penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Εβδομαδιαίες προβλέψεις   Θα μείνετε στα σίγουρα ή θα τολμήσετε την αλλαγή; Αυτή η εβδομάδα θα οδηγήσει πολλούς μπροστά από μια πολύ ση...

 • Εβδομαδιαίες προβλέψεις 
  Θα μείνετε στα σίγουρα ή θα τολμήσετε την αλλαγή; Αυτή η εβδομάδα θα οδηγήσει πολλούς μπροστά από μια πολύ σημαντική απόφαση. 
 • Κριός
Δώσε ώθηση σε δημιουργικά σχέδια, προσέχοντας τις λεπτομέρειες.
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλά θετικά σημεία από τα οποία μπορείς να ωφεληθείς, κυρίως ως προς την προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων, ενώ σε απασχολούν και ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, αν είσαι γονιός, αυτό το διάστημα ίσως σε κουράσει, ενώ βλέποντας την κάθε ημέρα ξεχωριστά παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα λες παραπάνω από όσα πρέπει, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες για να πάρεις πρωτοβουλίες. Η Τετάρτη σε βοηθά με οικονομικά ζητήματα, σε αντίθεση με την Πέμπτη που φέρνει κάποια έξοδα. Από την Παρασκευή προσπαθείς να επικοινωνήσεις προς τα έξω τις απόψεις σου, ενώ το Σάββατο βρίσκεις υποστήριξη στο κοντινό σου περιβάλλον. Τέλος, η Κυριακή σε βρίσκει εξωστρεφή, αλλά όσα συμφωνήσεις ενδεχομένως να μην έχουν διάρκεια στο χρόνο.

 
 • Ταύρος

Καταστάσεις στα οικογενειακά σε απασχολούν, υπάρχουν όμως κι ευκαιρίες. 
Αν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας συναντήσεις υποθέσεις που σε προβληματίσουν σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, είναι για να διορθωθούν λάθη που έγιναν στο παρελθόν σε αυτούς τους τομείς, καθώς μέσα από τις όποιες δυσκολίες σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία, παρά την κούραση. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα προσπαθείς να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, αλλά οι πληροφορίες που έχεις είναι συγκεχυμένες, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, σου δίνει τη βοήθεια που χρειάζεσαι, περισσότερο σε ηθικό, παρά σε υλικό επίπεδο. Η Τετάρτη φέρνει στο προσκήνιο τα δικά σου προσωπικά θέματα, ωστόσο την Πέμπτη είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από εγωισμούς. Από την Παρασκευή αναζητάς τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σου, ενώ το Σάββατο μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα στα οικονομικά. Τέλος, η Κυριακή κυλά σε γνώριμα πλαίσια, πρόσεξε όμως ένα οικονομικό θέμα.


 • Δίδυμοι

Μέσα από συζητήσεις ωφελείσαι, πρόσεξε όμως επιπολαιότητες. 
Έχεις πια περάσει σε μια περίοδο όπου ενώ προστατεύεσαι από τα πιο δύσκολα, ο μεγαλύτερος «εχθρός» για σένα είναι οι επιπόλαιες επιλογές που στηρίζονται στην υπερβολική εμπιστοσύνη στον παράγοντα της τύχης, ωστόσο έχεις πλάι σου ανθρώπους από το κοντινό σου περιβάλλον που σε στηρίζουν. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα δεν ξέρεις ακριβώς προς τα πού να κινηθείς, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η Τετάρτη δίνει πρόσφορο έδαφος για να ξεκουραστείς και να ανασυνταχθείς, σε αντίθεση με την Πέμπτη που φέρνει λιγάκι άγχος και στρες. Από την Παρασκευή πρωταγωνιστείς εσύ στις εξελίξεις, ενώ το Σάββατο μπορείς να υπολογίζεις περισσότερο στο κοντινό σου περιβάλλον. Τέλος, η Κυριακή σε κάνει να ασχολείσαι με τα δικά σου, δεν υπόσχεται όμως και λύσεις.

 
 • Καρκίνος

Προσπαθείς για περισσότερη σταθερότητα στα οικονομικά, ο περίγυρος όμως σε στηρίζει. 
Έχεις πιεστεί αρκετά από τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά, όμως κι εσύ με τις δικές σου ενέργειες παλιότερα είχες απομακρυνθεί από την ορθή διαχείρισή τους κάνοντας λάθη. Έτσι, η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να ανασύρει κάποιες πιέσεις ως προς το πορτοφόλι σου, θυμήσου όμως: είναι για καλό! Θα διορθώσεις λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα η επικοινωνία δεν είναι το πιο δυνατό σου σημείο και αυτό δημιουργεί παρανοήσεις με πρόσωπα κύρους, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις σημαντικούς ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Η Τετάρτη δίνει πρόσφορο έδαφος για να δεις στόχους σου να υλοποιούνται, ωστόσο την Πέμπτη είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από βιασύνες κι απερισκεψίες. Από την Παρασκευή αναζητάς χρόνο μακριά από την κουραστική καθημερινότητα, ενώ το Σάββατο μπορείς να προετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο τις κινήσεις σου. Τέλος, η Κυριακή σε καλεί να βρεις χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση.


 • Λέων

Χρησιμοποίησε την ενέργεια που έχεις στις μπαταρίες σου! 
Ακόμη κι αν κάποιες καταστάσεις σε έχουν κουράσει και νιώθεις ότι όλα περνούν από τα δικά σου χέρια, ακόμη κι αν δεν άπτονται όλα της δικής σου αρμοδιότητας, εσύ καταφέρνεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, σε μια περίοδο που φέρνει περισσότερη ανάγκη για σταθερότητα. Παρατηρώντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα θα πρέπει να προσέξεις απερίσκεπτες επιλογές, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες για να αλλάξεις οπτική πάνω σε μια κατάσταση που δεν προχωρούσε. Η Τετάρτη σε βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους, σε αντίθεση με την Πέμπτη που δείχνει πως βάζεις σε κίνδυνο την εικόνα σου καθώς παρασύρεσαι από βιασύνες. Από την Παρασκευή προσπαθείς να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ το Σάββατο βρίσκεις υποστήριξη στο φιλικό σου περιβάλλον. Τέλος, η Κυριακή σε βοηθά να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους, μακριά από τα τετριμμένα.


 • Παρθένος

Προετοιμάζεις πολλά, κράτα όμως τα περισσότερα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. 
Τα γενέθλιά σου συνεχίζονται κι αυτή η εβδομάδα λειτουργεί για σένα σαν μια ανάπαυλα πριν από τις σημαντικές αλλαγές που έρχονται το επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν νιώθεις σε πολλά πως δεν έχεις την υποστήριξη που νιώθεις ότι χρειάζεσαι, τουλάχιστον στο βαθμό που θα ήθελες. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα μια οφειλή ή ένα οικονομικό θέμα σε προβληματίζει, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, σου δίνει τη δυνατότητα να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες. Η Τετάρτη δίνει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις δικές σου υποθέσεις με σύμμαχο την τύχη, ωστόσο την Πέμπτη είναι προτιμότερο να είσαι απόλυτα συνεπής και νομότυπος με όσα έχεις αναλάβει. Από την Παρασκευή ασχολείσαι περισσότερο με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ενώ το Σάββατο μπορείς να προσεγγίσεις σημαντικούς ανθρώπους ή προϊστάμενους. Τέλος, η Κυριακή φέρνει κοινωνικές επαφές, που όμως μπορεί και να σε κουράσουν.


 • Ζυγός

Κάνεις βήματα σε στόχους σου, ενώ κλείνεις «ταμείο». 
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει περισσότερο οχυρωμένο απέναντι στις όποιες δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν κι εσύ παράλληλα ήδη βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου αποδεσμεύεσαι από πρακτικές που δεν σε ωφελούσαν. Παράλληλα, τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος συνεχίζουν να σε στηρίζουν, ενώ βλέποντας την κάθε ημέρα ξεχωριστά παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα υπάρχει μια δόση υπερβολής στην επικοινωνία σου, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, δίνει ευνοϊκές συνθήκες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η Τετάρτη σε βοηθά με οφειλές ή επαφές με δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, σε αντίθεση με την Πέμπτη που δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Από την Παρασκευή προσπαθείς να διευρύνεις το οπτικό σου πεδίο, ενώ το Σάββατο έχεις την τύχη με το μέρος σου, ακόμη και σε πιεστικές καταστάσεις. Τέλος, η Κυριακή σε βρίσκει πιο ανέμελο, φρόντισε όμως να είσαι και συνεπής στις υποχρεώσεις σου.


 • Σκορπιός
Μολονότι το τρέξιμο με υποχρεώσεις συνεχίζεται, έχεις ευκαιρίες. 
Όλο αυτό το διάστημα έχεις πολλές υποχρεώσεις κι αυτό σε κουράζει, ενώ πολλές φορές γίνονται η αφορμή για κάποιους εκνευρισμούς από μέρους σου. Ταυτόχρονα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και να διορθώσεις λάθη που δεν σε κολάκευαν. Βλέποντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα προσπαθείς να βάλεις τάξη στην καθημερινότητά σου, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες σε εργασιακά κι επαγγελματικά θέματα. Η Τετάρτη σε βοηθά να προσεγγίσεις πιο άνετα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο την Πέμπτη δυσκολεύεσαι περισσότερο να κρατήσεις τις ισορροπίες στα προσωπικά. Από την Παρασκευή αναζητάς τις ισορροπίες μέσα σου, ενώ το Σάββατο μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα πάνω σε οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές. Τέλος, η Κυριακή είναι εξαιρετική για ενδοσκόπηση, όχι όμως και για πρακτικές υποθέσεις.


 • Τοξότης

Ευκαιρίες να δείξεις τα ταλέντα σου προς τα έξω. 
Έχεις την ανάγκη να ανοιχτείς σε νέα πράγματα, ωστόσο πριν να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να έχουν τακτοποιηθεί κάποια πράγματα που εκκρεμούν, περισσότερο μέσα σου σαν ανασφάλειες ή ενοχές, παρά σαν πρακτικά καθημερινά θέματα. Θυμήσου όμως να μην παρασύρεσαι προτού να έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα μπορείς να προωθήσεις τα θέματά σου, το παιχνίδι όμως κρίνεται στα ψιλά γράμματα, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να δεις υποθέσεις να λύνονται. Η Τετάρτη δίνει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις, σε αντίθεση με την Πέμπτη που σε κουράζει η ρουτίνα της καθημερινότητας. Από την Παρασκευή οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ενώ το Σάββατο μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τέλος, η Κυριακή δείχνει ότι θέλεις από τη μια να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, η άλλη πλευρά όμως δεν είναι έτοιμη.


 • Αιγόκερως

Προσπαθείς να κλείσεις τρύπες στα οικονομικά, η τύχη όμως είναι με το μέρος σου. 
Μολονότι έχεις πια στο πλευρό σου την εύνοια της τύχης, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, υπάρχουν ακόμη μέσα σου πολλά ερωτηματικά, τόσο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όσο και το κατά πόσο μπορείς να συντονιστείς με τις ανάγκες των πολύ κοντινών σου ανθρώπων. Εξετάζοντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα ένα θέμα στο σπίτι σε προβληματίζει, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις τους οικείους σου και να αισθανθείς ασφάλεια. Η Τετάρτη δίνει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο την Πέμπτη είναι προτιμότερο να αφουγκραστείς τα θέλω αγαπημένων σου προσώπων. Από την Παρασκευή ασχολείσαι περισσότερο με εκκρεμότητες, ενώ το Σάββατο μπορείς να κάνεις ένα πολύ σημαντικό βήμα στα επαγγελματικά. Τέλος, η Κυριακή σε καλεί να βάλεις τάξη σε υποθέσεις μπερδεμένες.


 • Υδροχόος

Σχέσεις και συνεργασίες στο επίκεντρο, ενώ αποδεσμεύεσαι από πράγματα που κουβαλάς. 
Οι ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αυτό το διάστημα είναι πιο λεπτές κι εσύ κάποιες φορές νιώθεις πως οι άλλοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα, ωστόσο προτιμάς να βρίσκεις συμβιβαστικές λύσεις μπροστά στις διενέξεις κι αυτό τελικά είναι το στοίχημα που κερδίζεις: η ισορροπία μέσα σου. Παρατηρώντας λοιπόν την κάθε ημέρα ξεχωριστά βλέπουμε ότι τη Δευτέρα μπορείς να επικοινωνήσεις τα θέλω σου, αρκεί να θέλει και η άλλη πλευρά να ακούσει, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες για να κλείσεις μια συμφωνία ή να πάρεις σημαντικές πληροφορίες. Η Τετάρτη σε βοηθά να προσεγγίσεις τους οικείους σου, σε αντίθεση με την Πέμπτη που δείχνει πως δυσκολεύεσαι με το σπίτι καθώς παρασύρεσαι από ανασφάλειες. Από την Παρασκευή προσπαθείς να βρεις χρόνο και για ψυχαγωγία, ενώ το Σάββατο σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Τέλος, η Κυριακή δίνει δυνατότητες για ευχάριστες στιγμές και ψυχαγωγία.

 • Ιχθύς

Η καθημερινότητα σε κουράζει μεν, έχει ευκαιρίες δε. 
Οι άλλοι πλέον είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο στην καθημερινότητά σου και μολονότι το πρόγραμμα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις, άρα και κούραση, εσύ καταφέρνεις μέσα από αυτό να αποκομίσεις κάποιο κέρδος, ακόμη και πρακτικής φύσης. Παράλληλα, μπορείς να διορθώσεις κακώς κείμενα στα επαγγελματικά, ενώ εξετάζοντας την κάθε ημέρα ξεχωριστά παρατηρούμε ότι τη Δευτέρα ένα θέμα που σχετίζεται με το πορτοφόλι σου σε προβληματίζει, ενώ η πρώτη μέρα του μήνα, η Τρίτη, σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό ζήτημα που σου είχε προκαλέσει ανασφάλεια. Η Τετάρτη δίνει πρόσφορο έδαφος για να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος, ωστόσο την Πέμπτη είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη ευελιξία στην επικοινωνία σου. Από την Παρασκευή ασχολείσαι περισσότερο με τα του οίκου σου, ενώ το Σάββατο μπορείς να έρθεις πιο κοντά στην οικογένειά σου. Τέλος, η Κυριακή σε βρίσκει πιο εσωστρεφή και προτιμάς δοκιμασμένες συνταγές από τα ρίσκα. 


About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top