penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 24 έως 30 Αυγούστου 2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Εβδομαδιαίες προβλέψεις   Θα μείνετε στα σίγουρα ή θα τολμήσετε την αλλαγή; Αυτή η εβδομάδα θα οδηγήσει πολλούς μπροστά από μία πολύ...

 • Εβδομαδιαίες προβλέψεις 
 • Θα μείνετε στα σίγουρα ή θα τολμήσετε την αλλαγή; Αυτή η εβδομάδα θα οδηγήσει πολλούς μπροστά από μία πολύ σημαντική απόφαση. 

 • Κριός
 • Περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, αλλά και άγχος. 
 • Από το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας, αρχίζει ένα διάστημα όπου ασχολείσαι κατά κύριο λόγο με την καθημερινότητα, τις εκκρεμότητές της καθώς και με πρακτικές λεπτομέρειες. Επίσης, δίνεις περισσότερη προσοχή στα επαγγελματικά σου, όπου και έχεις ευκαιρίες, αλλά και την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί. Την Τρίτη μπορείς να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα με τα αιτήματά σου, ενώ αντίθετα την Τετάρτη προτίμησε να μην βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Από το μεσημέρι της Πέμπτης το κλίμα είναι πιο βοηθητικό, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας απέναντί σου, σου δίνει πρόσφορο έδαφος επικοινωνίας για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η πανσέληνος του Σαββάτου για σένα μαρτυρά περισσότερο άγχος για καταστάσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί και δεν αποκλείεται να επωμιστείς ευθύνες τρίτων. Τέλος, η Κυριακή σου δίνει τη δυνατότητα να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς, προετοιμάζοντας τα επόμενα βήματά σου. 

 • Ταύρος
 • Στόχοι κορυφώνονται, οι ευκαιρίες όμως πολλαπλασιάζονται. 
 • Η Δευτέρα εγκαινιάζει για σένα ένα πιο θετικό και δημιουργικό διάστημα με πολλές ευκαιρίες, ενώ αν ανήκεις στους γεννημένους τον Απρίλιο, οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται, παρά το τρέξιμο και τις εντάσεις με τους οικείους. Την Τρίτη μπορείς να διευθετήσεις με περισσότερη άνεση νομικά ή διαδικαστικά θέματα και να κάνεις επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, ενώ αντίθετα την Τετάρτη είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από απερισκεψίες που φέρνουν μπελάδες. Από το μεσημέρι της Πέμπτης ασχολείσαι με κάποιες υποχρεώσεις, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας στο Ζυγό σε βοηθά με τις πρακτικές λεπτομέρειες μέσα στην καθημερινότητα. Η πανσέληνος του Σαββάτου για σένα δεν είναι δυσαρμονική, παρότι ενδεχομένως μπορεί κάποιοι στόχοι σου να σε προβληματίσουν, αν δεν προχωρούν όπως είχες υπολογίσει. Τέλος, η Κυριακή σε βρίσκει με εξωστρεφή διάθεση κι εσύ θέλεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, έστω κι αν τα προσωπικά είναι ακόμη μπερδεμένα. 

 • Δίδυμοι
 • Περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ σημαντικά πρόσωπα πιέζουν με τις απαιτήσεις τους. 
 • Τη Δευτέρα ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο εστιάζεις περισσότερο στην ανάγκη σου για ασφάλεια, ενώ το σπίτι, η οικογένεια και τα θέματα που σχετίζονται με αυτά αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, ωφελείσαι όμως σημαντικά από πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος, δοθέντος ότι θα μείνεις μακριά από υπερβολές. Την Τρίτη μπορείς να ρυθμίσεις κάποιες οφειλές, ενώ αντίθετα την Τετάρτη θα πρέπει να διπλοτσεκάρεις τις κινήσεις σου πάνω σε οικονομικό θέμα τρίτων που σχετίζεται άμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι. Από το μεσημέρι της Πέμπτης η διάθεσή σου είναι πιο εξωστρεφής, ενώ από την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ερμής περνώντας σε μια θέση ευνοϊκή προς το δικό σου ζώδιο σε βοηθά να προωθήσεις δημιουργικά σχέδια, αλλά και να προσεγγίσεις αγαπημένα άτομα. Η πανσέληνος του Σαββάτου για σένα είναι κάπως πιεστική, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Μάη, φέρνοντας πολλές απαιτήσεις από σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο στις κινήσεις σου. Τέλος, η Κυριακή δείχνει πως κάνεις πολλές κοινωνικές επαφές, προσπαθώντας να βγάλεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό. 

 • Καρκίνος
 • Επαφές, συμφωνίες και συναντήσεις, προσοχή όμως σε επιπόλαιες επιλογές. 
 • Σε μια περίοδο με αρκετή αστάθεια, αλλά και μπόλικα έξοδα για σένα, αυτή η εβδομάδα φέρνει πολλές ευκαιρίες μέσα από πρόσωπα του περίγυρού σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα αρχίζει μια περίοδος πιο βοηθητική για σένα, με τις εξελίξεις να έρχονται πιο κοντά στα θέλω σου, ενώ κι εσύ εντείνεις επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Την Τρίτη μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αντίθετα την Τετάρτη υπάρχουν κάποιες αποστάσεις, φυσικές ή συναισθηματικές. Από το μεσημέρι της Πέμπτης ασχολείσαι με οικονομικές υποθέσεις, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας στο Ζυγό σε φέρνει πιο κοντά στους οικείους σου, αλλά δυσχεραίνει λιγάκι την επικοινωνία σου γενικότερα. Η πανσέληνος του Σαββάτου, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική, σε καλεί να κινηθείς εντός των πλαισίων, παίζοντας με τους κανόνες και όχι έξω από αυτούς. Τέλος, η Κυριακή σε βρίσκει με ανεβασμένη διάθεση, έχοντας την ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ενώ για πολλούς Καρκίνους δεν αποκλείεται και ένα σύντομο ταξιδάκι.

 • Λέων
 • Ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα, ενώ οι οφειλές πιέζουν. 
 • Ο Ήλιος ολοκληρώνοντας την πορεία του στο δικό σου ζώδιο περνά τη Δευτέρα στην Παρθένο, που για εσένα μεταφράζεται σαν μια περίοδο περισσότερης σταθερότητας, ταυτόχρονα όμως έχεις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες και έσοδα, που καλείσαι να εκμεταλλευτείς, άλλωστε αυτή η περίοδος σου δίνει την ευκαιρία να διορθώσεις πολλά. Την Τρίτη μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που απαιτούν περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ αντίθετα την Τετάρτη προτίμησε να μην μπλέξεις το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις σου, αν θέλεις να αποφύγεις το πελάγωμα. Από το μεσημέρι της Πέμπτης το κλίμα είναι πιο βοηθητικό για τις σχέσεις σου, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας σε μια πιο φιλική θέση, σε βοηθά να επικοινωνείς ευκολότερα τις ιδέες, αλλά και τα θέλω σου. Η πανσέληνος του Σαββάτου για σένα δείχνει πως πιέζεσαι από οφειλές ή οικονομικά τρίτων που δεν έχουν τακτοποιηθεί και σε αφορούν άμεσα. Τέλος, η Κυριακή σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες.

 • Παρθένος
 • Τα γενέθλιά σου ξεκινούν! Χρόνια πολλά Παρθένε! 
 • Τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου, ενώ συναντώντας το Δία που βρίσκεται ήδη εκεί από τις 12 του μήνα, δίνει πολλές ευκαιρίες που καλείσαι να αδράξεις, ενώ αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν γενέθλια αυτές εδώ τις ημέρες, η εύνοια και οι ευκαιρίες θα κρατήσουν για ένα χρόνο ή και περισσότερο! Την Τρίτη μπορείς να δώσεις ώθηση σε δημιουργικά σου σχέδια, ενώ αντίθετα την Τετάρτη είναι πιθανό να ακούσεις κάποια παράπονα από αγαπημένα σου πρόσωπα. Από το μεσημέρι της Πέμπτης ασχολείσαι με κάποιες πράγματα που εκκρεμούν στο πρόγραμμά σου, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας στον τομέα των οικονομικών σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να ρυθμίσεις έγγραφα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου, αλλά και να πάρεις σημαντικές πληροφορίες πάνω σε αυτά. Η πανσέληνος του Σαββάτου απέναντί σου φέρνει μια κορύφωση σε μια κατάσταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε αυτό είναι σχέση, είτε μια συνεργασία. Τέλος, η Κυριακή δίνει πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έστω κι αν τα αισθηματικά είναι ακόμη μπερδεμένα. 

 • Ζυγός
 • Προετοιμάζεις πολλά και σημαντικά, παρά την κούραση. 
 • Ξεκινώντας η εβδομάδα αυτή, αρχίζει για σένα ένα διάστημα μεγαλύτερης εσωστρέφειας που όμως σε βοηθά ώστε να ανασκουμπωθείς και να προετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο τα βήματά σου για την επόμενη περίοδο, καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο μυστική θέση στο ωροσκόπιό σου. Την Τρίτη βρίσκεις λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, ενώ αντίθετα την Τετάρτη το κλίμα με τους οικείους μοιάζει πιο ηλεκτρισμένο και οι ανασφάλειές σου είναι τονισμένες. Από το μεσημέρι της Πέμπτης όμως το κλίμα είναι πιο θετικό, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας στο ζώδιό σου, αποκαλύπτει τα σχόλια και τα μυστικά που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα βγάζει προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου. Η πανσέληνος του Σαββάτου για σένα φέρνει κούραση και πίεση στην καθημερινότητά σου, ακόμη και σε επίπεδο δουλειάς για κάποιους. Τέλος, η Κυριακή σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που παραμένουν εδώ και καιρό μετέωρες. 

 • Σκορπιός
 • Μια προσωπική υπόθεση σε προβληματίζει, ενώ οι στόχοι σου προχωρούν. 
 • Από τη Δευτέρα το έντονο πλαίσιο της προηγούμενης περιόδου χαλαρώνει, καθώς ο Ήλιος περνά σε μια φιλική θέση για σένα που δίνει ώθηση στους δικούς σου στόχους, ενώ όλη την εβδομάδα ωφελείσαι ιδιαίτερα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, παρά τις πολλές υποχρεώσεις και τις προστριβές με πρόσωπα κύρους. Την Τρίτη μπορείς να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, κλείνοντας συμφωνίες, ενώ αντίθετα την Τετάρτη είναι προτιμότερο να είσαι περισσότερο μετρημένος/η σε όσα θα μοιραστείς με τους άλλους. Από το μεσημέρι της Πέμπτης ασχολείσαι με το σπίτι ή την οικογένεια, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου μαρτυρά πως θα υπάρξουν κάποια μυστικά το προσεχές διάστημα, θα πρέπει όμως να προσέχεις ώστε να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια σε βάρος σου. Η πανσέληνος του Σαββάτου για σένα δεν είναι αρνητική, έστω κι αν ένα προσωπικό ζήτημα, μια σχέση ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε προβληματίσουν, το σίγουρο είναι πως κορυφώνεται μια κατάσταση. Η Κυριακή πάντως είναι θετική για να δεις δικούς σου ανθρώπους, να μοιραστείς όμορφες στιγμές, αλλά και για να ψυχαγωγηθείς. 

 • Τοξότης
 • Έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες καριέρας, ακόμη κι αν πιέζεσαι από ανασφάλειες. 
 • Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και όλη την εβδομάδα συμπορεύεται με τον κυβερνήτη σου Δία, δίνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να προωθήσεις ζητήματα καριέρας ή για να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα με τα αιτήματά σου. Παράλληλα, περνάς σε ένα διάστημα που είναι ιδιαίτερα σημαντική η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Την Τρίτη μπορείς να κινηθείς πάνω σε οικονομικά θέματα, ενώ αντίθετα την Τετάρτη είναι προτιμότερο να περιορίσεις περιττές σπατάλες κι έξοδα. Από το μεσημέρι της Πέμπτης μπορείς πιο άνετα να μοιραστείς απόψεις και ιδέες με όσους σε περιβάλλουν, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας σε μια θέση φιλική προς το δικό σου ζώδιο σε βοηθά να προωθήσεις στόχους, αλλά και να πάρεις σημαντικές πληροφορίες μέσα από τη συμμετοχή σου σε ομίλους, παρέες ή ομάδες. Η πανσέληνος του Σαββάτου για σένα είναι κάπως πιεστική, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Νοέμβρη, φέρνοντας καταστάσεις που σε φορτίζουν λόγω ανασφαλειών ή στο σπίτι και την οικογένεια. Εντούτοις, η Κυριακή σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις τους οικείους σου. 

 • Αιγόκερως
 • Σημασία δεν έχει μόνο τι λες, αλλά και ο τρόπος που το λες! 
 • Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για τα δικά σου ζητήματα, ωθώντας σε σε νέα πράγματα και νέους ορίζοντες, ενώ ειδικά για τους γεννημένους το Δεκέμβριο πρόκειται για μια εξαιρετική εβδομάδα, ακόμη κι αν υπάρξουν μικροεμπόδια, καθώς ευνοούνται νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα; Σπουδών, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Την Τρίτη μπορείς να ασχοληθείς με τα δικά σου προσωπικά θέλω, ενώ αντίθετα την Τετάρτη καλείσαι να περιορίσεις εγωιστικές συμπεριφορές που τελικά σε απομακρύνουν από τους άλλους. Από το μεσημέρι της Πέμπτης ασχολείσαι με οικονομικές υποθέσεις, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σε φέρνει πιο κοντά με προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα με πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία, αρκεί να είσαι πιο προσεκτικός σε όσα λες. Η πανσέληνος του Σαββάτου για σένα δεν είναι πιεστική, αντίθετα δείχνει πως μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί. Τέλος, η Κυριακή δείχνει πως είσαι πιο εξωστρεφής και επιδιώκεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο, καθώς έχεις πολλά να ακούσεις, αλλά και να πεις. 

 • Υδροχόος
 • Τα οικονομικά σε απασχολούν έντονα, παρότι ωφελείσαι σημαντικά από τρίτους. 
 • Από τη Δευτέρα περνάς σε μια περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας, όπου κάνεις ενδοσκόπηση για να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες προσωπικές σου ανάγκες, σε μια περίοδο όπου αναθεωρείς πολλά από όσα πίστευες για τις διαπροσωπικές σχέσεις, ωστόσο οι προστριβές με τους άλλους δεν λείπουν. Την Τρίτη μπορείς να προετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο τα επόμενα βήματά σου, ενώ αντίθετα την Τετάρτη το άγχος μοιάζει να είναι αυξημένο λόγω υποχρεώσεων που δεν αποκλείεται να μην είναι απόλυτα δικές σου. Από το μεσημέρι της Πέμπτης κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί και πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας σε μια πιο φιλική θέση, ανοίγει το μυαλό σου περισσότερο και φέρνει χρήσιμες πληροφορίες στο διάβα σου. Η πανσέληνος του Σαββάτου για σένα δείχνει πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα οικονομικά κι αυτό σε αγγίζει άμεσα. Τέλος, η Κυριακή κυλά σε γνώριμα επίπεδα κι εσύ εστιάζεσαι περισσότερο στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών.

 • Ιχθύς
 • Οι άλλοι πλέον έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις κι αυτό σε φορτίζει κάποιες φορές. 
 • Τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά απέναντι από το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου οι διαπροσωπικές σχέσεις σου είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις κι εσύ λόγω συνθηκών μοιάζεις να ακολουθείς, εκούσια ή ακούσια. Ωστόσο πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα για μια σχέση ή μια συνεργασία, αν ανήκεις σε εκείνους που είναι γεννημένοι τον Φεβρουάριο. Την Τρίτη μπορείς να δεις τους στόχους σου να προωθούνται, ενώ αντίθετα την Τετάρτη είναι πιθανό να μην έχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα στις συλλογικές προσπάθειες. Από το μεσημέρι της Πέμπτης προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας στον τομέα των οικονομικών σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να ρυθμίσεις έγγραφα που σχετίζονται με οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά και να πάρεις σημαντικές πληροφορίες πάνω σε αυτά. Η πανσέληνος του Σαββάτου στο ζώδιό σου δρα σαν μεγεθυντικός φακός σε μια κατάσταση, ενώ εσύ δίνεις βάση μόνο στη δική σου πλευρά, αγνοώντας την άλλη. Τέλος, η Κυριακή δίνει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς με τα δικά σου προσωπικά ζητήματα. 
 • Πηγή

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top