penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με το σύστημα Accent
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Η κυτταρίτιδα ως πρόβλημα Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε μια σειρά από παράγοντες που συνεργάζονται και έχουν ως αποτέλεσμα τη δυσμορφία ...

Η κυτταρίτιδα ως πρόβλημα
Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε μια σειρά από παράγοντες που συνεργάζονται και έχουν ως αποτέλεσμα τη δυσμορφία στο δέρμα. Η συσσώρευση λίπους κάνει τα λιποκύτταρα να διογκώνονται προκειμένου να το αποθηκεύσουν. Ενώ τα φυσιολογικά λιποκύτταρα έχουν μέγεθος ενάμιση χιλιοστό, τα διογκωμένα λιποκύτταρα της κυτταρίτιδας μπορούν να φτάσουν μέχρι το ενάμιση εκατοστό. Τα πρησμένα λιποκύτταρα εμποδίζουν τη σωστή ροή στο φλεβικό και λεμφικό σύστημα, τα αγγεία, δηλαδή, που μεταφέρουν πολύτιμες θρεπτικές ουσίες στους ιστούς. Έτσι, η περιοχή όπου αποθηκεύεται το λίπος νεκρώνεται και νοσεί, μαζί και ίνες του κολλαγόνου & της ελαστίνης που το περιβάλλουν – σκληραίνουν και δημιουργούν τα «λακουβάκια» και «βουναλάκια» της κυτταρίτιδας. Παράλληλα, οι ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν τις ίνες του κολλαγόνου δεν αιματώνονται σωστά, λόγω της κακής κυκλοφορίας και γι’ αυτό δεν παράγουν καινούργιες ίνες. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των λόγων είναι η κυτταρίτιδα.
Ταυτόχρονα, το γυναικείο σώμα είναι προγραμματισμένο γενετικά να αποθηκεύει λίπος στην περιοχή των γλουτών, της κοιλιάς και των μηρών για να αντιμετωπίσει πιθανή εγκυμοσύνη. Δεν πρέπει, ωστόσο, η κατάσταση να επιδεινώνεται με κακή διατροφή, κάπνισμα, έλλειψη άσκησης και στρες, που οδηγούν στην υπερβολική συσσώρευση λίπους στα λιποκύτταρα. με αποτέλεσμα αυτά να διογκώνονται, να πιέζουν το δέρμα ανομοιόμορφα και να σχηματίζεται στην επιφάνεια του η κυτταρίτιδα. Από την άλλη μεριά η περιορισμένη σωματική δραστηριότητα και ο χρόνος που περνάει μειώνουν την παραγωγή ινών κολλαγόνου & ελαστίνης, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της. Η χαλάρωση όμως έχει μια δυσάρεστη  «οπτική» συνέπεια. Έτσι το σώμα μας δείχνει πιο γεμάτο ή μάλλον πιο  «ξεχειλωμένο».
Tο σύστημα Accent
To σύστημα  με την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (Unipolar RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που πετυχαίνει σύσφιξη και επανασχηματισμό (γλυπτική) του σώματος, σε άνδρες και γυναίκες, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, με άνετο και ανώδυνο τρόπο.
Οι ραδιοσυχνότητες διασπούν τα λιποκύτταρα χρησιμοποιώντας  θερμότητα, η οποία με τη σειρά της αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στη λεμφική παροχέτευση και την ενίσχυση της πυκνής δομής του κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους συρρικνώνονται, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το δέρμα.
Οι ραδιοσυχνότητες ενδείκνυνται για όλους εκείνους που βρίσκονται ήδη κοντά στο ιδανικό τους βάρος και, ενώ ασκούνται και προσέχουν τη διατροφή τους, το σώμα τους χρειάζεται επιπλέον βοήθεια.
Το σύστημα Accent συσφίγγει το σώμα χωρίς τομές, βελόνες και αναισθησία, αντιμετωπίζοντας την προβληματική με κυτταρίτιδα
Πότε ενδείκνυται η χρήση του συστήματος Accent;
Το σύστημα Accent ενδείκνυται σε περιοχές με κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση και μπορεί άφοβα να εφαρμοστεί σε όλους, με εξαίρεση κάποιες ιατρικές περιπτώσεις όπως βηματοδότης, μεταλλικό εμφύτευμα, λάμα, καθώς και ασθένειες του συνδετικού ιστού.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα πιο βαθιά επίπεδα του ιστού θερμαίνονται, ενώ τα επιφανειακά προστατεύονται από συνεχή ψύξη. Ο χρόνος θεραπείας κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και  το στόχο θεραπείας, από 20 – 50  λεπτά.
Το σύστημα Accent παρέχει ορατά αποτελέσματα, επειδή είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση «διπλού στρώματος». Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει τον ιστό σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη.
 
Accent & NEOTIS
Μέσω της βελτίωσης της όψης του «φλοιού πορτοκαλιού» και του τοπικού πάχους, το Accent βελτιώνει το περίγραμμα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, παρέχοντας, έτσι, σφριγηλούς μηρούς, γλουτούς και κοιλιά. Με τη χρήση της unipolar ραδιοσυχνότητας επιτυγχάνονται θεαματικά αποτελέσματα στο λεπτό, χαλαρό και πλαδαρό δέρμα που εμφανίζει κυτταρίτιδα.
Με αυτή την καινοτόμο θεραπεία, θα αισθανθείτε το σώμα σας να γίνεται λείο και να αναδιαμορφώνεται. Για εμφανή αποτελέσματα, το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS σας συστήνει 6 - 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2 - 3 εβδομάδων ανάλογα με τη θεραπεία. Στην περίπτωση της χαλάρωσης, οι βαθιές δομικές αλλαγές των ινών απαιτούν περισσότερο χρόνο και το τελικό αποτέλεσμα έρχεται μετά το πέρας των συνεδριών.
Καθώς η θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν υπάρχει ανάγκη για τομές, χρήση βελονών ή αναισθησίας και δεν απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις δραστηριότητές σας. About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top