penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Εβδομαδιαίες προβλέψεις   Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά κ...

 • Εβδομαδιαίες προβλέψεις 
  Καλή εβδομάδα! Δείτε μέρα προς μέρα τι ξημερώνει για το κάθε ζώδιο σε ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. 
 • Κριός
 • Οι σχέσεις στο επίκεντρο, αλλά και περισσότερες υποχρεώσεις. 
  Είσαι σε μια περίοδο που σταθεροποιεί τα βήματά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, ενώ τα πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν επιστρέφουν ακόμη μια φορά, αν κάποιοι κύκλοι δεν έχουν κλείσει οριστικά, θυμήσου όμως πως κάθε νέα γνωριμία δεν έχει πολλές ελπίδες όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντί σου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη έχεις αρκετές υποχρεώσεις και ασχολείσαι με την εικόνα σου, αλλά και με την καριέρα σου. Από την Τετάρτη όμως ο Ήλιος περνά απέναντί σου, μαρτυρώντας πως οι άλλοι είναι εκείνοι που κινούν τα νήματα των εξελίξεων και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι προτεραιότητα. Την Πέμπτη μπορείς να υλοποιήσεις στόχους, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνώντας στην Παρθένο για σένα δείχνει περισσότερη ενασχόληση με πρακτικά ζητήματα, αλλά και πολύ κούραση στη δουλειά, που τελικά έχει αντίκτυπο και στη υγεία σου. Το Σάββατο μπερδεύεσαι με την πολυκοσμία που σε απορροφά και προτιμάς την απομόνωση, ενώ την Κυριακή προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, ωστόσο έρχονται πολύ σημαντικές αλλαγές που ενδεχομένως να σε βρουν απροετοίμαστο. 

 • Ταύρος.
 • Οι μπαταρίες γεμίζουν ενέργεια, ενώ τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα. 
  Πολλές είναι οι καθυστερήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο ή οι αναβολές γενικότερα μέσα στο πρόγραμμά σου, γενικότερα όμως οι ευκαιρίες για ανάπτυξη είναι πολλές, δοθέντος ότι οι στόχοι που έχεις θέσει είναι ρεαλιστικοί. Παράλληλα, κάνεις ουσιαστικά βήματα για να δημιουργείς ένα πιο θετικό κλίμα με τους οικείους. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη κάνεις σημαντικά βήματα σε διαδικαστικές υποθέσεις, νομικά ζητήματα ή θέματα σπουδών και εξωτερικού, ενώ από την Τετάρτη ξεκινά ένα διάστημα όπου δίνεις περισσότερη σημασία στη δουλειά, την υγεία ή την καθημερινότητά σου γενικότερα. Την Πέμπτη μπορείς να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα με τα αιτήματά σου, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνώντας σε μια πιο ευνοϊκή θέση αποσυμπιέζει το έντονο κλίμα και γεμίζει τις μπαταρίες σου με ενέργεια, δεν αποκλείεται όμως να κουραστείς περισσότερο για αγαπημένα σου πρόσωπα. Το Σάββατο υπάρχει μια ασάφεια στα σχέδια που κάνεις, ενώ την Κυριακή ασχολείσαι με φίλους, προμηνύεται όμως έντονο παρασκήνιο. 


 • Δίδυμοι
 • Το κλίμα με τους οικείους ή την οικογένεια γίνεται πιο έντονο, ωστόσο υπάρχουν και ευκαιρίες. 
  Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή για σένα δεν είναι τόσο δυσαρμονική, καθώς ωθείσαι σε αναθεωρήσεις, κάνοντας έτσι τις δεύτερες σκέψεις σοφότερες από τις πρώτες, ενώ το πλαίσιο είναι βοηθητικό για να διορθώσεις λάθη που έκανες, ειδικά στα προσωπικά σου. Από την άλλη όμως είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε σημαντικά λάθη. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με τις οφειλές σου σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο, ενώ από την Τετάρτη επικεντρώνεσαι περισσότερο στα δημιουργικά σου σχέδια, στα ερωτικά σου ή στα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Την Πέμπτη ξεφεύγεις λίγο από τα τετριμμένα και έχεις λόγους για να χαμογελάσεις, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνά σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, προμηνύοντας εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ είναι πιθανές και οι προστριβές με τους οικείους. Το Σάββατο ασχολείσαι με την εικόνα σου, μην προσπαθήσεις όμως να δείξεις κάτι άλλο, ενώ την Κυριακή έχεις κοινωνικές επαφές, αλλάζεις όμως τους στόχους που θέτεις. 


 • Καρκίνος
 • Η σταθερότητα και η ασφάλεια αποκτούν περισσότερη βαρύτητα, τα οικονομικά όμως παίρνουν ανάσα.
  Αν αυτή την περίοδο έχεις να τακτοποιήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, συμφωνίες ή γενικότερα επαφή με πιο τυπικά ζητήματα, φρόντισε να έχεις δίπλα σου πρόσωπα αξιόπιστα με ορθή κρίση για να σε καθοδηγήσουν, ενώ εσύ ανασύρεις από το παρελθόν οτιδήποτε μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη θέλεις να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ από την Τετάρτη ξεκινά ένα διάστημα που δίνεις περισσότερη σημασία στην ασφάλεια, αλλά και στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, κινείσαι όμως σε πιο εσωστρεφή κύματα. Την Πέμπτη μπορείς να κάνεις επικερδείς κινήσεις για τις οφειλές σου, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνώντας σε μια πιο φιλική θέση κάνει το λόγο σου πιο «πύρινο», πρόσεξε όμως στις μετακινήσεις σου και μην βιάζεσαι να αποφασίσεις. Το Σάββατο ενδεχομένως να κάνεις κάποια λάθη πάνω στην υπεραισιοδοξία σου, η διαίσθησή σου όμως σε βοηθά να ξεγλιστρίσεις, ενώ την Κυριακή μπορείς να αποδράσεις από τη ρουτίνα, έρχονται όμως κάποιες πιεστικές καταστάσεις στην καριέρα ή στις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα.


 • Λέων
 • Έρχονται περισσότερα έξοδα, ο περίγυρος όμως σε στηρίζει έμπρακτα. 
  Συνεχίζεις να βλέπεις πρόσωπα που είχες καιρό να συναντήσεις, ενώ η γοητεία σου παραμένει αυξημένη, γενικότερα όμως έχεις περάσει σε μια νέα εποχή που σταθεροποιεί τα βήματά σου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη ασχολείσαι με το πρόγραμμα της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν σε αυτό, πρόσεξε όμως προστριβές στο εργασιακό περιβάλλον. Από την Τετάρτη όμως ξεκινά ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, καθώς ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια θέση που τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Την Πέμπτη προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνώντας στην Παρθένο, για σένα δείχνει περισσότερα έξοδα, θα πρέπει λοιπόν να κάνεις ορθότερη διαχείριση. Το Σάββατο είναι πιθανό πως δεν έχεις σαφή εικόνα για το ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες κι αυτό σε απομακρύνει από τα θέλω σου, ενώ την Κυριακή τα πράγματα κυλούν σε πιο εσωστρεφείς ρυθμούς, μείνε όμως μακριά από απερισκεψίες κι επιπολαιότητες. 

 • Παρθένος
 • Το παρασκήνιο αποκαλύπτεται, ενώ εσύ αρχίζεις το… τρέξιμο! 
  Η υπεραισιοδοξία είναι ο πιο σημαντικός σου αντίπαλος, ενώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον τρόπο που αφήνεις τους άλλους να επηρεάζουν την καθημερινότητά σου, ειδικά στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, όπου αλλιώς νομίζεις ότι είναι κάποιες καταστάσεις, κι αλλιώς είναι στην πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη μπορείς με άνεση να κινήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ από την Τετάρτη ολοκληρώνονται τα γενέθλιά σου και τη σκυτάλη της προσοχής σου παίρνουν τα οικονομικά, αλλά και η ανάγκη σου για σταθερότητα. Την Πέμπτη μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να ρυθμίσεις υποχρεώσεις πρακτικής φύσης, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνά στο ζώδιό σου, βγάζοντάς σε από το «βάλτωμα» και αποκαλύπτοντάς σου το παρασκήνιο που υπήρχε, σε παρασύρει όμως σε εξάρσεις θυμού και σε βιαστικές κινήσεις. Το Σάββατο ασχολείσαι με τα αισθηματικά σου που είναι κάπως θολά, ενώ την Κυριακή οι άλλοι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. 


 • Ζυγός
 • Ξεκινούν τα γενέθλιά σου, αλλά και μια περίοδος με παρασκήνιο. 
  Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου αρχίζει να δείχνει το πιεστικό του πρόσωπο φέρνοντας καθυστερήσεις, ενώ παράλληλα σε αναγκάζει να δεις ξανά υποθέσεις που «έκρυψες κάτω από το χαλί» παλιότερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Οκτώβρη. Του πρώτου δεκαημέρου περνάς σε μια νέα περίοδο, ενώ του τρίτου βλέπεις τα προσωπικά σου να προχωρούν χάρη στους φίλους σου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη έχεις κάποιες ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω, ενώ ασχολείσαι με οικογενειακά. Από την Τετάρτη όμως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια νέα αρχή στη ζωή σου, όπου διορθώνεις λάθη. Την Πέμπτη μπορείς να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνώντας στο προηγούμενο ζώδιο φέρνει έντονο άγχος, παρασκήνιο αλλά και εξάντληση, φρόντισε λοιπόν να ξεκουράζεσαι. Το Σάββατο δυσκολεύεσαι να φανείς συνεπής με τις υποχρεώσεις σου, ενώ την Κυριακή ασχολείσαι με εκκρεμότητες, ωστόσο έρχονται πιέσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.


 • Σκορπιός
 • Περνάς σε περίοδο προετοιμασίας, οι καταστάσεις όμως καταλαγιάζουν. 
  Βλέπεις με πιο ώριμη ματιά υποθέσεις πρακτικής φύσης που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα, ενώ θα πρέπει να θέσεις σε πιο υλοποιήσιμη βάση τους στόχους που έχεις θέσει, καθώς υπάρχουν δημιουργικά σχέδια που σου απορροφούν ενέργεια και καλείσαι να τα δεις πιο ρεαλιστικά. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη κάνεις σημαντικά βήματα για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους γύρω σου, ενώ από την Τετάρτη ξεκινά ένα διάστημα όπου ετοιμάζεις πολλά και σημαντικά, αποσύρεσαι όμως πιο πολύ στον μικρόκοσμό σου και κινείσαι πιο παρασκηνιακά. Την Πέμπτη μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και στα πρόσωπα της οικογένειας, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνώντας σε μια πιο φιλική θέση αποσυμπιέζει το έντονο κλίμα με τις υποχρεώσεις και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για το παρακάτω. Το Σάββατο υπάρχει μια ρομαντική ομίχλη στα προσωπικά, ενώ την Κυριακή ασχολείσαι με ψυχαγωγία και διασκέδαση, προμηνύονται όμως και εντάσεις στην καθημερινότητά σου. 


 • Τοξότης
 • Προετοιμάσου για περισσότερη κούραση και έντονους ρυθμούς, οι στόχοι όμως προχωρούν. 
  Ο Κρόνος πια βρίσκεται οριστικά στο ζώδιό σου και σε αναγκάζει να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες και τις παραλείψεις, ωστόσο το πλαίσιο στο σπίτι ή την οικογένεια είναι τόσο θολό που τελικά καταλήγεις να μπλέκεσαι περαιτέρω. Φρόντισε όμως να μην παρασύρεσαι σε λάθη που βλάπτουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με οικονομικά ζητήματα που «καίνε», ενώ από την Τετάρτη ξεκινά ένα διάστημα όπου αφιερώνεις περισσότερο κόπο και χρόνο για να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται, οι φίλοι όμως είναι κοντά σου. Την Πέμπτη μπορείς να καταφέρεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας αρκετή κούραση, υποχρεώσεις, αλλά και εντάσεις με κάποια σημαντικά πρόσωπα, ίσως και εργοδότες. Το Σάββατο στρέφεσαι στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους για θέματα που τους προβληματίζουν, ενώ την Κυριακή έχεις ανάγκη από ασφάλεια, έρχονται όμως κάποιες αλλαγές στα προσωπικά. 


 • Αιγόκερως
 • Δίνεις περισσότερη σημασία στην εικόνα σου, ενώ έχεις όρεξη για δράση. 
  Μολονότι δεν «βάλλεσαι» άμεσα από δυσμενείς όψεις, κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος χρειάζονται τη στήριξή σου, ενώ εσύ κάνεις βήματα σταθεροποίησης, μη διστάσεις όμως να δείξεις περισσότερη ευελιξία, καθώς τα «ναι» είναι εκείνα που ανοίγουν πόρτες, φρόντισε όμως να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, πρόσεξε όμως τα τελεσίγραφα, ενώ από την Τετάρτη ξεκινά ένα διάστημα που δίνεις περισσότερη σημασία στην καριέρα σου, αλλά και στην εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω γενικότερα. Την Πέμπτη μπορείς να κάνεις επικερδείς κινήσεις για το πορτοφόλι σου, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνώντας σε μια πιο φιλική θέση γεμίζει τις μπαταρίες σου με ενέργεια, πρόσεξε όμως απερισκεψίες που σε μπλέκουν σε μπελάδες. Το Σάββατο η επικοινωνία σου χαρακτηρίζεται από έντονη ασάφεια, ενώ την Κυριακή ασχολείσαι με τους γύρω σου, έρχονται όμως κάποιες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια. 

 • Υδροχόος
 • Περνάς σε μια πιο βοηθητική περίοδο συνολικά, προσοχή όμως στις οφειλές σου. 
  Αυτή η εβδομάδα μιλά για κάποια λάθη που γίνεται σε οικονομικό επίπεδο, που θα πρέπει να προσέξεις, γενικότερα όμως το έδαφος είναι πρόσφορο για να διορθώσεις λάθη και παραλείψεις που έγιναν παλαιότερα, ειδικά σε διαδικαστικά ζητήματα, ενώ οι ευκαιρίες για τα αισθηματικά υπάρχουν. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη αποφεύγεις την κουραστική πολυκοσμία, αλλά επωμίζεσαι και ευθύνες τρίτων, ενώ από την Τετάρτη ξεκινά ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, ενώ μπορείς πιο άνετα να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν. Την Πέμπτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνώντας στην Παρθένο, για σένα δείχνει περισσότερα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, ενώ προσοχή χρειάζονται και επαφές με δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες. Το Σάββατο πρόσεξε ουτοπικές κινήσεις που σχετίζονται με το πορτοφόλι, ενώ την Κυριακή τα πράγματα κυλούν σε γνώριμα πλαίσια, κάτι όμως κινείται έντονα στο περιβάλλον σου. 


 • Ιχθύς
 • Ασχολείσαι περισσότερο με τις ανάγκες και τα θέλω των άλλων, προμηνύονται όμως και περισσότερες συγκρούσεις. 
  Ακόμη μια εβδομάδα με ιδιαίτερα έντονη κινητικότητα, ενώ εσύ ανήκεις στην ομάδα των ζωδίων που τους αφορά άμεσα το παρόν πλαίσιο. Άλλωστε από την προηγούμενη εβδομάδα αναθεωρείς οικονομικές σου κινήσεις, ενώ η καθημερινότητά σου κυλά ευχάριστα, ακόμη και στα δύσκολα. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με τους στόχους που θέτεις, ενώ από την Τετάρτη ξεκινά ένα διάστημα με ενδοσκόπηση, αλλά και εσωστρέφεια. Την Πέμπτη μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, ενώ από την Παρασκευή ο Άρης περνά απέναντί σου και αυτό προμηνύει περισσότερες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, φρόντισε λοιπόν να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες που οδηγούν σε ρήξεις. Το Σάββατο ασχολείσαι με τα δικά σου προσωπικά θέματα, αλλά τρέφεις και κάποιες αυταπάτες, ενώ την Κυριακή θέλεις χρόνο για σένα, έρχονται όμως αλλαγές στα οικονομικά. 
 • via

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top