penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 7 έως 13 Σεπτεμβρίου 2015.
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Εβδομαδιαίες προβλέψεις   Θα μείνετε βστα σίγουρα ή θα τολμήσετε την αλλαγή; Αυτή η εβδομάδα θα οδηγήσει πολλούς μπροστά από μια πολ...


 • Εβδομαδιαίες προβλέψεις 
 • Θα μείνετε βστα σίγουρα ή θα τολμήσετε την αλλαγή; Αυτή η εβδομάδα θα οδηγήσει πολλούς μπροστά από μια πολύ σημαντική απόφαση. 
 • Κριός
 • Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα, με εύνοια στα προσωπικά. 
 • Ένα βασικό στοιχείο αυτής της εβδομάδας είναι η σύγχυση σε απλά βασικά πράγματα, έτσι δεν αποκλείονται περιπτώσεις παρανοήσεων μέσα στο πρόγραμμά σου. Ωστόσο, η ορθόδρομη πλέον Αφροδίτη και ο Άρης από μια φιλική θέση δίνουν ώθηση στα προσωπικά σου. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα δυσκολεύεσαι με κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, σε αντίθεση με την Τρίτη που δίνει πιο πρόσφορο έδαφος γι’ αυτά τα ζητήματα. Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και για να δεις αγαπημένα πρόσωπα, ενώ από την Παρασκευή η προσοχή σου στρέφεται στις υποχρεώσεις σου. Το Σάββατο σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή προμηνύει σημαντικές αλλαγές στην εργασία ή την καθημερινότητά σου στο προσεχές διάστημα
 • Ταύρος. 
 • Αλλαγή πλεύσης σε προσωπικά ή ένα δημιουργικό σχέδιο. 
 • Μολονότι συνεχίζονται κι αυτή την εβδομάδα κάποιες διενέξεις με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, μπορείς πλέον πιο εύκολα να τους προσεγγίζεις, ενώ από την άλλη θα πρέπει να δεις τους στόχους σου με πιο ρεαλιστική ματιά, καθώς κάποιοι μοιάζουν να στερούνται ρεαλιστικής βάσης. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα προσπαθείς να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου με τους γύρω σου, όμως η Τρίτη δίνει περισσότερες ευκαιρίες γι’ αυτά τα ζητήματα. Τετάρτη και Πέμπτη είναι βοηθητικές ημέρες για να ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έστω κι αν αυτό σε κουράζει, ενώ από την Παρασκευή μπορείς πιο άνετα να κινήσεις τις υποθέσεις σου. Το Σάββατο σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή δείχνει πως ένα δημιουργικό σχέδιο ή η σχέση σου με ένα πρόσωπο κλείνει τον κύκλο της και περνάς σε μια νέα περίοδο.
 • Δίδυμοι
 • Κλείνουν κεφάλαια που αφορούν σπίτι, οικογένεια, ο περίγυρος όμως σε στηρίζει. 
 • Πολλές φορές τρέφεις αυταπάτες στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου, με αποτέλεσμα να δίνεις προς τα έξω μια διαφορετική εικόνα από την πραγματική, περιπλέκοντας τα πράγματα. Παρόλα αυτά, μπορείς να στηριχτείς για ενίσχυση στα κοντινά σου πρόσωπα. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα πιέζεσαι από ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται άμεσα με το πορτοφόλι σου, σε αντίθεση με την Τρίτη που σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για σταθερότητα. Τετάρτη και Πέμπτη είναι αρκούντως βοηθητικές ημέρες για να δεις κόσμο, να κάνεις συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ από την Παρασκευή η διάθεσή σου γίνεται πιο εσωστρεφής. Το Σάββατο μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή σε θέση κόντρα, φέρνει σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία στο επόμενο διάστημα.
 • Καρκίνος
 • Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ τα οικονομικά παίρνουν ανάσα.
 • Είναι γεγονός ότι τα οικονομικά είναι ένα αγκάθι για σένα, από αυτή την εβδομάδα όμως έρχονται καλά νέα καθώς η ορθόδρομη πλέον Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει και έσοδα, παρά τα όποια έξοδα τρέχουν. Από την άλλη όμως θα πρέπει κι εσύ να φανείς συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα ο εγωισμός είναι εκείνος που βάζει τρικλοποδιά στις υποθέσεις σου, αν και νιώθεις ότι οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα. Αντίθετα, η Τρίτη που δίνει περισσότερο έδαφος για να κινήσεις τις υποθέσεις σου. Τετάρτη και Πέμπτη είναι βοηθητικές ημέρες για τα οικονομικά, κυρίως όμως κινούνται σε γνώριμους ρυθμούς, ενώ από την Παρασκευή στρέφεσαι περισσότερο στους γύρω σου για στήριξη. Το Σάββατο σε βοηθά για να κλείσεις μια συμφωνία, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή μολονότι δεν είναι δυσαρμονική, δείχνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς, στις μεταφορές σου ή στο κοντινό σου περιβάλλον.
 • Λέων
 • Δώσε ώθηση στα προσωπικά σου, ενώ κάτι αλλάζει ριζικά στο πορτοφόλι σου. 
 • Ενδεχομένως να κληθείς να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου οφειλές, καθώς δεν αποκλείονται φαινόμενα εκμετάλλευσης, ειδικά αν έχεις κοινό πορτοφόλι με κάποιο πρόσωπο. Από την άλλη όμως, η ορθόδρομη πλέον Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει και πάλι ώθηση στα προσωπικά σου. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα αγχώνεσαι έντονα καθώς επωμίζεσαι ευθύνες και τρίτων, σε αντίθεση με την Τρίτη που δίνει πιο πρόσφορο έδαφος για ξεκούραση και προετοιμασία όσων σε απασχολούν. Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προωθήσεις τα δικά σου προσωπικά ζητήματα, πρόσεξε όμως τις βιασύνες, ενώ από την Παρασκευή νιώθεις ότι έχεις ανάγκη περισσότερη σταθερότητα. Το Σάββατο σου δίνει μια ευκαιρία σε οικονομικοεπαγγελματικό επίπεδο, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή προμηνύει σημαντικές αλλαγές σε οτιδήποτε σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά σου.
 • Παρθένος 
 • Ολοκληρώνονται κύκλοι στο προσεχές διάστημα, παρά το άγχος σου. 
 • Το άγχος και η αίσθηση της αστάθειας μπορεί να συνεχίζονται κι αυτή την εβδομάδα, όμως από την άλλη έχεις πλέον και βοήθεια κάθε φορά που τη χρειάζεσαι, ωστόσο το τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι θολό και θα πρέπει να είσαι πιο ειλικρινής με τον εαυτό σου ως προς τις επιλογές σου. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει σε προβληματίζουν, σε αντίθεση με την Τρίτη που μπορείς πιο άνετα να δεις συλλογικές προσπάθειες να δίνουν αποτέλεσμα. Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, παρά την κούραση, ενώ από την Παρασκευή εστιάζεις περισσότερο στα δικά σου θέλω. Το Σάββατο μπορείς να κάνεις κινήσεις στα προσωπικά σου, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Κυριακή προμηνύει σημαντικές αλλαγές σε κάποιο τομέα της ζωής σου, ενώ αν την Κυριακή έχεις γενέθλια, τότε ξεκινά για σένα μια ιδιαίτερα καθοριστική χρονιά. 
 • Ζυγός
 • Κάποια μυστικά μπορεί να έρθουν στο φως, οι φίλοι όμως στέκονται αρωγοί. 
 • Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε εξαντλούν περισσότερο από ότι συνήθως, ενώ η τήρηση του προγράμματος απαιτεί από εσένα περισσότερη προσπάθεια για να «βγει». Παρόλα αυτά, ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη είναι ορθόδρομη πλέον, στέλνοντας βοήθεια μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα δυσκολεύεσαι με υποχρεώσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου, σε αντίθεση με την Τρίτη που δίνει πιο πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους. Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν, ενώ από την Παρασκευή προετοιμάζεσαι για τα πράγματα που έρχονται. Το Σάββατο μπορείς να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή σε ένα κρυφό σημείο του ωροσκοπίου σου δεν αποκλείεται να φέρει μυστικά στην επιφάνεια, ενώ θα πρέπει να προσέξεις και την υγεία σου. 
 • Σκορπιός
 • Αλλαγή 180 μοιρών στους στόχους που έθετες ως τώρα. 
 • Τα νέα για την καριέρα σου και για την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω είναι πιο ενθαρρυντικά, καθώς με τη συνδρομή της ορθόδρομης πλέον Αφροδίτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μπορείς να προσεγγίζεις πιο άνετα πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου. Η αίσθηση όμως της σύγχυσης στα προσωπικά σου δεν λείπει. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα επαναστατείς με ό,τι νιώθεις πως σε περιορίζει, σε αντίθεση με την Τρίτη που δίνει πιο θετικό πλαίσιο για νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα. Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου, παρά τις πολλές υποχρεώσεις, ενώ από την Παρασκευή η προσοχή σου στρέφεται στις στόχους σου. Το Σάββατο σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή σε φιλικό ζώδιο προμηνύει ριζική αλλαγή στους στόχους που έθετες ως τώρα. 
 • Τοξότης
 • Έκλειψη ηλίου στον τομέα της καριέρας ενδεχομένως να φέρει σημαντικές αλλαγές. 
 • Παρότι πολλές φορές στρέφεσαι στους οικείους σου για λύσεις, ωστόσο νιώθεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα, αντί να σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Ωστόσο, μπορείς να δεις τα σχέδιά σου πλέον να προχωρούν πιο άνετα. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα πιέζεσαι από κάποιες οφειλές που μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σου, σε αντίθεση με την Τρίτη που δίνει πιο πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να τρέξεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, με μια πιο φρέσκια ματιά, ενώ από την Παρασκευή η προσοχή σου στρέφεται στις υποχρεώσεις σου. Το Σάββατο φέρνει πολλές κοινωνικές επαφές, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου προμηνύει σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου ή στον τρόπο που προβάλλεις τον εαυτό σου προς τα έξω. 
 • Αιγόκερως
 • Αποδεσμεύεσαι από μια κατάσταση που δεν σε βοηθούσε να εξελιχθείς. 
 • Έχεις πολλά μέσα στο μυαλό σου αυτό το διάστημα, όμως είναι πιθανό πως δεν τα εκφράζεις με απόλυτα κατανοητό τρόπο, αφήνοντας χώρο για παρεξηγήσεις. Ταυτόχρονα όμως μπορείς να δεις οφειλές να τακτοποιούνται αφού χάρη σε ενέργειες άλλων ενισχύεται το δικό σου πορτοφόλι. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα δυσκολεύεσαι να βρεις τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, σε αντίθεση με την Τρίτη που δίνει πιο πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες και για να βρεις λύσεις στα οικονομικά, ενώ από την Παρασκευή μπορείς πιο άνετα να κινήσεις τα νήματα. Το Σάββατο σε βρίσκει με πιο ανέμελη διάθεση, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή σε μια ευνοϊκή θέση φέρνει μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε νομικά, διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με το εξωτερικό. 
 • Υδροχόος
 • Ένα οικονομικό θέμα σε απασχολεί άμεσα, και η περίπτωση λάθους δεν αποκλείεται. 
 • Καλείσαι αυτή την εβδομάδα να κάνεις ορθότερη διαχείριση στα οικονομικά σου, καθώς υπάρχουν κάποιες μεταβλητές που δεν είχες υπολογίσει, από την άλλη όμως η ορθόδρομη πλέον Αφροδίτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων φέρνει θετικά νέα για τα προσωπικά σου. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα δυσκολεύεσαι με κάποιες υποχρεώσεις, ίσως και σε επαγγελματικό επίπεδο, σε αντίθεση με την Τρίτη που δίνει πιο πρόσφορο έδαφος για τα επαγγελματικά σου. Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ από την Παρασκευή η προσοχή σου στρέφεται στις βαθύτερες ανάγκες. Το Σάββατο σου δίνει ευκαιρίες να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες στα οικονομικά, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή προμηνύει σημαντικές αλλαγές σε οφειλές ή σε οικονομικά τρίτων που αφορούν έμμεσα κι το δικό σου πορτοφόλι. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως βλέπεις μια πλευρά που αγνοούσες.
 • Ιχθύς
 • Μια σημαντική διαπροσωπική σχέση κλείνει τον κύκλος της, ανοίγοντας δρόμο για κάτι νέο. 
 • Αυτό το διάστημα το στοιχείο των ουτοπικών επιλογών είναι αρκετά έντονο από μέρους σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, είναι λοιπόν να ακούς την αντικειμενική γνώμη προσώπων που εμπιστεύεσαι, ενώ μπορείς πλέον να δεις επαγγελματικά ζητήματα να κυλούν πιο άνετα. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα ένα δημιουργικό σου σχέδιο σε προβληματίζει, σε αντίθεση με την Τρίτη που δίνει δυνατότητες να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να δεις αγαπημένα πρόσωπα. Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως στην καθημερινότητά σου, ενώ από την Παρασκευή η προσοχή σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το Σάββατο σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται απέναντί σου την Κυριακή προμηνύει σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ένας κύκλος κλείνει κι ένας νέος αρχίζει. 
 • via


About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top