penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 12 έως 18 Οκτωβρίου 2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά,  επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής τη...

Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, 
επαγγελματικά και οικονομικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας


 • Κριός
 • Ευκαιρίες στα επαγγελματικά, αλλά και μπερδεμένα μηνύματα στα προσωπικά. 
  Η εβδομάδα αυτή, μολονότι δεν είναι άνετη και ρόδινη, είναι ιδιαίτερα παραγωγική και σε βοηθά να καταφέρεις πολλά σε πρακτικό επίπεδο, ενώ τα επαγγελματικά σου είναι εκείνα που βρίσκονται σε τροχιά κίνησης, ακόμη κι αν η καθημερινότητα σε κουράζει. Ταυτόχρονα έχεις ανάγκη από «καθαρότητα» στα προσωπικά. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα καλείσαι να βρεις τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ η Νέα Σελήνη απέναντί σου τα ξημερώματα της Τρίτης φέρνει μια νέα πνοή στα αισθηματικά σου. Η Τετάρτη σε ωθεί να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες, όμως η Πέμπτη δεν δίνει πρόσφορο έδαφος για χειρισμό οφειλών. Την Παρασκευή στέκεσαι πιο σταθερά στα πόδια σου και χτίζεις κάτι με διάρκεια, παρά την κούραση, το Σάββατο όμως φρόντισε να είσαι συνεπής με εκκρεμότητες. Τέλος, την Κυριακή μπορείς πιο άνετα να «αποδράσεις» από την πεζή καθημερινότητα. 
 •  

 • Ταύρος.
 • Έχεις μια ιδιαίτερα σημαντική έμπνευση, φρόντισε και οι στόχοι σου να είναι ρεαλιστικοί. 
  Ακόμη κι αν βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου ζητήματα καθημερινότητας, η εβδομάδα αυτή δίνει θετικό πρόσημο στις προσπάθειες που καταβάλλεις για να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προωθούνται, ενώ τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι εκεί και στηρίζουν τις κινήσεις σου. Μην ξεχνάς όμως να έχεις ξεκάθαρους στόχους, αν θες το παραγόμενο αποτέλεσμα να έχει διάρκεια, ενώ και τα προσωπικά σου ευνοούνται. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα θα πρέπει να τηρήσεις το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει, ενώ η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης φέρνει κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο ή στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Η Τετάρτη σε βοηθά να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως η Πέμπτη δεν δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις στα προσωπικά σου. Την Παρασκευή αντιμετωπίζεις τα θέλω σου με σοβαρότητα, το Σάββατο όμως προτίμησε μετριοπαθή στάση στο χειρισμό οφειλών. Τέλος, την Κυριακή επιδιώκεις να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων. 
 •  
 •  
 • Δίδυμοι
 • Σημαντικές εξελίξεις στο οικείο περιβάλλον, το σπίτι ή την οικογένεια. 
  Μολονότι προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις, το κλίμα στο οικείο σου περιβάλλον είναι μπερδεμένο και για σένα το αίσθημα της ασφάλειας είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή την περίοδο, που οι διενέξεις δε λείπουν. Ωστόσο, παρά τα όποια εμπόδια, κάτι κινείται καλύτερα στο σπίτι, έστω κι αν έχεις αφήσει τα αισθηματικά ένα βήμα πίσω. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα ενδεχομένως να ακούσεις κάποια παράπονα από αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ η Νέα Σελήνη σε μια ευνοϊκή θέση τα ξημερώματα της Τρίτης δίνει μια πιο φρέσκια νότα στην προσωπική σου ζωή ή στα σχέδιά σου. Η Τετάρτη σε βοηθά ώστε να καταφέρεις πολλά σε πρακτικό επίπεδο, κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον, όμως η Πέμπτη δείχνει πως κάποιες υποχρεώσεις δεν τακτοποιούνται οριστικά. Την Παρασκευή οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα και σε καλούν να ωριμάσεις, το Σάββατο όμως φρόντισε να είσαι πιο διαλλακτικός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τέλος, την Κυριακή επιδιώκεις να γεφυρώσεις τα χάσματα με τους άλλους. 


 • Καρκίνος
 • Μια σημαντική συζήτηση, συμφωνία ή επαφή δίνει λύσεις. 
  Η περίοδος αυτή έχει βαλθεί να βάλει σε τάξη την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις τις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο, ενώ αυτή η εβδομάδα ενισχύει τις προσπάθειές σου μέσα από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Άλλωστε η επικοινωνία είναι από τα ατού σου αρκεί να μην βιάζεσαι και κάνεις μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία που σε «ξεκουνάει» και φέρνει ευκαιρίες. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα κάνεις βήματα πίσω λόγω ανασφαλειών, ενώ η Νέα Σελήνη στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας ή του οικείου περιβάλλοντος τα ξημερώματα της Τρίτης φέρνει νέα δεδομένα σε αυτούς τους τομείς. Η Τετάρτη δίνει ώθηση στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ η Πέμπτη έχει ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές στα προσωπικά σου. Την Παρασκευή καλείσαι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, το Σάββατο όμως φρόντισε να είσαι συγκαταβατικός στο εργασιακό περιβάλλον. Τέλος, την Κυριακή μπορείς να ασχοληθείς με τη φροντίδα της υγείας σου. 


 • Λέων
 • Παρά το πιεστικό κλίμα στα οικονομικά, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες. 
  Μολονότι έχεις δίπλα σου σημαντικά πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν, τα οικονομικά είναι ο τομέας που σε έχει προβληματίσει, ωστόσο η εβδομάδα αυτή δίνει σημαντικές ευκαιρίες για το πορτοφόλι μέσα από τα επαγγελματικά σου, ακόμη και μέσα από τις αντιξοότητες. Στα αισθηματικά όμως έχεις ανάγκη από σταθερότητα. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα θα πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ η Νέα Σελήνη σε μια φιλική θέση τα ξημερώματα της Τρίτης φέρνει κάτι νέο στο κοντινό σου περιβάλλον, μια συμφωνία ή μια σημαντική πληροφορία. Η Τετάρτη σε βοηθά σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, όμως η Πέμπτη σε βρίσκει με πιο σπιτόγατη διάθεση και έχεις κάποιες ανασφάλειες. Την Παρασκευή μπορείς να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, το Σάββατο όμως ένα οικονομικό θέμα στέκεται εμπόδιο στα θέλω σου. Τέλος, την Κυριακή μπορείς πιο άνετα να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. 

 •  
 • Παρθένος
 • Αλλάζεις ρότα και κινητοποιείσαι, τα αισθηματικά όμως δεν είναι ξεκάθαρα. 
  Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει σε μια πολύ έντονη κινητικότητα, ενώ ακόμη κι αν μέσα στην καθημερινότητα δεν το βλέπεις, αλλάζεις σε βάθος και εξελίσσεσαι, βγάζοντας από τη ζωή σου όσα δεν σου ταιριάζουν, για την ώρα όμως έχεις ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες, αρκεί να μην βιάζεσαι. Επιπλέον, τα προσωπικά σου δεν είναι ξεκαθαρισμένα, αν και η γοητεία σου είναι τονισμένη. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα χρειάζεται περισσότερη φειδώ η διαχείριση οικονομικών, ενώ η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης φέρνει νέα δεδομένα για το πορτοφόλι σου. Η Τετάρτη σου δίνει δυνατότητες μέσα από τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, ενώ την Πέμπτη μπορείς να «ξεγλιστρήσεις» από τα δύσκολα με άνεση. Την Παρασκευή χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα θέματα στο σπίτι, την οικογένεια ή δικές σου ανασφάλειες, το Σάββατο όμως δυσκολεύεσαι να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους. Τέλος, την Κυριακή επιδιώκεις να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους. 


 • Ζυγός
 • Πορεύσου χωρίς να κοινολογείς τα σχέδιά σου, έστω κι αν έχεις συναισθηματικές ελλείψεις. 
  Ακόμη μια εβδομάδα όπου πολλά πράγματα προετοιμάζονται για σένα ή από εσένα, όμως ακόμη οι συνθήκες σε καλούν να δράσεις σε ένα πιο μυστικό επίπεδο, στηριζόμενος κυρίως στις δικές σου δυνάμεις, ακόμη κι έτσι όμως πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Άλλωστε τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι τονισμένα, μολονότι τα αισθηματικά σου είναι ιδιαίτερα μπερδεμένα. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα είσαι αρκετά εγωιστής και δεν βάζεις νερό στο κρασί σου, ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου τα ξημερώματα της Τρίτης φέρνει νέες εξελίξεις σε κάποιο τομέα της ζωής σου, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες. Η Τετάρτη σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες για οικονομικά ζητήματα, όμως η Πέμπτη δεν δίνει πρόσφορο έδαφος για τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Την Παρασκευή παίρνεις μια σημαντική απόφαση, το Σάββατο όμως φρόντισε να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές υποθέσεις που φέρνουν διενέξεις στο κοντινό σου περιβάλλον. Τέλος, την Κυριακή προσεγγίζεις τα άτομα που σε περιβάλλουν. 

 •  
 • Σκορπιός
 • Φιλικά πρόσωπα στέκονται αρωγοί, ενώ υλοποιείς στόχους. 
  Είσαι σε μια περίοδο εσωστρέφειας λόγω συνθηκών, παρόλα αυτά εσύ εκμεταλλεύεσαι στο μέγιστο τις συνθήκες για να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται. Ωστόσο αξίζει να θυμάσαι πως παρά το άγχος αυτής της περιόδου, καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες σε σύγκριση με την ατομική πρωτοβουλία και οι φίλοι ενισχύουν τα προσωπικά σου. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα επωμίζεσαι ευθύνες τρίτων, ενώ η Νέα Σελήνη στο προηγούμενο ζώδιο τα ξημερώματα της Τρίτης μαρτυρά σημαντικές εξελίξεις που τώρα εγκυμονούνται. Η Τετάρτη σε βοηθά να δεις τα θέλω να σου να υλοποιούνται, όμως η Πέμπτη σε βοηθά περισσότερο να βγεις αλώβητος από δυσκολίες. Την Παρασκευή ένα οικονομικό θέμα σε πιέζει, το Σάββατο όμως προτίμησε μετριοπαθή στάση στο χειρισμό οικονομικών ζητημάτων. Τέλος, την Κυριακή τα πράγματα κυλούν σε γνώριμους ρυθμούς.

 •  
 • Τοξότης
 • Κινήσεις στην καριέρα σου φέρνουν έσοδα, τα οικογενειακά όμως είναι μπερδεμένα. 
  Έχει ξεκινήσει μια περίοδος ωριμότητας για σένα και αυτό συνοδεύεται κι από κάποια εσωστρέφεια, ωστόσο οι φίλοι είναι εκεί για σένα, γενικότερα όμως η πίεση από τις πολλές υποχρεώσεις είναι εξαντλητική, κυρίως στην καριέρα σου. Μπορείς όμως μέσα από τις δικές σου προσπάθειες να δώσεις ώθηση και σε οικονομικά. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα κάνεις βήματα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, ενώ η Νέα Σελήνη σε μια φιλική θέση τα ξημερώματα της Τρίτης δίνει νέους στόχους στους οποίους στρέφεσαι. Η Τετάρτη σε βοηθά ώστε να προετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο τα βήματά σου, όμως την Πέμπτη είναι προτιμότερο να ξεκουραστείς. Την Παρασκευή αναλαμβάνεις σημαντικές ευθύνες για κάποια υπόθεσή σου, το Σάββατο όμως φρόντισε να είσαι πιο διπλωμάτης με πρόσωπα κύρους. Τέλος, την Κυριακή μπορείς να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί. Γενικότερα όμως τα προσωπικά σου είναι ένα βήμα πίσω. 
 •  

 • Αιγόκερως
 • Ανοίγεσαι σε νέους ορίζοντες και εγχειρήματα, με το βλέμμα στην καριέρα. 
  Ο μόνος σου αντίπαλος αυτό το διάστημα είναι η απερίσκεπτες επιλογές, καθώς αυτή την περίοδο έχεις την εύνοια της τύχης με το μέρος σου και μπορείς να δεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή θέματα σπουδών να τακτοποιούνται, φρόντισε όμως κι εσύ από την πλευρά σου να βγεις από τα «κουτάκια» σου, αλλά να παραμείνεις νομότυπος. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα πιέζεσαι από υποχρεώσεις, ενώ η Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου τα ξημερώματα της Τρίτης φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή. Η Τετάρτη δίνει ώθηση στους στόχους σου, ενώ την Πέμπτη επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους. Την Παρασκευή καλείσαι να επωμιστείς ευθύνες άλλων, το Σάββατο όμως φρόντισε να είσαι πιο ήρεμος, αποβάλλοντας το άγχος. Τέλος, την Κυριακή μπορείς να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. 


 • Υδροχόος
 • Έρχεσαι σε επαφή με τον ενδότερο εαυτό σου, ενώ τακτοποιείς οφειλές. 
  Νιώθεις την ανάγκη αυτή την περίοδο να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέους ορίζοντες, αλλά ταυτόχρονα έχεις κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις καθώς θέλεις να αποδεσμευτείς από συναισθηματικά βαρίδια που κουβαλάς. Επίσης, οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται άμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι σε απασχολούν έντονα. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος στην καθημερινότητα, ενώ η Νέα Σελήνη σε μια ευνοϊκή θέση τα ξημερώματα της Τρίτης φέρνει ένα νέο εγχείρημα, ή μια θετική εξέλιξη σε μια υπόθεση που είχες αναλάβει. Η Τετάρτη σε βοηθά σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, όμως η Πέμπτη σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος στις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα. Την Παρασκευή μπορείς να σταθεροποιήσεις τους στόχους σου, το Σάββατο όμως μια οικονομική οφειλή δεν σε αφήνει να υλοποιήσεις ένα σχέδιο. Τέλος, την Κυριακή μπορείς πιο άνετα να περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα. 


 • Ιχθύς
 • Οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τα «κλειδιά», χάρη σε εκείνους όμως πετυχαίνεις περισσότερα. 
 • Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερα σημαίνοντα ρόλο στην καθημερινότητά σου και μολονότι δε λείπουν οι συγκρούσεις, έχεις πολλές δυνατότητες μέσα από την επικοινωνία, αρκεί να είσαι κι εσύ ξεκάθαρος από την πλευρά σου. Άλλωστε, οι άλλοι και τα ελαττώματά τους είναι ο καθρέφτης μας, ενώ τα αισθηματικά σου έχουν σημαντικές δυνατότητες. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα χρειάζεται περισσότερη εγκράτεια η διαχείριση οφειλών σου, ενώ η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης σε βοηθά να δεις με μια φρέσκια μετά τις βαθύτερες ανάγκες σου. Η Τετάρτη σου δίνει πρόσφορο έδαφος για τις υποθέσεις σου μέσα από τη διαίσθηση, ενώ την Πέμπτη μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές. Την Παρασκευή χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα μια υπόθεση που σχετίζεται με την καριέρα σου, όσο κι αν πιέζεσαι, το Σάββατο όμως θα πρέπει να δείξεις υπομονή με τους άλλους και τις απαιτήσεις τους. Τέλος, την Κυριακή έχεις πολλές κοινωνικές επαφές. 
 • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top