• Breaking News

    Δωρεαν εξεταση μαστου


    Δωρεάν εξέταση μαστού και δωρεάν μαστογραφίες, προσφέρει από  την Δευτέρα 16 μέχρι και  την Τετάρτη 18 Μαρτίου (9 με 2)η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας(ΕΕΜ) σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων στα πλαίσια της στέγασης στο 1οΔημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων (Καλφοπούλειο)  του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».

    «Η προσφορά γίνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του 1ουΔημοτικού Ιατρείου «Καλφοπούλειο» (Σόλωνος 78)  από εθελοντές γιατρούς  της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας» αναφέρει σε δήλωση της η Πρόεδρος της ΕΕΜ κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα.

    Μετά τις εξετάσεις μαστού όσες γυναίκες κρίνουν οι γιατροί της ΕΕΜ ότι πρέπει να υποβληθούν σε μαστογραφία, θα παραπέμπονται στο τμήμα Μαστογραφίας του  Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», (Συντονιστής Διευθυντής ο κ. Βασίλης Γεωργούντζος), μετά και την σύμφωνη γνώμη του Διοικητού του Νοσοκομείου κ. Χρήστου Τσάμη.

    Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα για το>>Στήθος

    Οι γυναίκες που επιθυμούν να εξεταστούν δωρεάν θα πρέπει να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού -καθημερινά  10.00-18.00- στην Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, στα τηλέφωνα  210-74 70 257 & 210-77 73 112.
    Για ραντεβού στο  «Έλλη Λαμπέτη» (Καλφοπούλειο Δημοτικό Ιατρείο, Σόλωνος 78) όπου παρέχεται δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και στα μέλη των οικογενειών τους, όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (9.00 - 17.00) στο τηλέφωνο  210 – 77 73 112.

    Διαβάστε περισσότερα άρθρα για την>>Υγεία



    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728