penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: 10 λάθη που μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σας!
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Είστε ταιριαστοί, όμορφοι και έχετε- νομίζεις- όλα τα θέματα της σχέσης λυμένα! Έλα που δεν τα έχεις! Υπάρχουν ωραιότατες κινήσεις π...

Είστε ταιριαστοί, όμορφοι και έχετε- νομίζεις- όλα τα θέματα της σχέσης λυμένα!
Έλα που δεν τα έχεις! Υπάρχουν ωραιότατες κινήσεις που θα κάνεις αθώα και θα σας βρουν να έχετε χάσμα επικοινωνίας. Πρόσεξε για να μην τον χάσεις.
1. Βόλτα με τον πρώην:
Εσύ κι ο πρώην σου βγαίνετε παρέα, πίνετε τα καφεδάκια και τα ποτάκια κι αν ο νυν σε ρωτήσει του λες πως θα βγεις με τον Πάνο. Τώρα κι επειδή είσαι και ξεχασιάρα, μπορεί να ξεχάσεις να αναφέρεις την σχέση με τον Πάνο. Κι αν κάποιος το σφυρίξει στο νυν ή αν του το πεις τυχαία; Κρίμα είναι να διαλύσετε το σπιτικό για ένα σφάλμα.
2. Οι φίλοι σου οι άρρενες:
Θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό να έχεις άντρες κολλητούς και επιμένεις πως κι ο καλός σου δεν θα έχει κανένα προβληματάκι απολύτως να βρίσκεστε όλοι παρέα. Ναι, εσύ επιμένεις πως φιλία πραγματική ανάμεσα στα δύο φύλα μπορεί να υπάρξει. Ας επιτρέψεις και στον νυν να σου πει τη δική του άποψη. Σκέψου το κι από την ανάποδη: πόσο κουλ θα ήσουν να κάνει μπάνιο στη θάλασσα με τις 10 κολλητές του;

3. Θα σε φιλοξενήσω:

Θα μπορούσες να λάβεις τον τίτλο Μις Φιλοξενία 2013 αλλά σε ένα σπίτι που μοιράζεστε ή που έστω περνάτε ώρες μαζί (μένεις μόνη κι εκείνος στο πατρικό του), δεν μπορείς να φιλοξενήσεις όποιον θέλεις χωρίς να τον ειδοποιήσεις. Ειδικά σε περίπτωση που συγκατοικείτε επίσημα, φρόντισε να ρωτήσεις την άποψή του για την φιλοξενία της τρελής ξαδέρφης από το χωριό που θ μείνει σπίτι σας πάνω από ένα διήμερο.
4. Κάλεσες κόσμο σπίτι;
Εσύ είχες μια εύκολη μέρα και φαντάζει ωραία ιδέα να έρθει στο σπίτι η φίλη σου. Ο καημένος ο καλός σου που μπορεί να είχε την πιο δύσκολη ημέρα στη δουλειά δεν χρωστάει τίποτα να κάνει παρέα με την φίλη σου έτσι στα ξαφνικά.
5. Κανόνισες να βγείτε!
Ωραία η ταινία ή το θέατρο ή οι δωρεάν προσκλήσεις για την έκθεση ποτίσματος και οργώματος αλλά προτού κάνεις κράτηση, φρόντισε να τον ενημερώσεις για τα σχέδιά σου. Ακόμα και για κάτι δωρεάν, πρέπει κι εκείνος να δώσει τη συγκατάθεσή του.
6. Έτοιμη να αλλάξεις το λουκ σου ριζικά:
Λένε πως ο Λίαμ Χεμσγουορθ χώρισε την Μάιλι Σάιρους από τη στιγμή που την είδε να κόβει σε μια νύχτα το μακρύ πυκνό μαλλί της σε κοντό αγορίστικο. Όπως καταλαβαίνεις, οι ακραίες επεμβάσεις στο λουκ σου δεν μπορούν εύκολα να γίνουν δεκτές από τον αγαπημένο σας.
7. Κάνεις μεγάλες αγορές!
Σε περίπτωση που έχεις εσύ κι ο αγαπημένος σου έναν κοινό λογαριασμό ή που έστω σε βοηθά οικονομικά για να τα βγάλεις πέρα, μην παίζεις με την υπομονή του και κάνεις μεγάλες αγορές χωρίς να το συζητήσετε πρώτα, ακόμα και για κάτι που είναι μεγάλη ευκαιρία για να το χάσεις.
8. Τα πεταμένα!
Έχεις τη σαφή εντύπωση πως εκείνο το τζιν δεν του πηγαίνει ή εκείνο το μπλουζάκι δεν είναι τόσο ωραίο για το λουκ του ή εκείνος ο φάκελος στο pc δεν είναι κι ό,τι του χρειάζεται. Προτού πετάξεις στον κάλαθο των αχρήστων, στα σκουπίδια ή προτού δωρήσεις τα πράγματά του, κάνε την καλή κίνηση και ζήτα τη γνώμη του.
9. Να αφήσω κάποια πράγματα εδώ!
Είμαστε κι εμείς περίεργα πλάσματα! Αντί να κάνουμε ωραία κουβέντα για το που πάει αυτή η σχέση κι αν θα μείνουμε επιτέλους μαζί, αφήνουμε μια μπλουζίτσα, μια μάσκαρα στο μπάνιο του για να δούμε αν θα μας δώσει τα πράγματα πίσω! Προτού αρχίσεις να συγκατοικείς άτυπα μαζί του, άφησέ τον να στο προτείνει!
10. Θα κάνετε χαρούλες για άλλους!
Εσύ μπορεί να αναλαμβάνεις συχνά αγγαρείες για άλλους. Έλα που εκείνος δεν είναι ΕΝΑ με σένα για να αναλαμβάνει υποχρεώσεις, επειδή το αποφάσισες εσύ.

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top