penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 19 έως 25 Οκτωβρίου 2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά,  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της...

Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, 
επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας


 • Κριός
 • Πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τα επαγγελματικά, ενώ ξεκινά περίοδος ενδοσκόπησης. 
  Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να αδράξεις σημαντικές ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που η υγεία τους είχε ταλαιπωρηθεί, αυτή η εβδομάδα δίνει θετικές προοπτικές. Παράλληλα, η καθημερινότητα μοιάζει να παράγει ουσιαστικό αποτέλεσμα, θα πρέπει όμως κι εσύ να δείξεις περισσότερη ευελιξία και διπλωματία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις συγκρούσεις με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ενώ και η Τρίτη σε προειδοποιεί για υπερβολές που βλάπτουν την εικόνα σου. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για σένα για να προωθήσεις στόχους που έχεις θέσει, αλλά και για να δεις φίλους, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά ένα διάστημα όπου η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη, όμως είσαι πιο εσωστρεφής και κάνεις βαθιά ενδοσκόπηση, με το πέρασμα του Ήλιου στο Σκορπιό. Το Σάββατο δυσκολεύεσαι με τις πρακτικές υποχρεώσεις, ενώ η Κυριακή σταθεροποιεί δικά σου προσωπικά ζητήματα. 

 •  
 • Ταύρος
 • .Τα αισθηματικά έχουν τον πρώτο λόγο! 
  Μέσα στον ορίζοντα αυτής της εβδομάδας, υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελάει. Επίσης, ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με ψυχαγωγία, παιδιά ή με τα αισθηματικά σου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα έχεις δυνατότητες όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις επιπόλαιες συμπεριφορές, ενώ και η Τρίτη σε δυσκολεύει με το φορτωμένο πρόγραμμα. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι θετικές για την καριέρα σου και για να προωθήσεις τα αιτήματά σου σε σημαντικά πρόσωπα, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά μια περίοδος που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις γίνονται ιδιαίτερα σημαντικές, με το πέρασμα του Ήλιου απέναντί σου. Το Σάββατο ακούς κάποια παράπονα από δικούς σου ανθρώπους, ενώ η Κυριακή σε βοηθά να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. 

 •  
 • Δίδυμοι
 • Σπίτι και οικογένεια διαμορφώνουν το κλίμα, ενώ ασχολείσαι περισσότερο με υποχρεώσεις. 
  Αυτή η εβδομάδα δείχνει για σένα πως το κλειδί για να βγεις από τις σκοπέλους είναι η επικοινωνία, ενώ τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σένα. Θυμήσου όμως ότι οι οικείοι σου είναι στο πλευρό σου και σου παρέχουν λύσεις. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα δυσκολεύεσαι να συντονίσεις τις δικές σου ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων γύρω σου και είσαι αρκετά κτητικός, ενώ και η Τρίτη σε προειδοποιεί λάθη σε οικονομικούς χειρισμούς, κυρίως σε επίπεδο οφειλών. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι ευνοϊκές για να δεις διαδικαστικές σου υποθέσεις να προχωρούν, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά ένα διάστημα όπου η καθημερινότητα, η υγεία, η εργασία σου και οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτό γίνονται πιο σημαντικά, με το πέρασμα του Ήλιου στο Σκορπιό. Το Σάββατο πιέζεσαι έντονα από κάποια ανασφάλειες που σε οδηγούν σε λάθη, ενώ η Κυριακή σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους. 


 • Καρκίνος
 • Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, ενώ δημιουργικά σχέδια προχωρούν. 
  Η εβδομάδα αυτή ακόμη κι αν δεν σου δίνει ένα μαγικό ραβδάκι που λύνει όλες σου τις υποθέσεις, εντούτοις φέρνει στο δρόμο σου σημαντικές δυνατότητες, αλλά και ευκαιρίες, μέσα από τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Έτσι, έχε τις κεραίες σου ανοιχτές για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να σου φανεί χρήσιμη αργότερα, ενώ ευνοούνται και οι κοντινές διαδρομές. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα αντιμετωπίζεις κάποιες εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ η Τρίτη μαρτυρά πως κάποιες ανασφάλειες σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να προσεγγίσεις τους άλλους. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι θετικές για να τακτοποιήσεις οφειλές, να ασχοληθείς με δάνεια, τράπεζες, εφορίες κλπ, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά ένα διάστημα όπου είσαι πιο εξωστρεφής, ασχολείσαι περισσότερο με τα δημιουργικά σου σχέδια, ζητήματα καρδιάς ή με παιδιά, αν είσαι γονιός. Το Σάββατο δείξε περισσότερη ευελιξία στην επικοινωνία σου, ενώ η Κυριακή φέρνει πολλές κοινωνικές επαφές και την ευκαιρία να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου. 


 • Λέων
 • Ακόμη και στα δύσκολα έχεις ενίσχυση στα οικονομικά, ενώ οι οικείοι είναι προτεραιότητά σου. 
  Είναι γεγονός ότι το πλαίσιο στα οικονομικά σου ήταν την προηγούμενη περίοδο ιδιαίτερα μπερδεμένο, για πολλούς Λέοντες ακόμα είναι, ωστόσο αυτή η εβδομάδα έχει πολλούς θετικούς οιωνούς για το πορτοφόλι σου, κυρίως μέσα από τον τομέα των επαγγελματικών σου που είναι ο κινητήριος μοχλός που ωθεί τα οικονομικά σου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι κι εσύ από την πλευρά σου συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα πιέζεσαι αρκετά από τις εκκρεμότητες ή από θέματα υγείας, ενώ και η Τρίτη δείχνει πως δεν έχεις οργανώσει καλά το πρόγραμμά σου. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα προσωπικά, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά ένα διάστημα μεγαλύτερης εσωστρέφειας που ασχολείσαι με θέματα σπιτιού ή οικογένειας, με το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ήλιου στο Σκορπιό. Το Σάββατο πιέζεσαι από κάποιες οφειλές, ενώ η Κυριακή δίνει πρόσφορο έδαφος για τις υποθέσεις σου και για πιο αισιόδοξη διάθεση. 

 •  
 • Παρθένος
 • Η τύχη σου χαμογελά και σε κινητοποιεί! 
  Αυτή την εβδομάδα συμπορεύονται στο ζώδιό σου Άρης, Δίας κι Αφροδίτη σε ένα πιο θετικό πλαίσιο από της προηγούμενης περιόδου, φέρνοντας έτσι πολλούς λόγους για να χαμογελάσεις, ευκαιρίες και πρόσωπα που σε βοηθούν, φρόντισε όμως κι εσύ να φανείς έτοιμος και να αδράξεις τις δυνατότητες, αποβάλλοντας παθητικές συμπεριφορές. Επίσης, κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα είναι βοηθητική μεν, ενδεχομένως όμως να χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια, ενώ και η Τρίτη σε καλεί να μείνεις εντός του οικονομικού προϋπολογισμού. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι πολύ θετικές για να ασχοληθείς με τη δουλειά σου, με υποχρεώσεις ή ακόμη και να φροντίσεις την υγεία σου, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά ένα πιο φιλικό διάστημα όπου το κοντινό σου περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο και έχεις πολλές δυνατότητες για συμφωνίες και πολλά «πέρα-δώθε», με το πέρασμα του Ήλιου στο Σκορπιό. Το Σάββατο νιώθεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν, ενώ η Κυριακή σε βρίσκει να ασχολείσαι με τις βαθύτερες ανάγκες σου. 
 •  

 • Ζυγός
 • Περισσότερη σταθερότητα και ανάγκη για ασφάλεια. 
  Παρά το γεγονός ότι πολλάκις έχεις βρεθεί ανάμεσα σε πολύ σημαντικά διλήμματα, αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να απαλλαγείς από βαρίδια που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς και σε προστατεύουν από τις κακοτοπιές, ενώ αν αναζητάς στήριξη ή βοήθεια, έρχονται στο δρόμο σου άτομα που στέκονται αρωγοί. Άλλωστε τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι τονισμένα. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα ένα θέμα σπιτιού ή οικογένειας σε κουράζει, ενώ την Τρίτη μην αφήσεις ανασφάλειες να βγάλουν προς τα έξω μια άλλη εικόνα σου. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για σένα για να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σου σχέδια και τα προσωπικά σου, ενώ από την Παρασκευή ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στο Σκορπιό, πράγμα που μαρτυρά πως ξεκινά ένα διάστημα για σένα όπου ασχολείσαι πιο εντατικά με οικονομικά, ενώ είναι πλέον απαραίτητο το αίσθημα της σταθερότητας. Το Σάββατο αγχώνεσαι με τις πρακτικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν, ενώ η Κυριακή δίνει πρόσφορο έδαφος για τα αισθηματικά σου. 

 •  
 • Σκορπιός
 • Υλοποιείς στόχους, ενώ ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου! 
  Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές προοπτικές για σένα, καθώς από τη μια οι συνθήκες σε βοηθούν ώστε να υλοποιήσεις στόχους και όνειρά σου, ενώ φίλοι στέκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν ουσιαστικά. Επίσης, μέσα από φιλικά πρόσωπα, εσύ καταφέρνεις και προωθείς τα αισθηματικά σου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα είναι προτιμότερο να φανείς πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ και η Τρίτη σε προειδοποιεί για υπερβολές που σχετίζονται με παρασκηνιακές ενέργειες. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι βοηθητικές για να προσεγγίσεις τους οικείους σου ή να τακτοποιήσεις θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια, ενώ από την Παρασκευή υποδέχεσαι τον Ήλιο στο ζώδιό σου, που σε βγάζει από την εσωστρέφεια, σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου. Το Σάββατο πιέζεσαι με κάποια δημιουργικά σου σχέδια που δεν προχωρούν, ενώ η Κυριακή σε βοηθά να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις.


 •  Τοξότης
 • Προετοίμασε τις επόμενες κινήσεις σου, άλλωστε η καριέρα σου ευνοείται. 
  Αυτές τις μέρες είναι ιδιαίτερα σημαντική η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και θα πρέπει να κάνεις μελετημένες κινήσεις, προκειμένου να μην παρασυρθείς σε βιαστικές ενέργειες, παρά την κούραση αυτής της περιόδου. Άλλωστε, υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες αυτό το διάστημα για την καριέρα σου, αλλά και για να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα ένα οικονομικό θέμα σε πιέζει, ενώ και η Τρίτη σε προειδοποιεί για λανθασμένους στόχους που έχουν τεθεί σε οικονομικό επίπεδο. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους άλλους, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά ένα διάστημα όπου είσαι περισσότερο εσωστρεφής και προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου, με το πέρασμα του Ήλιου στο προηγούμενο ζώδιο. Το Σάββατο βιώνεις εσωτερικές συγκρούσεις, ίσως και λόγω καταστάσεων στο σπίτι, ενώ η Κυριακή σταθεροποιεί τα αισθηματικά ή τα δημιουργικά σου σχέδια. 

 •  
 • Αιγόκερως
 • Οι φίλοι είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν, ενώ εσύ διευρύνεις τους ορίζοντές σου. 
  Αν ανήκεις σε εκείνους που σχετίζονται με διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, επαφές με εξωτερικό και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, αυτή η εβδομάδα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, από τις οποίες επωφελείσαι, ενώ γενικότερα άσχετα με το αντικείμενό σου, διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και εξελίσσεσαι. Από την άλλη όμως θα πρέπει να δείξεις και περισσότερη διαλλακτικότητα, ειδικά στις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις συγκρούσεις μοιράζοντας τελεσίγραφα, ενώ και η Τρίτη σε προειδοποιεί για υπερβολές από μέρους σου που βλάπτουν την εικόνα σου. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για ασχοληθείς με υποθέσεις που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά ένα διάστημα όπου είσαι πιο εξωστρεφής και θέτεις νέους στόχους, ενώ οι φίλοι είναι κοντά σου, με το πέρασμα του Ήλιου στο Σκορπιό. Το Σάββατο δεν είσαι διατεθειμένος να μπεις στη θέση των άλλων, ενώ η Κυριακή στρέφει το ενδιαφέρον σου στους οικείους σου ή σε θέματα σπιτιού.


 • Υδροχόος
 • Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω είναι ιδιαίτερα σημαντική, ενώ έχεις βοήθεια στα οικονομικά. 
  Η εβδομάδα αυτή δίνει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις, στο βαθμό του εφικτού, καθώς δεν αποκλείεται να δεις το πορτοφόλι σου να ενισχύεται έμμεσα, μέσα από κινήσεις τρίτων που σχετίζονται όμως και με την δική σου τσέπη. Επιπλέον, διευρύνοντας την οπτική σου γωνία, καταφέρνεις περισσότερα. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα αγχώνεσαι ιδιαίτερα γιατί επωμίζεσαι ευθύνες τρίτων, ενώ την Τρίτη είναι προτιμότερο να φανείς συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για σένα για να προωθήσεις τα δικά σου προσωπικά θέλω, ενώ από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μαρτυρώντας πως στο επόμενο διάστημα η καριέρα, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω είναι προτεραιότητα. Το Σάββατο πιέζεσαι έντονα από οικονομικά ζητήματα, ενώ η Κυριακή χτίζει για σένα γέφυρες επικοινωνίας. 


 • Ιχθύς
 • Ανοίγεσαι σε νέα δεδομένα, ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου ευνοούνται σημαντικά. 
  Υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα για σένα, οι οποίες εντοπίζονται κυρίως στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ακόμη κι αν αισθάνεσαι πως οι απαιτήσεις των άλλων από σένα είναι κάπως υπερβολικές. Επίσης, είναι πιθανό να έχεις αντιμετωπίσει έντονες συμπεριφορές και έχεις κληθεί να αποδείξεις την αξία σου, όμως το πλαίσιο για σένα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, χάρη στους άλλους. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από μέρους σου για να δεις στόχους να υλοποιούνται, ενώ και η Τρίτη δείχνει πως δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας. Οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για σένα για να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου και να ξεκουραστείς, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά ένα διάστημα όπου νιώθεις πιο αισιόδοξος και οι συνθήκες είναι με το μέρος σου, με το πέρασμα του Ήλιου στο Σκορπιό. Το Σάββατο πιέζεσαι πολύ και παρασύρεσαι σε εξάρσεις θυμού, ενώ η Κυριακή σταθεροποιεί τις υποθέσεις σου, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο. 
 •  
 • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top