penny tsoytsoyklari penny tsoytsoyklari Author
Title: Δωστε σχημα στα φρυδια σας
Author: penny tsoytsoyklari
Rating 5 of 5 Des:
Τα φρύδια δίνουν σχήμα στο πρόσωπο και παίζουν ση­μαντικό ρόλο στην εξισορρόπηση του βλέμματος. Ωστό­σο, το να τα διατηρήσετε όμορφα δεν ...
Τα φρύδια δίνουν σχήμα στο πρόσωπο και παίζουν ση­μαντικό ρόλο στην εξισορρόπηση του βλέμματος. Ωστό­σο, το να τα διατηρήσετε όμορφα δεν είναι εύκολη υπό­θεση. Η μορφοποίηση και η σκίαση, που δίνουν στιλ στα φρύδια, συχνά μας τρομάζουν. Για ορισμένες γυναί­κες αρκεί η αφαίρεση των περιττών τριχών με ένα τσιμπι­δάκι. Άλλες επισκέπτονται  ινστιτούτα αι­σθητικής μια φορά το μήνα. Ανεξάρτητα από τις προτιμή­σεις σας, το να ανακαλύψετε τι σας ταιριάζει είναι εύκολο, αν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία και λίγη γνώση.Τα φρύδια δίνουν σχήμα στο πρόσωπο και τρα­βούν την προσοχή στα μάτια σας.
Τα πυκνά, σκούρα φρύδια μοιάζουν δραματικά. Τα ανοιχτό χρώμα δίνουν μια απαλή, ανοιχτή όψη. Τα σχήματα των φρυδιών έρχονται και παρέρχονται στη μόδα, αλλά είτε τα φρύδια σας είναι αναση­κωμένα από έκπληξη, είτε σμιχτά από την ανησυχία, προσθέτουν έμφαση στην προσωπική σας έκφραση, και η περιποίησή τους είναι προσωπική υπόθεση.
Αν δε χρησιμοποιείτε πολύ make υρ, μάλλον αρ­κείστε στο να τα χτενίσετε ελαφρά με ένα βουρ­τσάκι για να τονίσετε το φυσικό τους τόξο.Όμως, αν τα έχετε παραμελήσει και Θέλετε να τους δώσετε σχήμα, χρειάζεται αρκετή δουλειά. Αν η γραμμή του τόξου σας έχει χαθεί μέσα σε διάσπαρτες ατίθασες τριχούλες, βγάλτε το τσι­μπιδάκι από τη Θήκη του.
Δεν είστε σίγουρη μέχρι πού Θέλετε να φτάσετε; Χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ ή ένα λευκό μολύ­βι για να καλύψετε τις τρίχες που σκέφτεστε να αφαιρέσετε. Αυτό Θα σας δώσει μια εικόνα και, ίσως, Θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.
 Βούρτσα φρυδιών
Αν αυτό που Θέλετε είναι μια γενική αλλαγή του σχήματος -ή δεν εμπιστεύεστε το συντονισμό των χεριών και των μα­τιών σας- μπορείτε να καταφύγετε σε ένα ινστιτούτο αισθη­τικής. 'όμως, για μια απλή, φυσική εμφάνιση, ή για να διατηρήσετε το σχήμα των φρυδιών, μπορείτε να αρχίσετε χτενί­ζοντας τα φρύδια σας προς τα πάνω και προς τα έξω, προς την κατεύθυνση που έχουν ήδη. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε το φυσικό τους σχήμα και σας βοηθά να εντοπίσετε τις διά­σπαρτες τρίχες που πρέπει να αφαιρεθούν. "Έπειτα αφαιρέστε τις τριχούλες που φυτρώνουν ανάμεσα στα φρύδια.
ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ
'Ένα μολύβι φρυδιών στο κατάλληλο χρώμα χαρίζει λεία και ομοιόμορφη εμφάνιση στα φρύδια σας. Γενικά, επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει ακριβώς ή είναι λίγο πιο ανοικτό από το χρώμα των μαλλιών σας - μερικές φορές τα χρώματα φαίνονται πιο σκούρα και κοκκινωπά επάνω στα φρύδια σας. Εξαίρεση: οι γυναίκες που έχουν πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά μπορούν να προτιμή­σουν ένα χρώμα έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό τους για να τονίσουν το περίγραμ­μα. Αν αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας ή προσθέσετε ανταύγειες το καλοκαίρι, προσαρμό­στε ανάλογα το χρώμα των φρυδιών.
Το σχήμα
Αρχίστε αφαιρώντας τις διάσπαρτες τρίχες που φυτρώνουν μεταξύ των βλεφάρων και των φρυ­διών. "Έπειτα ξεκινώντας από το κάτω μέρος και δουλεύοντας με κατεύθυνση προς τα πάνω, αφαι­ρέστε τις τρίχες που παραμορφώνουν το σχήμα των φρυδιών. Το κάτω άκρο της γραμμής του φρυ­διού πρέπει να ακολουθεί το γενικό σχήμα του τό­ξου. Κάνετε συχνά διαλείμματα για να ελέγχετε την πρόοδό σας, και αφαιρείτε λίγες τρίχες από το κά­θε φρύδι εναλλάξ, για να έχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Γεμίστε τα γυμνά σημεία με πούδρα φρυδιών και πινέλο ή μολύβι.
Η περιποίηση
Έπειτα μαλακώστε και διορθώστε το χρώμα, περνώντας τη βούρτσα μέσα από τα φρύδια με κατεύθυνση προς τα πάνω. Αυτό δημιουργεί μια ομοιόμορφη σκίαση. Αν το χρώμα είναι πολύ σκούρο, περάστε μια μπατονέτα πάνω από το σημείο αυτό για να αφαιρέσετε το υπερβολικό χρώμα. Τελειώστε βουρτσίζοντας τα φρύδια, διορθώνο­ντας το σχήμα τους και κρατώντας τα στη θέση τους με λίγο διάφανο ή χρωματιστό τζελ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ
Τσιμπιδάκι - Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκι με λοξά άκρα για ευκολότερη εφαρμογή. Ψαλιδάκι - Χρήσιμο για το κόψιμο των πολύ μακριών ή ατίθασων τριχών.
Βούρτσα φρυδιών - Απαραίτητο αξεσουάρ για τη μορφοποίηση και για ένα πιο ομοιόμορ­φο χρώμα.
Τζελ φρυδιών - Προσφέρει σημαντική βοήθεια αν Θέλουμε να κρατήσουμε τις τριχούλες στη Θέση τους.
Μολύβι ή πούδρα -- Απαραίτητα για τη μορφοποίηση των φρυδιών. Το χρώμα αναδεικνύει το περίγραμμα και γεμίζει τα κενά σημεία.

About Author

Διαφημιστειτε εδω......

Δημοσίευση σχολίου

 
Top