penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Κουνελάκι γεμιστό με τυριά
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Υλικά 1 κουνέλι, περίπου 2 κιλά 500 γρ.  μυζήθρα 300 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 π.κ.  ελαιόλαδο 1 κ.σ ρίγανη αλάτι πιπέρ...

Υλικά
1 κουνέλι, περίπου 2 κιλά
500 γρ.  μυζήθρα
300 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 π.κ.  ελαιόλαδο
1 κ.σ ρίγανη
αλάτι πιπέρι


Εκτέλεση
Αλείφουμε το κουνέλι με το ελαιόλαδο, το αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε στην κοιλιά του την μυζήθρα, τη γραβιέρα και τη ρίγανη. Ράβουμε την κοιλιά, το περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη ακόμα και το τυλίγουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε
στους 180° για 1 1//2 ώρα. 'Έπειτα αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε στο φούρνο, για λίγα ώρα ακόμα, μέχρι να ροδίσει.


Δείτε περισσότερες >>Συνταγές

Πηγή:

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top