• Breaking News

    Αποκτήστε ξεκούραστο νεανικό βλέμμα


    To Thermage είναι η νέα μέθοδος καταπολέμησης της χαλάρωσης σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα χωρίς νυστέρι. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση, αναίμακτης σύσφιξης και διαμόρφωσης του περιγράμματος του δέρματος και του υποδόριου ιστού,λειτουργώντας εναλλακτικά του lifting.
    Αποτελεί την πλέον ασφαλή θεραπεία σύσφιξης και ανάπλασης, η οποία εφαρμόζεται σε κάθε φωτότυπο δέρματος. Χάρη στην καινοτόμο συσκευή ThermaCool™ υψηλές συχνότητεςραδιοσυχνοτήτων (RF) δρουν ομοιόμορφα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότατα του δέρματος.

    Πως λειτουργεί

    Η θεραπεία Thermage θερμαίνει σε βάθος το ήδη υπάρχον εκφυλισμένο κολλαγόνο του δέρματος και του λιπώδους ιστού, λειαίνει την επιδερμίδα, ενώ συσφίγγει την περιοχή όπου εφαρμόζεται. Διεγείρει, έτσι, το δέρμα, το τονώνει και το συσφίγγειόπως θα έκανε ένα lifting. Το Thermage μπορεί να καθυστερήσει ένα lifting, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με αυτό. Συγκεκριμένα, πριν την εγχείρηση προετοιμάζει την επιδερμίδα, βελτιώνει την όψη της, την κάνει πιο ελαστική και ανθεκτική. Ιδανική ηλικία να ξεκινήσετε τη θεραπεία του Thermage είναι η ηλικία μετά τα 45 έτη, όταν αλλάζει η υφή της επιδερμίδας και τα σημάδια του χρόνου είναι πλέον ορατά στο δέρμα σας. Με μία μόνο θεραπεία διάρκειας το δέρμα αποκτά υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική όψη, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί από 2 έως 3 χρόνια.
    Ως επεμβατική εναλλακτική μέθοδος του χειρουργικού λίφτινγκ, το σύστημα Thermageεφαρμόζεται εξωτερικά όπως το laserαλλά δρα σε μεγαλύτερο βάθος χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή τους άλλους ιστούς.
    Η Θεραπεία ματιών Eyes by Thermage, βοηθά στην λείανση και τη σύσφιξη του δέρματος, ενώ παράλληλα μειώνει τις ρυτίδες και τις σακούλες γύρω από την περιοχή των ματιών,χωρίς χειρουργείο ή ενέσεις και με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης.
    Ταυτόχρονα συσφίγγει και λειαίνει την περιοχή γύρω από τα φρύδια και απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες και το «πόδι της χήνας»,  ώστε τα  μάτια να δείχνουν νεανικά και ξεκούραστα.

    Με μία μόνο θεραπεία αποκτάτε ένα ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα


    Η μέθοδος αναίμακτης σύσφιξης του δέρματος Thermage προσφέρει στα μάτια, μακροχρόνια σύ­σφιξη, ενώ τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι ορατά στους πρώτους 2 μήνες και ολοκληρώνονται στους 6 πρώτους μήνες.

    Thermage CPT & NEOTIS

    Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει το πλέον εξελιγμένο τύπο θεραπείαςThermage: το νέο Thermage CPT System.
    Ο τεχνολογικός πυρήνας του νέου Thermage CPT περιλαμβάνει την τεχνολογία Comfort PulseTechnologyβελτιωμένα άκρα θεραπείας και τεχνολογία δονούμενου χειριστηρίου που κάνει τη θεραπεία πιο άνετη για το άτομο στο οποίο εφαρμόζεται.
    Με το νέο  Thermage CPT επιτυγχάνουμε βελτιωμένη αποτελεσματικότητα χάρη στην επίτευξη αυξημένης και ομοιόμορφης θέρμανσης σε μεγαλύτερο όγκο ιστού, ενώ η ενισχυμένη διανομή ενεργειας, η τεχνολογία Comfort Pulse Technology και το δονούμενο χειριστήριο μετατρέπουν τη θεραπεία σε μια άνετη εμπειρία για τον ασθενή.
    Με την τεχνολογία εκπομπής υψηλής συχνότητας ραδιοκυμάτων Thermage CPT  επιτυγχάνεται βαθειά και ομοιογενής θέρμανση των κατώτερων στοιβάδων του δέρματος, προκαλώντας άμεση συρρίκνωση και αύξηση του πάχους του κολλαγόνου, καθώς και ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Έτσι, με μία μόνο θεραπεία, μέσα στους επόμενους 2 με 6 μήνες παράγεται καινούριο και ανανεωμένο κολλαγόνο, οδηγώντας σε σύσφιξη και ανανέωση των γραμμών του προσώπου και της περιοφθαλμικής περιοχής. Το δέρμα δείχνει υγιέστερο, σφριγηλό, λείο και νεανικό.
    Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε να αμέσως να επιστρέψετε στις κα­θημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.
    Εάν επιθυμείτε άμεσα, μη χρονοβόρα αποτελέσματα στο πρόσωπο και το λαιμό σε μία μόνο συνεδρία,  χωρίς νυστέρι και  ενέσεις,   επισκεφθείτε το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Thermage CPT!
    Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο>>Neotis.gr 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728