penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Αλλάξατε χρώμα στα μαλλιά;Αλλάξτε και μακιγιάζ!
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Όλες μας θέλουμε να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας, ξεκινώντας από το χρώμα των μαλλιών.Ανάλογα με m διάθεσή μας, κάνουμε μικρές η τολμάμε...
Alláxate-chró̱ma-sta-malliá-Alláxte-kai-makigiáz-penbeautysecrets.blogspot.gr

Όλες μας θέλουμε να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας, ξεκινώντας από το χρώμα των μαλλιών.Ανάλογα με m διάθεσή μας, κάνουμε μικρές η τολμάμε  μεγαλύτερες αλλαγές. Κάποιες περιοριζόμαστε  στις ανταύγειες για να δώσουμε λάμψη στο χρώμα των μαλλιών ή αποφασίζουμε να το αλλάξουμε σε κάποια ανοιχτή ή πιο σκούρα απόχρωση.Τι μπορεί να συμβαίνει όμως όταν ναι μεν τα  μαλλιά μας δείχνουν λαμπερά και εντυπωσιακά άλλα η συνολική μας εμφάνιση δεν είναι αντίστοιχη. Αυτό ακριβώς θα μάθετε σήμερα.Δηλαδή ότι το νέο χρώμα στα μαλλιά απαιτεί και νέο μακιγιάζ», κάτι που λίγες γυναίκες σκέφτονται. Κι αυτό γιατί, η αλλαγή του χρώ­ματος στα μαλλιά επηρεάζει όλη m χρωματική ει­κόνα του προσώπου».Αν λοιπόν κι εσείς έχετε αλλάξει ή σκοπεύετε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, επιλέξτε το κατάλληλο μακιγιάζ για να διατηρήσετε δροσερή και νεανική mv εμφάνισή σας. Σας δίνουμε χρήσι­μες συμβουλές για καστανά, ξανθά, κόκκινα, μαύρα αλλά και γκρίζα μαλλιά.
Με γκρίζα μαλλιά
grey hair

Δεν είναι από τα πλέον «βολικά» χρώματα. Κι αυτό γιατί κάνουν όλο το πρόσωπο να δείχνει θαμπό και σχεδόν... «ξεπλυμένο». Για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας, χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε λαμπερά χρώματα στο μακιγιάζ, στα μάγουλα και τα χείλη, σε ψυχρούς όμως τόνους. Με αυτό τον τρό­πο Θα δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες εντάσεις στο πρόσωπο, που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο ελ­κυστικές.
Κραγιόν Δοκιμάστε ένα σε σκούρο ροζ, κοραλί ή κόκκινο χρώμα.
Μάσκαρα-μολύβι Αποφύγετε τα σκούρα μαύρα περιγράμματα, που θα κάνουν τα χαρακτηριστικά σας να δεί­χνουν «σκληρά». Για περίγραμμα προ­τιμήστε βαθύ γκρι μολύβι. Μια μάσκα­ρα σε μολυβί απόχρωση είναι για εσάς πραγματικά ο τέλειος συνδυασμός.
Ρουζ Επιλέξτε απαλό ροζ, βερικοκί ή μια απαλή απόχρωση του κόκκινου.
Σκιές Αποφύγετε το χρώμα στα μά­τια. Επιλέξτε διακριτικούς τόνους του γκρι.
Ξανθιές
ksantha-mallia

Ανεξάρτητα από το εάν το χρώμα εί­ναι ξανθό, χρυσό ή όταν απόχρωση τας στάχτης, είναι απαραίτητο να επιλέγε­τε για το μακιγιάζ σας παστέλ αποχρώ­σεις, οι οποίες θα συμπληρώσουν και θα τονίσουν m φωτεινότητα των μαλ­λιών σας. Οι σκούρες αποχρώσεις που πιθανόν χρησιμοποιούσατε -δαμασκη­νί ρουζ, κραγιόν στις αποχρώσεις του κρασιού ή μαύρο eyelίner στο περί­γραμμα των ματιών- σε συνδυασμό με το ξανθό χρώμα δημιουργούν ένα πο­λύ «σκληρό» αποτέλεσμα. Ακόμη κι αν προσθέσετε μερικές φωτεινές ανταύγει­ες, θα χρειαστεί να τροποποιήσετε το μακιγιάζ σας με περισσότερες παστέλ πινελιές.
Κραγιόν Προτιμήστε φωτεινές απο­χρώσεις σε ροζ, ροδακινί και απαλό κόκκινο του τριαντάφυλλου.
Μάσκαρα-μολύβι Τονίστε το βλέμμα με περίγραμμα από καφέ σκούρο μολύ­βι και καφέ μάσκαρα.
Ρουζ Επιλέξτε σε απαλή ροζ ή πορ­τοκαλί ροζ τονικότητα.
Σκιές Το απαλό μπεζ, το καφέ και το σταχτί ται­ριάζουν με το ξανθό χρώμα.
Καστανές
kastana-mallia

Ταιριάζει πολύ τόσο με m φυσική απόχρωση τας ε­πιδερμίδας όσο και με τα χαρακτηριστικά των Ελ­ληνίδων. Το καστανό μελί, το καστανό της ξανθής σοκολάτας, αλλά και το καστανό του εσπρέσο κερ­δίζουν διαρκώς τις προτιμήσεις των γυναικών. Ως χρώμα, το καστανό είναι πολύ ευέλικτο για το μακιγιάζ εάν εξαιρέσουμε τη γήινη γκάμα η οποία περιλαμβάνει το καφέ,το πράσινο,το χρώμα του χαλκού και της άμμου.Επιπλέον οι πιο εκκεντρικές και έντονες αποχρώσεις μπορούν να δώσουν ένταση και λάμψη στα χαρακτηριστικά σας.
Κραγιόν: Αποφύγετε την γκάμα του καφέ, επειδή δείχνει μονότονο. Επιλέξτε λαμπερές ενυδα­τικές φόρμουλες σε ροζ, τριανταφυλλί ή ακόμη ροζ κοραλί, ενώ για πιο ξεχωριστές βραδιές προτιμήστε ένα κραγιόν σε βαθύ δαμασκηνί ή στο απαλό κόκκι­νο του παλιού κρασιού
Μάσκαρα-μολύβι Χρησιμοποιήστε για το περίγραμμα των ματιών καφέ σκούρο ή μαύρο μολύβι.Για το βράδυ προτιμήστε το eyelίner, που χαρίζει πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Ρουζ Προτιμήστε αποχρώσεις του ροζ, του κοραλί­ ή του τριανταφυλλί, οι οποίες είναι κοντά στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας. Αποφύγετε οτιδήποτε έχει κίτρινη βάση.
Σκιές Για την ημέρα δουλέψτε με αποχρώσεις του γκρι καφέ,οι οποίες θα τονίσουν τη φυσικότητα της εμφάνισης σας.Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα απαλά βιολέ αλλά και τα πράσινα.'Ένας συνδυασμός από ροζ-καφέ ή μπεζ-καφέ στα βλέφαρα θα προσθέσει βάθος στο βλέμμα.Ενδώστε άφοβα στο καφέ της σοκολάτας.
Κοκκινομάλλες
kokkina-mallia

Οι σέξι τόνοι του κεχριμπαριού στα μαλλιά σας προσθέτουν ζεστασιά στα χαρακτηριστικά σας. Αυ­τό σημαίνει ότι πρέπει να προσθέσετε ζεστούς τό­νους και στο μακιγιάζ σας.
 

Κραγιόν Επιλέξτε κραγιόν στις αποχρώσεις του ροδακινί, του ανοιχτού καφέ, του ροζ με καφέ βά­ση ή του κόκκινου. Μη σας φαίνεται περίεργο. Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει μοναδικά στα κόκκινα μαλλιά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διευκρινίσου­με ότι πρέπει να αναζητήσετε απαλές αποχρώσεις κόκκινου, όπως το Θαμπό κόκκινο με βυσσινί βάση.
Μάσκαρα-μολύβι Για το περίγραμμα των ματιών μια πολύ καλή λύση είναι το σκούρο καφέ μολύβι ή eyelίner και ίδιου χρώματος μάσκαρα.
Ρουζ Δοκιμάστε τις απαλές αποχρώσεις του καφέ ή τόνους του βερixοκί.
Σκιές Προτιμήστε ζεστό μπεζ με κόκκινη βάση ή καστανό που ταιριάζει με m φυσική απόχρωση τας επιδερμίδας σας. Κατάλληλο για σας είναι επίσης το καφεκόκκινο ή το πράσινο τας λεβάντας.
Μελαχρινές
1_3e354_thumb

Τα σκούρα μαλλιά ανεξάρτητα εάν είναι μαύρα ή καφέ σκούρα, έχουν την τάση να δεί­χνουν την επιδερμίδα θαμπή. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να καταργήσε­τε την παστέλ παλέτα και να προτιμή­σετε πιο σκούρες αποχρώσεις στα μά­γουλα και τα χείλη,ώστε να μην φαίνεστε άτονες.
Κραγιόν Για μια εξαιρετική εμφάνιση ένα κόκκινο-μπλε κραγιόν με ενυδατική βάση θα δεί­ξει υπέροχα στα χείλη σας.
Μάσκαρα-μολύβι Δοκιμάστε το σκούρο καφέ ή το μολυβί. Ολοκληρώνετε πάντα το μακιγιάζ των μα­τιών με πλούσιες στρώσεις μαύρης μάσκαρα.
Ρουζ Το ροζ καφέ, το δαμασκηνί αλλά και το φούξια είναι ιδανικές αποχρώσεις και αναδεικνύ­ουν m συνολική σας εμφάνιση.
Σκιές Επιλέξτε φωτεινό καφέ και καφέ της μό­κας. Αυτές οι φυσικές αποχρώσεις στα βλέφαρα θα προσθέσουν ένταση, χωρίς να χρειαστείτε πιο σκού­ρες σκιές. Για ξεχωριστές εμφανίσεις, κάντε smoky eyes με σκούρα μολυβί σκιά.

 Χρειάζεται να βάψετε και τα φρύδια σας;

Δεν είναι απαραίτητο το χρώμα των φρυδιών να ταιριάζει με αυτό των μαλλιών.Το χρώμα των φρυδιών δεν πρέπει να αλλάζει. "Όταν τα φρύδια είναι ξανθισμένα, δείχνουν πολύ ψεύτικα. Μόνη εξαίρεση στον κανόνα αποτελούν τα νεαρά μοντέλα, τα οποία πρέπει να ξανθαίνουν τα φρύδια τους για μεγαλύτερη ελευθερία στο μακιγιάζ. Επίσης, το βάψιμο των φρυδιών ενδείκνυται εάν τα φρύδια έχουν γκριζάρει έντονα. Σ αυτές τις περιπτώσεις ένας τόνος σε χρυσαφί φωτίζει την επιδερμίδα». Στις μεγάλες χρωματικές αλλαγές (εάν π.χ. από σκούρα καστανά βάψετε τα μαλλιά σας ανοικτά ξανθά) το χρώμα των φρυδιών χρειάζεται να ισορροπήσει με το νέο χρώμα των μαλλιών σας. Δοκιμάστε:

ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΧΡΩΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ
Απαλό ξανθό Φωτεινό ξανθό της στάχτης
Μέτριο σκούρο ξανθό Σκούρο της άμμου
Φωτεινό ανοικτό καστανό Ανοικτό μαονί
Μέτριο σκούρο καφέ Μαόνι με καφέ τόνους
Μαύρο Το χρώμα του καπνού
Φωτεινό κόκκινο Καραμέλα
Μέτριο κόκκινο Κάστανο -Καφέ κόκκινο
Σκούρο κόκκινο Σοκολάτα
Φωτεινά γκρι Γκρι


About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top