penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από 17 έως 23.08.2015
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Κριός Ήρεμη εβδομάδα μεν, πολλές οικονομικές υποχρεώσεις δε. Μολονότι πρόκειται για μια εβδομάδα που κυλά ήρεμα, έχεις κάποιες ...


 • Κριός

 • Ήρεμη εβδομάδα μεν, πολλές οικονομικές υποχρεώσεις δε.
 • Μολονότι πρόκειται για μια εβδομάδα που κυλά ήρεμα, έχεις κάποιες εσωτερικές διεργασίες, που σχετίζονται κυρίως με δημιουργικά σχέδια ή με κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα, παρόλα αυτά συνεχίζουν να σε ευνοούν οι συνθήκες προκειμένου να βρίσκεις λύσεις, ενώ μπορείς κι εσύ από την πλευρά σου να διορθώσεις λάθη. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα μπορείς με άνεση να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ από την Τρίτη η προσοχή σου εστιάζεται περισσότερο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως την Τετάρτη υπάρχουν κάποιες αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους, ειδικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από το μεσημέρι της Πέμπτης όμως βλέπεις τα πράγματα βαθύτερα, παρά το ότι παρασύρεσαι από βιασύνες, ενώ η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσεις οικονομικές οφειλές, καθώς το Σάββατο κορυφώνεται μια κατάσταση σε επίπεδο οφειλών που υπάρχει όλη την εβδομάδα και επηρεάζει το πορτοφόλι σου άμεσα. Τέλος, η Κυριακή ανεβάζει τη διάθεσή σου, φρόντισε όμως να "αποδράσεις" για λίγο από τη ρουτίνα.

 • Ταύρος

 • Οριστικές αποφάσεις στο σπίτι ή τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
 • Παρά το γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα έχει πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, κάποιες ανασφάλειες σε κρατούν πίσω, ενώ οι προστριβές και ο εκνευρισμός , κυρίως με τους οικείους σου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα έχεις πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να ψυχαγωγηθείς, όσο το πρόγραμμα σου το επιτρέπει, καθώς από την Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με τις υποχρεώσεις ρουτίνας και τα πρακτικά ζητήματα, όμως την Τετάρτη υπάρχει έντονο άγχος κι αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται, ενδεχομένως να πιεστείς στο εργασιακό σου περιβάλλον, αφού επωμίζεσαι ευθύνες άλλων. Από το μεσημέρι της Πέμπτης όμως προσπαθείς να κάνεις βήματα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η Παρασκευή όμως είναι η πιο ελπιδοφόρα μέρα για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα αισθηματικά, καθώς το Σάββατο καλείσαι να πάρεις ξεκάθαρες κι οριστικές αποφάσεις για κάποιες καταστάσεις σε σχέσεις ή σε συνεργασίες σου, όσο κι αν νιώθεις περιορισμένος από τις συνθήκες. Τέλος, η Κυριακή σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο εσωτερικά, ενώ ασχολείσαι και με ένα οικονομικό θέμα.

 • Δίδυμοι

 • Καλείσαι να βάλεις οριστικά σε τάξη τις εκκρεμότητες.
 • Συνήθως οι τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου προορίζονται για ξεκούραση και χαλάρωση, εσύ όμως μοιάζεις να έχεις πολλά να τακτοποιήσεις μέσα στο πρόγραμμά σου, το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, καθώς εξαρτώνται πολλά κι από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ από την πλευρά σου δεν λείπουν κάποιες υπερβολές. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα επιλέγεις ασφαλείς και δοκιμασμένες συνταγές, ενώ από την Τρίτη η διάθεσή σου ανεβαίνει και είσαι πιο εξωστρεφής, όμως την Τετάρτη, ένα θέμα που απασχολεί έντονα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αγγίζει κι εσένα, μπορείς όμως να βρεις διεξόδους. Από το μεσημέρι της Πέμπτης το κλίμα αλλάζει και ασχολείσαι περισσότερο με τα απλά και καθημερινά θέματα, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται, η Παρασκευή έχει εξαιρετικές ευκαιρίες στο εργασιακό σου περιβάλλον. Το Σάββατο όμως κορυφώνεται μια κατάσταση που υπάρχει όλη την εβδομάδα, που σχετίζεται με την υγεία σου, τη δουλειά ή γενικά με τη ρουτίνα σου, καθώς ήρθε η ώρα να βάλεις σε τάξη κάποιες καταστάσεις. Η Κυριακή από την άλλη μαρτυρά πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις

 • Καρκίνος

 • Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, βλέπεις τις καταστάσεις να σταθεροποιούνται.
 • Η εβδομάδα αυτή έχει πολλά να σου δώσει, έστω κι αν συναντήσεις κάποιες αντιξοότητες, ενώ σε περίπτωση που υπάρξουν εμπόδια, έχεις και τη δυνατότητα να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Γεγονός είναι πάντως ότι το πλαίσιο στα οικονομικά σου είναι ιδιαίτερα μπερδεμένο. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα μπορείς να κάνεις μια σημαντική συζήτηση ή συμφωνία που σου δίνει ώθηση, καθώς από την Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους, το σπίτι και την οικογένεια, όμως την Τετάρτη υπάρχει ένα ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τους οικείους σου, άλλωστε κι εσύ δείχνεις έντονο πείσμα. Από το μεσημέρι της Πέμπτης όμως το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό για τα θέλω σου και όσα ετοίμαζες με την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών, η Παρασκευή όμως είναι σαφώς πιο βοηθητική για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια ή να δεις αγαπημένα πρόσωπα. Το Σάββατο καλείσαι να βγεις από την "σιγουριά" σου και να κάνεις ουσιαστικές κινήσεις, έστω κι αν χρειαστεί να πάρεις δυσάρεστες αποφάσεις με γνώμονα το καλύτερο για το μέλλον, ειδικά αν είσαι γονιός, αφού όλη η εβδομάδα σε προβληματίζει. Τέλος, η Κυριακή σε κάνει να ασχολείσαι με πρακτικές υποθέσεις, παρότι θα προτιμούσες... να το κάνει άλλος για σένα!

 • Λέων

 • Σε πολλά πράγματα νιώθεις πως είσαι με την πλάτη στον τοίχο, πρέπει όμως να πάρεις οριστικές αποφάσεις.
 • Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα των γενεθλίων των Λεόντων και όσοι Λέοντες έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα Αυγούστου καλούνται από τις παρούσες συνθήκες να ωριμάσουν και να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά, καθώς όλη την εβδομάδα είναι πιθανό να συναντούν συμπεριφορές άλλων που τους περιορίζουν τις κινήσεις, έχουν όμως τη δυνατότητα να διορθώσουν λάθη. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα τα πράγματα κυλούν σε γνώριμους ρυθμούς, ενώ από την Τρίτη γίνεσαι πιο εξωστρεφής και θες να προσεγγίσεις τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, όμως την Τετάρτη, θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου σε μια συζήτηση ή σε μια συμφωνία που κάνεις, καθώς μέσα από τη διπλωματία ωφελείσαι περισσότερο. Από το μεσημέρι της Πέμπτης το κλίμα αλλάζει και ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ και η Παρασκευή έχει εξαιρετικές ευκαιρίες για να γεφυρώσεις χάσματα με τους οικείους σου. Το Σάββατο όμως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι που διαλέγεις να ισχυροποιήσεις μια κατάσταση με την απραξία σου ή να αποδεσμευτείς από πράγματα που δεν προχωρούν. Η Κυριακή όμως είναι σαφώς πιο βοηθητική και δίνει έδαφος για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

 • Παρθένος

 • Σημαντικές αποφάσεις, ευκαιρίες, αλλά και παρασκήνιο.
 • Η εβδομάδα αυτή μαρτυρά για σένα πως κάνεις σημαντικά βήματα μέσα από την επικοινωνία, ενώ αν ανήκεις στους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου θα πρέπει να αδράξεις την κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, μη ξεχνάς όμως οτι η υγεία και οι αντοχές σου είναι πιο μειωμένες αυτή την περίοδο, με τον Άρη στο προηγούμενο ζώδιο. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα μπορείς να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί και παίρνεις πρωτοβουλίες για ουσιαστικά πράγματα, καθώς από την Τρίτη έχεις περισσότερη ανάγκη από σταθερότητα και απλές στιγμές μέσα στην καθημερινότητά σου, όμως την Τετάρτη υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις λανθασμένες κινήσεις σε οικονομικά, πρόσεξε λοιπόν τις σπατάλες. Από το μεσημέρι της Πέμπτης μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, η Παρασκευή όμως είναι σαφώς πιο βοηθητική για να πάρεις σημαντικές πληροφορίες για το πως θα κινηθείς παρακάτω, ενώ το περιβάλλον σου σε στηρίζει. Το Σάββατο επιλέγεις να αφήσεις πίσω κάποια πράγματα που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς και να προχωρήσεις παρακάτω. Τέλος, η Κυριακή σε φέρνει πιο κοντά στο σπίτι και την οικογένεια, αν και δεν λείπουν οι μπερδεμένες καταστάσεις.

 • Ζυγός

 • Έχεις ανάγκη από πιο σταθερό έδαφος για να κινηθείς, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο.
 • Αυτή την εβδομάδα μπορείς να στηριχτείς σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ακόμη κι αν έχεις να συναντηθείς μαζί τους καιρό, για κάποια πράγματα που σε απασχολούν, ενώ ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες μπορείς να δεις τους στόχους σου να προωθούνται, χρειάζεται όμως να εντείνεις προσπάθειες. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα μπορείς με άνεση να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, ενώ από την Τρίτη εστιάζεσαι περισσότερο στα δικά σου θέλω και προσπαθείς να δώσεις κύρος στο λόγο σου, όμως την Τετάρτη δυσκολεύεσαι να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και στους άλλους, ειδικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από το μεσημέρι της Πέμπτης όμως έχεις ανάγκη από περισσότερη σταθερότητα και σιγουριά, ενώ η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα για να κάνεις τις οικονομικές κινήσεις που υπολόγιζες, καθώς το Σάββατο κορυφώνεται μια κατάσταση που υπάρχει όλη την εβδομάδα σε οικονομικό επίπεδο που σε επηρεάζει άμεσα. Τέλος, η Κυριακή ανεβάζει τη διάθεσή σου, και σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή κι επικοινωνιακό.

 • Σκορπιός

 • Φρόντισε να βάλεις σε τάξη τα πράγματα!
 • Είναι η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού που εστιάζεις τόσο στις φιλοδοξίες σου, καθώς μετά το κλίμα σταδιακά χαλαρώνει, προς το παρόν εσύ είσαι απορροφημένος στο να δείχνουν τα πράγματα καλά, ακόμη κι αν δεν είναι όλα ρόδινα. Το σίγουρο είναι ότι προσπαθείς να είσαι συνεπής με τις κοινωνικές σου επαφές. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα μπορείς να προωθήσεις του στόχους σου και να δεις φίλους που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, καθώς από την Τρίτη προετοιμάζεις κάποια πράγματα και προσπαθείς να μπεις ξανά στους ρυθμούς σου, όμως την Τετάρτη υπάρχει έντονο άγχος με κάποιες υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί, είναι λοιπόν προτιμότερο να βρεις χρόνο μέσα στην ημέρα για να ξεκουραστείς. Από το μεσημέρι της Πέμπτης όμως το κλίμα αλλάζει κι εσύ βγαίνεις από το καβούκι σου για να αδράξεις ευκαιρίες, η Παρασκευή όμως σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για τα ζητήματα που σε αφορούν άμεσα, καθώς το Σάββατο καλείσαι να δώσεις τέλος σε κάποια πράγματα που δεν προχωρούν άλλο και να αποφασίσεις οριστικά προς τα πού θες να κινηθείς. Τέλος, η Κυριακή προχωρά χωρίς μεγάλες εκπλήξεις, όλη την εβδομάδα όμως θα πρέπει να δείξεις ωριμότητα

 • Τοξότης

 • Άγχος, αλλά κι ευκαιρίες.
 • Μέσα από κάποιες μικρές ή ασήμαντες αφορμές, έρχεσαι σε επαφή με κάποιες ανασφάλειες, ενοχές ή φοβίες σου που δεν σου επέτρεπαν να προχωρήσεις ελεύθερος και πιο ανάλαφρος παρακάτω, όμως ακόμη βρίσκεσαι σε μια περίοδο με μπόλικη ενέργεια στις μπαταρίες σου και την εύνοια των συνθηκών, ώστε να διορθώσεις παραλείψεις σου, πρόσεχε όμως επιπόλαιες συμπεριφορές. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα ασχολείσαι πιο εντατικά με την εικόνα που προβάλεις προς τα έξω, ενώ από την Τρίτη η διάθεσή σου ανεβαίνει και θες να δεις φίλους, όμως την Τετάρτη, κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει μοιάζουν να μην προχωρούν, καθώς απαιτείται από σένα μεγαλύτερη προσπάθεια. Από το μεσημέρι της Πέμπτης το κλίμα γίνεται πιο εσωστρεφές κι εσύ επιλέγεις να απέχεις από την πολυκοσμία, όσο αυτό περνά από το χέρι σου σε συνάρτηση με το πρόγραμμά σου, η Παρασκευή όμως σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Το Σάββατο όμως αγχώνεσαι αρκετά και ένα πιθανό σενάριο για πολλούς Τοξότες είναι ότι αναγκάζονται να φέρουν σε πέρας υποθέσεις τρίτων. Η Κυριακή όμως σε φέρνει στο τιμόνι των εξελίξεων, φρόντισε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

 • Αιγόκερως

 • Οικονομικές οφειλές σε πιέζουν, ενώ εσύ επενδύεις κόπο και χρόνο σε στόχους.
 • Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος από το Λέοντα σχηματίζει δυσμενή όψη με τον κυβερνήτη σου Κρόνου και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν δυσκολία στη συνεννόηση με κάποια σημαντικά πρόσωπα, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βρεις λύσεις σε κάποιες οικονομικές οφειλές ή για οικονομικά ζητήματα τρίτων που σχετίζονται με το δικό σου πορτοφόλι κι αυτό επηρεάζει τα θέλω σου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα έχεις ώθηση να ρυθμίσεις τα πράγματα όπως θέλεις, ενώ από την Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα σου, ειδικά αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται αυτές τις μέρες, όμως την Τετάρτη, θα πρέπει να φανείς περισσότερο διπλωμάτης στις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα, αν θέλεις να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από το μεσημέρι της Πέμπτης το κλίμα αλλάζει και ασχολείσαι περισσότερο με τους φίλους σου, ενώ και η Παρασκευή έχει εξαιρετικές ευκαιρίες για δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται. Το Σάββατο όμως κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα στο κατά πόσο κάποιοι στόχοι που έχεις θέσεις είναι ρεαλιστικοί και πραγματοποιήσιμοι. Η Κυριακή όμως σε κάνει να προτιμάς τη χαλάρωση και την ξεκούραση, μακριά από την πολυκοσμία.

 • Υδροχόος

 • Κουραστικές υποχρεώσεις σε ωθούν σε αποφάσεις.
 • Τελευταία εβδομάδα που ο Ήλιος παραμένει απέναντί σου, κρατώντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, παρότι πολλές φορές ενοχλείσαι καθώς οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των πραγμάτων κι αυτό σε φορτίζει. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα εξετάζεις σε βάθος κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη και ασχολείσαι με οικονομικές οφειλές, ενώ από την Τρίτη γίνεσαι πιο εξωστρεφής και θες να ξεφύγεις από όσα νιώθεις ότι σε περιορίζει, καθώς κυνηγάς ανοιχτούς ορίζοντες μπροστά σου, όμως την Τετάρτη είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που δυνητικά θα μπορούσαν να σε μπλέξουν σε μπελάδες. Από το μεσημέρι της Πέμπτης δίνεις περισσότερη βάση στην εικόνα που εισπράττουν οι άλλοι από σένα, ενώ και η Παρασκευή έχει εξαιρετικές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγω στην καριέρα σου. Το Σάββατο όμως έχεις πολλές υποχρεώσεις, ακόμα και κοινωνικού χαρακτήρα που σε πιέζουν, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως να κουραστείς περισσότερο. Η Κυριακή όμως σου δίνει ώθηση για να κυνηγήσεις τους στόχους σου, αρκεί να είναι ρεαλιστικοί.

 • Ιχθύς

 • Εβδομάδα με ευκαιρίες σταθεροποίησης και οριστικοποίησης.
 • Ακόμη μια εβδομάδα που εστιάζεσαι αρκετά στις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου, προσπαθώντας να βάλεις σε τάξη τις καταστάσεις, στο βαθμό του εφικτού, καταστρώνοντας πρόγραμμα, αυτό όμως σε κουράζει αρκετά, ενώ μοιάζεις να έχεις παραμελήσει και την υγεία σου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τη Σελήνη απέναντί σου, ενώ την Τρίτη σε βρίσκει πιο εσωστρεφή, κάνοντας την αυτοκριτική σου για πρόσωπα. Η Τετάρτη από την άλλη προειδοποιεί για κάποια απρόσμενα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, όμως από το απόγευμα Πέμπτης έχεις πολλές ευκαιρίες για να δεις τα πράγματα να είναι πιο εναρμονισμένα με τα θέλω σου, ενώ η Παρασκευή προσφέρεται και για μια απόδραση σε άλλο μέρος, αν οι συνθήκες το ευνοούν αντίστοιχα, μπορείς σίγουρα να κάνεις πάντως κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Το Σάββατο οριστικοποιείς μια κατάσταση, ενώ η Κυριακή φέρνει πολλές κοινωνικές επαφές, δεν λείπει όμως το μπερδεμένο πλαίσιο από μέρους σου.
 • Πηγή

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top