδα των γενεθλιών σου, παίρνεις μια πολύ σημαντική πληροφορία που θα σου φανεί χρήσιμη για το παρακάτω, ενώ μια ιδέα, μια συνάντηση ή μια συμφωνία μπορεί να προχωρήσει, αρκεί να δείξεις κι εσύ αρκετή ευελιξία, χωρίς να εστιάζεις μόνο στον εαυτό σου. 

  Αισθηματικά:
   Η προσωπική σου ζωή μοιάζει να έχεις κάτι το ανικανοποίητο, καθώς πολλές καταστάσεις σε αγχώνουν, ενώ παρότι εγκυμονούνται πολλά πράγματα στο περιβάλλον σου, εσύ δυσκολεύεσαι να τα δεις στο «εδώ και τώρα». Παρόλα αυτά, από το μεσημέρι Πέμπτης και μετά, προσεγγίζεις πιο άνετα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από το βράδυ της Παρασκευής ο Ερμής περνά στον τομέα των οικονομικών σου, βοηθώντας σε να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με τα εισοδήματά σου, περνάς όμως και σε ένα διάστημα που πρέπει να δείξεις περισσότερη συνέπεια. 

 • Τοξότης
 • Αποκαλύπτεται το παρασκήνιο που υπήρχε κι εσύ μαθαίνεις πολλά. 
  Η εβδομάδα είναι σημαντική για σένα καθώς από τη μια, στο ξεκίνημά της κάνεις μια μυστική επαφή ή συνάντηση που σου δίνει απαντήσεις και σου λύνει τα χέρια, ενώ από την άλλη, ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο από το βράδυ της Παρασκευής, αποκαλύπτοντας τα σχόλια που γίνονταν για σένα, θετικά ή αρνητικά και δίνοντας ώθηση στα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. 

  Αισθηματικά: Βρίσκεσαι σε μια πιο βοηθητική περίοδο για τα προσωπικά σου, σε σύγκριση με την προηγούμενη, ωστόσο είναι πιθανό να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε φιλικά πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη, ενώ εσύ γενικότερα δείχνεις να ενοχλείσαι αρκετά από τη στασιμότητα. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά:
   Το περιεχόμενο του πορτοφολιού είναι αυτό που καθορίζει το αν θα υλοποιηθούν κάποια σχέδια που έχεις, ενώ μέχρι το μεσημέρι Πέμπτης μπορείς πιο άνετα να τρέξεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. 

 •  
 • Αιγόκερως
 • Οι απόλυτες συμπεριφορές δημιουργούν έντονες προστριβές. 
  Μολονότι το ξεκίνημα της εβδομάδας και μέχρι τη μέση της το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό για να υλοποιήσεις στόχους και σχέδια, παίρνοντας σημαντικές πληροφορίες, υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε δογματισμούς που τελικά σου κλείνουν πόρτες και θέτουν σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. 

  Αισθηματικά:
   Μοιάζεις να επικεντρώνεσαι περισσότερο στις κοινωνικές σου επαφές, παρά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις αρχές Ιανουαρίου, προσπάθησε να βάλεις νερό στο κρασί σου και να μην μοιράζεις «τελεσίγραφα» στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Άλλωστε, μπορείς πάντοτε να στηρίζεσαι στους φίλους σου. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο τομέας της καριέρας απαιτεί από εσένα περισσότερη διπλωματία και ευελιξία αυτή την εβδομάδα, ενώ αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια σημαντική αγορά, φρόντισε να μελετήσεις όλα τα δεδομένα πρώτα, καθώς από το βράδυ Παρασκευής ο Ερμής περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, φέρνοντας μπερδέματα και… κουτσομπολιό! 

 •  
 • Υδροχόος
 • Μείνε μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές. 
  Έχεις αρκετή ενέργεια στις μπαταρίες σου για να υλοποιήσεις τα νέα εγχειρήματα που σχεδιάζεις εδώ και καιρό, όμως κάποιες ανασφάλειες δικές σου ή και φοβίες για αυτό που ακολουθεί μετά, ενδεχομένως να σε κρατούν πιο συγκρατημένο. Μέχρι τα μισά της εβδομάδας όμως μπορείς να δείξεις ευκολότερα τα ταλέντα σου. 

  Αισθηματικά: 
  Αν ανήκεις σε μια κατάσταση που δεν σου πηγαίνει ή που νιώθεις πως σε κρατάει πίσω και δεν σε εξελίσσει, αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να βγουν κάποια απωθημένα στην επιφάνεια από μέρος σου, ενώ υπάρχει περισσότερο άγχος, μπορείς όμως να δεις πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον την Κυριακή. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι βοηθητικό για να συναντήσεις σημαντικούς ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ενώ η νέα θέση του Ερμή στον Τοξότη από το βράδυ Παρασκευής σε βοηθά να πετυχαίνεις πιο εύκολα στόχους. 


 • Ιχθύς

 • Οφειλές που δεν έχουν τακτοποιηθεί, ενδεχομένως να σε προβληματίσουν. 
  Το κλίμα και αυτή την εβδομάδα παραμένει βοηθητικό σε γενικές γραμμές, μολονότι εσύ έχεις μπει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης, ενώ πλέον απαιτείς να παίρνεις αντάλλαγμα, ηθικής ή υλικής φύσης, για κάθε τι μικρό ή μεγάλο που προσφέρεις. Ωστόσο από την Πέμπτη και μετά μπορείς να κάνεις πιο εύκολα τη φωνή σου να ακουστεί. 

  Αισθηματικά: Εξετάζεις κατά πόσο έχεις κοινούς στόχους και οράματα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να ανασύρεις από το παρελθόν κάποιες αναμνήσεις που σχετίζονται με μια κατάσταση στα αισθηματικά. Μέχρι τα μισά της εβδομάδας όμως μπορείς να ξεκουραστείς. 

  Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Ερμής περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου από το βράδυ της Παρασκευής, κάτι που σε φέρνει πιο κοντά στις επιδιώξεις σου σε επίπεδο καριέρας, να θυμάσαι όμως ότι τα λόγια σου πλέον πρέπει να είναι πιο «μετρημένα». 

 • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top