• Breaking News

    Συνταγές ομορφιάς για σώμα και χέρια

    Συνταγές ομορφιάς για σώμα και χέριαΟΜΟΡΦΑ ΧΕΡΙΑ

    1 μεγάλη πατάτα
    2 κουταλιές ροδόνερο
    6 σταγόνες ελαιόλαδο
    1/2 φλιτζάνι γάλα

    Βράζετε την πατάτα και τη λιώνετε μ'ένα πηρούνι,να γίνει πάστα.Προσθέτετε το γάλα,το ροδόνερο και το λάδι και ανακατεύετε καλά.Απλώνετε στα χέρια κάθε βράδυ.Αφήνετε να δράσει για 10 λεπτά και ξεβγάζετε με χλιαρό νερό και σαπούνι.

    ΜΑΣΚΑ ΧΕΡΙΩΝ

    1 κουταλιά ζάχαρη
    1 κουταλιά ελαιόλαδο

    Απλώστε το μίγμα στα χέρια και τρίψτε καλά με κυκλικές κινήσεις.Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και σαπούνι.

    ΜΑΣΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

    1 λίτρο ζεστό γάλα
    1 φλιτζάνι μέλι ζεστό
    3 κουταλιές ελαιόλαδο ή λάδι αβοκάντο

    Σ'ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε τα υλικά,χωρίς να βράσουν.Στη συνέχεια,χρησιμοποιώντας μια μικρή πετσέτα ή ένα μαλακό σφουγγάρι,περάστε το σώμα σας τρίβοντας απαλά.Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.Μπορείτε, αν θέλετε,να προσθέσετε και 2-3 κουταλιές αφρόλουτρο στο μίγμα.Τότε θα πρέπει πριν, να βρέξετε ελαφρά το σώμα σας για να σχηματιστεί αφρός και ξεβγάζετε με χλιαρό νερό.

    ΜΑΣΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ

    1 φλιτζάνι γάλα
    1 φλιτζάνι ρυζάλευρο

    Ανακατεύετε το γάλα με το ρυζάλευρο μέχρι να γίνει μια παχιά κρέμα.Απλώνετε στο σώμα (ντεκολτέ,γοφούς και ώμους) και αφήνετε για λίγα λεπτά.Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.

    ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ(ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ)

    3/4 του φλιτζανιού ζωμός αγγουριού
    1/4 του φλιτζανιού ροδόνερο

    Λιώστε το αγγούρι και φιλτράρετε το ζουμί.Χτυπήστε τα υλικά στο σέικερ και απλώστε στο πρόσωπο ή στο σώμα.Ίσως να χρειαστεί να αυξήσετε τη δοσολογία για το σώμα.Δηλαδή,περίπου 2 φλιτζάνια αγγουρόζουμο και 1/2 φλιτζάνι ροδόνερο.Διατηρείται στο ψυγείο για 2-3 μέρες.
    Μην πετάξετε τον πολτό αγγουριού.Τυλίξτε τον σε γάζα και τοποθετήστε στα μάτια.Είναι μια πολύ καλή λύση για να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους.
    adviseme.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728